Nika81
nareszcie razem
sama jestes zryta i do tego nie liczysz się z cudzym zdaniem i opinią... zegnam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miroslava- wspolczuje @...brrr, moja mama dostala dopiero jak skonczyla karmic mam nadzieje że ze mna tez tak bedzie bo sie zawsze zwijalam z bolu przy @ a nawet wymiotowalam i mdlalam ale podobno po porodzie to sie zmienia.
Ja sie z Wami lubie dzielic wszytskim, mam teraz dzieki forum duzo kolezanek ktorych w "realu" jest malo, a nawet jesli to zadna nie ma dziecka:-( Moj maz nieraz sie wkurza ze tyle czasu na forum spedzam ale ja to tak bardzo lubie ze nic nie poradze No i mam do was juz spore zaufanie i raczej sie nie wstydze nieczego zwlaszcza ze zawsze jestescie mile i pomozecie, i doradzicie...
bo ja nikogo nie obrazałam wyrazilam swoje zdanie! nie zycze sobie zebys mnie obrazała
jak to nikogo nie obrazilas a ten post!!!!sama jestes zryta i do tego nie liczysz się z cudzym zdaniem i opinią... zegnam
No to bedziemy skladac zyczonka;-)a ja zauważyłam właśnie na moim suwaczku że zbliża mi się kolejna rocznica ślubu
jak to nikogo nie obrazilas a ten post!!!!
No to bedziemy skladac zyczonka;-)
Nika a ty nas z ukrycia podczytywalas ale obciach heheheh.
Napisalas co wiedzialas chcialas zobaczyc jak sie sytuacja rozkreci!!!!!!
Dobra jestes!!!!
Chyba musisz zmienic lekarza bo ten Cie oszukuje;-)