reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

cześć dziewczynki
nie nadrabiam bo nie mam jak
właśnie piszę tomkowi wypowiedzenie z pracy z dniem jutrzejszym ..... :-( nasz "żywiciel rodziny" .... atmosfere mial taka ze za marne pieniadze nie ma co sie meczyc, teraz przez poltora miesiaca bedzie pracowal u nazeczonego mojej kuzynki a pozniej maja razem agencje reklamowa rozkrecac (tomek jest grafikiem). martwie sie co to bedzie i czy bedziemy mieli za co zyc ....:-:)-(
niewiem kiedy wpadne na dluzej bo ostatnio rzadko bywam

Madzik gratuluje zabka;-)

reklama
Madzik gratulujemy zębola :-D
U nas dzień nawet fajnie minął całe popłudnie bylismy na dworze poszlismy na lody do babci później do parku i do siebie pod dom Alanek był nawet grzeczny :tak: niedawno wmucił całą miseczke kaszki ( tak jadł że nie nadążałam mu dawać bo już jęczał aż nie podobne to do niego chyba dziś miał lepszy dzień do jedzenia ) wykąpałam go i teraz grzecznie lula a ja mam czas na forum :-p mąż w pracy do 12 więc zobaczymy sie pewnie dopiero rano bo ja to ostatnio już o 22 dętka jestem ;-)

Byłam na zakupach, musiałam bo mleczko małej się kończy. kupułam jeszcze parę rzeczy: obiadki i deserki, bo była promocja na te duże słoiki, husteczki nasaczone tylko wodą, takimi moge buzię po jedzeniu wycierać. Te perfumowane uczulają. Kaszkę bananową i jakies pierdoły.

A kuku dziewczyny
ja tylko na chwileczkę dorwałam sie do kompa!!! u nas suuuper, pogoda w Szwecje fajna, bo jest ciepło i slońce ale nie upał, podróż promem Szymko zniósł świenie, zreszta aklimatyzacje w nowu\ym miejscu i warunkach też. Wczoraj cały dzień odpoczywaliśmy po podróży,a dziś już był dzień zwiedzania. Jestesśmy w Klippan * jakby kts chciał mape postudiować, dzis była wycieczka do Helsinborga, jutro Malmo i Kopenhaga...a potem się zobaczy.

Troszkę czytałam co u Was ale nadrobie i opis\ę innym razem

buziaki i pozdro dla super mam i super dzieciaków:-)

a ja dzisiaj mam wszystkiego dosyć:-( Bratowa wielka chrabianka mnie wkur......................, dzieci marudzą a ja ciągle przez 24 godziny na dobe się nimi zajmuje i nawet nie moge pomarzyć o wyjściu do kina tylko z mężem bo nikt mi się dziećmi nie zajmie:baffled: Staje na uszach żeby stracić na wadze i ni chole................. nic się nie rusza i z tego wszystkiego mam ochote na loda;-) ale jak zjem to będe mieć wyzuty sumienia taka to robota:no::zawstydzona/y:

reklama
ooo też bym zjadła ale już na takie słodkości to sobie nie pozwalam:no: bo ostatnio zamiast waga spadć to poszła do góry o 2,5kg :eek:
Julia napewno przesadzasz z ta krową :)

Do góry