reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

marzenka, ja tam jeżdże od 5 lat ale w tym roku nie niem czy nam się uda :-(
u nas z tym spoaniem to różnie, dziewczyny już słuchac nie moga mego marudzenia, z mlekiem to tez wczoraj sukces, bo generalnie od paru dni w ogóle nie chce mleka pić w dzień, a raz nawet w nocy :baffled:

reklama
Marzenka fajnie ze sie odezwalas:-)

Eve my wszystko "wysluchamy" i wcale nie twierdzimy ze marudzisz:tak::-).
Ty to i tak jestes pryszcz przy mnie,bo ja to marudze od prawie 4m:-D tzn od kad szymon skonczyl 2m i nie chcial jesc:szok:.

Moj wczoraj juz kimal o 20:30 obudzil sie z krzykiem przed 22 ale za chwile zasnal,dalam mu jesc na spiocha o 22:30 zjadl 90ml,potem obudzil sie o 4 i znow zjadl 90ml i kimal do 7.
U nas to sukces z zasypianiem,bo wczesniej to maly szalal nawet i do 24:szok:jak nie byl kapany codziennie potem wprowadzilismy kapiel codziennie o 20:30 a on i tak czasami zasypial przed 22.
teraz kapiel juz jest o 20 a o 20:30 maly kima.

Dostalam dzis @:-):-):-)ale sie ciesze normalnie jak nigdy do tad:-D.

Dzis jedziemy z malym do lekarza tzn m mnie zawozi po 13 i ide do kolezanki a potem na wizyte na 15:10 i wroce wieczorkiem i napewno zajrze.

eve ty z wroclawia a z tutaj??:-D:-D:-D
ja tam bylam raz tylko ale bardzo mi sie tam podoba tyle ze teraz za bardzo sie rozpedzac nie mozemy bo oszczedzamy na paliwie jak sie da.
ja dawidkowi wogule w dzien mleka nie daje,
u nas jest tak
6-7 mleko z kleikiem
11-12 kaszka
15-16 obiadek
i albo kaszka waniliowa na noc lub mleko z kleikiem
tylko chyba zbrzydlo mu juz mleczko bo czasem mam problem bo niechce jesc a kaszki bez problemu
a deserek po obiedzie dostaje w zaleznosci o ktorej zje obiadek
jesli je o 13 lub 14 to deserek je ok 17.
wszystko zalezy od tego jak se te godz ustawia.bo wciaz sa one nie regularne co do spania i jedzenia:wściekła/y:
teraz juz spi 2 raz od rana:szok:co wychodzi ze bedzie mial 4 drzemki a nie 3:-Di w dodatku pierwszy raz sam zasnal na brzuszku i tak se spi:-D:-D
ewelcia a czemu sie cieszysz ze dostalas okres?bo ja to nie lubie ale teraz po porodzie mam malo bolesne i sa do zniesienia.ale ostatnio to sie strachu najadlam bo biore anty i 6dzien przerwy a ja nadal okresu nie mam i mysle se moze ja w ciazy jestem,ale zawsze jak tak dlugo nima i nima to wtedy z moim dzialamy i na drugi dzien jest:happy2:kurde spac nie moglam przez to:-D
dobra zmykam bo moj laptopa chce
do pozniej milego dzionka zycze:-)

Marzenka ciesze sie bo zaczelam brac tabsy i po nich plamilam pon tydzien a......z m dzialalismy i nie bylam pewna czy te tabsy dzialaja,wiesz o co chodzi????

Hej Kochane! Nie było mnie parę dni, w sobotę byliśmy na weselu mojej pracownicy, wczoraj poprawiny i tak jakoś zleciało:-)
Przez najbilższe 2 tyg. pewnie też będę żadko zaglądać, bo pracownica na zasłużonym urlopie, a ja muszę pozasuwać w gabinecie:-)

hej hej witam po weekendzie:-)
My weekend spędziliśmy u znajomych w Gorzowie dlatego sie nie odzywałam. Oni maja 2 dzieci: 3 latka i 1,5 roku, słodkie maluchy, a starszy jak sie opiekował Nadia, super, głaskał całował po brzuszku, dawał smoka, bujał w leżaczku. Normalnie az mnie naszło aby kiedys Nadia miałą rodzenstwo i tez tak sie nim zajmowała:-D Ogólnie wypad b udany, w sobote poimprezowalismy a wczoraj bylismy nad jeziorkiem 50km za gorzowem. Wrócilismy wczoraj późnym wieczorkiem wiec juz nie mialam sily tu zajrzec.
U nas od kilku dni problem z zabkami, widac juz ze ma spulchnione dziąsła i takie kropki białe ale nic nie wychodzi, Nadia marudna jak diabli.:-( Siedze dzis w domu i wypatruje listonosza czekam na ta paczke z allegro i cholera nie przychodzi:wściekła/y:
To chyba tyle u nas, miłego dnia życze:tak:

Sie dziewczyny rozpisały :-D
Ja wywołałam wilka z lasu :-D

marzenka, my mamy teraz gaz to jeździmy jak szaleni :-D Zresztą bardzo żałuję tego Łagowa :-(

eve to jak macie gaz to luzik:-Dkitki a gdzie bylas 50km od gorzowa?moze gdzies w moich okolicach cio?
mojemu tez juz zabki ida:-)marudzi ale da sie wytrzymac,osttanio polubil jak mu sie butelka tzn smoczkiem gora dol robi i dotyka dziasel :-)ale sie cieszy wtedy,sam buzie otwiera szerzej:-)
ale se dzis drzemke zrobil,spi od 1,5 godz na brzuszku:szok:
a osttanio to tylko po pol godz spal:wściekła/y:
czy wasze maluchy tez tak kichaja czesto?moj to potrafi kilkanascie razy w ciagu dnia i niewiem o co chodzi,na cos lapiacego jakas chorobe to mi on nie wyglada,
wiecie co te chusteczki dada sa niezastapione w koncu nie ma odparzen :-):-):-):-)teraz nakupilam troche paczek bo byla promocja po 3.39 ktoras tez je uzywa?
kiedy zaczynacie wprowadzac mleko 2?

reklama
Marzenka - to jakaś malutka miejscowość na L...(nie pamiętam nazwy):zawstydzona/y:
Ja juz zaczełam wprowadzac mleko 2. Zaczelismy przez przypadek juz w czerwcu (pisałam o tym kiedys) i tak pozostało. Obecnie do kazdego posiłku daje 2 miarki Bebilon2 i pozostałe Bebilon1. Od przyszłego tyg. mam zamiar zwiększyć do 3 miarek Bebilonu2 tak by od wrzesnia gdy Nadia skonczy 6 m-cy dawac juz samą 2.

Do góry