reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

marzenka, ja tam jeżdże od 5 lat ale w tym roku nie niem czy nam się uda :-(
u nas z tym spoaniem to różnie, dziewczyny już słuchac nie moga mego marudzenia, z mlekiem to tez wczoraj sukces, bo generalnie od paru dni w ogóle nie chce mleka pić w dzień, a raz nawet w nocy :baffled:

reklama
Marzenka fajnie ze sie odezwalas:-)

Eve my wszystko "wysluchamy" i wcale nie twierdzimy ze marudzisz:tak::-).
Ty to i tak jestes pryszcz przy mnie,bo ja to marudze od prawie 4m:-D tzn od kad szymon skonczyl 2m i nie chcial jesc:szok:.

Moj wczoraj juz kimal o 20:30 obudzil sie z krzykiem przed 22 ale za chwile zasnal,dalam mu jesc na spiocha o 22:30 zjadl 90ml,potem obudzil sie o 4 i znow zjadl 90ml i kimal do 7.
U nas to sukces z zasypianiem,bo wczesniej to maly szalal nawet i do 24:szok:jak nie byl kapany codziennie potem wprowadzilismy kapiel codziennie o 20:30 a on i tak czasami zasypial przed 22.
teraz kapiel juz jest o 20 a o 20:30 maly kima.

Dostalam dzis @:-):-):-)ale sie ciesze normalnie jak nigdy do tad:-D.

Dzis jedziemy z malym do lekarza tzn m mnie zawozi po 13 i ide do kolezanki a potem na wizyte na 15:10 i wroce wieczorkiem i napewno zajrze.

eve ty z wroclawia a z tutaj??:-D:-D:-D
ja tam bylam raz tylko ale bardzo mi sie tam podoba tyle ze teraz za bardzo sie rozpedzac nie mozemy bo oszczedzamy na paliwie jak sie da.
ja dawidkowi wogule w dzien mleka nie daje,
u nas jest tak
6-7 mleko z kleikiem
11-12 kaszka
15-16 obiadek
i albo kaszka waniliowa na noc lub mleko z kleikiem
tylko chyba zbrzydlo mu juz mleczko bo czasem mam problem bo niechce jesc a kaszki bez problemu
a deserek po obiedzie dostaje w zaleznosci o ktorej zje obiadek
jesli je o 13 lub 14 to deserek je ok 17.
wszystko zalezy od tego jak se te godz ustawia.bo wciaz sa one nie regularne co do spania i jedzenia:wściekła/y:
teraz juz spi 2 raz od rana:szok:co wychodzi ze bedzie mial 4 drzemki a nie 3:-Di w dodatku pierwszy raz sam zasnal na brzuszku i tak se spi:-D:-D
ewelcia a czemu sie cieszysz ze dostalas okres?bo ja to nie lubie ale teraz po porodzie mam malo bolesne i sa do zniesienia.ale ostatnio to sie strachu najadlam bo biore anty i 6dzien przerwy a ja nadal okresu nie mam i mysle se moze ja w ciazy jestem,ale zawsze jak tak dlugo nima i nima to wtedy z moim dzialamy i na drugi dzien jest:happy2:kurde spac nie moglam przez to:-D
dobra zmykam bo moj laptopa chce
do pozniej milego dzionka zycze:-)

Marzenka ciesze sie bo zaczelam brac tabsy i po nich plamilam pon tydzien a......z m dzialalismy i nie bylam pewna czy te tabsy dzialaja,wiesz o co chodzi????

Hej Kochane! Nie było mnie parę dni, w sobotę byliśmy na weselu mojej pracownicy, wczoraj poprawiny i tak jakoś zleciało:-)
Przez najbilższe 2 tyg. pewnie też będę żadko zaglądać, bo pracownica na zasłużonym urlopie, a ja muszę pozasuwać w gabinecie:-)

hej hej witam po weekendzie:-)
My weekend spędziliśmy u znajomych w Gorzowie dlatego sie nie odzywałam. Oni maja 2 dzieci: 3 latka i 1,5 roku, słodkie maluchy, a starszy jak sie opiekował Nadia, super, głaskał całował po brzuszku, dawał smoka, bujał w leżaczku. Normalnie az mnie naszło aby kiedys Nadia miałą rodzenstwo i tez tak sie nim zajmowała:-D Ogólnie wypad b udany, w sobote poimprezowalismy a wczoraj bylismy nad jeziorkiem 50km za gorzowem. Wrócilismy wczoraj późnym wieczorkiem wiec juz nie mialam sily tu zajrzec.
U nas od kilku dni problem z zabkami, widac juz ze ma spulchnione dziąsła i takie kropki białe ale nic nie wychodzi, Nadia marudna jak diabli.:-( Siedze dzis w domu i wypatruje listonosza czekam na ta paczke z allegro i cholera nie przychodzi:wściekła/y:
To chyba tyle u nas, miłego dnia życze:tak:

Sie dziewczyny rozpisały :-D
Ja wywołałam wilka z lasu :-D

marzenka, my mamy teraz gaz to jeździmy jak szaleni :-D Zresztą bardzo żałuję tego Łagowa :-(

eve to jak macie gaz to luzik:-Dkitki a gdzie bylas 50km od gorzowa?moze gdzies w moich okolicach cio?
mojemu tez juz zabki ida:-)marudzi ale da sie wytrzymac,osttanio polubil jak mu sie butelka tzn smoczkiem gora dol robi i dotyka dziasel :-)ale sie cieszy wtedy,sam buzie otwiera szerzej:-)
ale se dzis drzemke zrobil,spi od 1,5 godz na brzuszku:szok:
a osttanio to tylko po pol godz spal:wściekła/y:
czy wasze maluchy tez tak kichaja czesto?moj to potrafi kilkanascie razy w ciagu dnia i niewiem o co chodzi,na cos lapiacego jakas chorobe to mi on nie wyglada,
wiecie co te chusteczki dada sa niezastapione w koncu nie ma odparzen :-):-):-):-)teraz nakupilam troche paczek bo byla promocja po 3.39 ktoras tez je uzywa?
kiedy zaczynacie wprowadzac mleko 2?

reklama
Marzenka - to jakaś malutka miejscowość na L...(nie pamiętam nazwy):zawstydzona/y:
Ja juz zaczełam wprowadzac mleko 2. Zaczelismy przez przypadek juz w czerwcu (pisałam o tym kiedys) i tak pozostało. Obecnie do kazdego posiłku daje 2 miarki Bebilon2 i pozostałe Bebilon1. Od przyszłego tyg. mam zamiar zwiększyć do 3 miarek Bebilonu2 tak by od wrzesnia gdy Nadia skonczy 6 m-cy dawac juz samą 2.

Do góry