reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Eve - jakby nam coś nie pasdowało to już byś wiedziała... a poza tym każda z nas ma jakiś nurtujący problem. Ewelcia jak sama przyznała z jedzeniem- -ja z karmieniem piersią...
marzenka - witaj ponownie
Kitki, MR, Nika fajnie że weekend się udał

u nas też chyba idą zęby. Mała tak pcha do buzi pięści - z taką złością ze chyba wyjdą jakieś w końcu:dry:
a my się chustujemy. mała szybko zasnęła nowej chuście. mnie trochę plecy bolą ale nie tak bardzo jakbym miała ją nosić normalnie.. ta chusta to był wydatek ale chyba warto. łatwo się wiąże. mała szybko usnęła. narazie ją trzymam chce zobaczyć jak długo pośpi i jak długo ja wytrzymam ale jutro jakbym ją miała trzymać to nie dam rady... odłożę do łóżeczka.

reklama
Ale mnie głowa boli:-( całą noc nie spałam i w toalecie siedziałam przez ten łeb:wściekła/y: m pojechał do pracy a ja mam az zawroty od tego bólu:baffled: i jeszcze @ dostałam:zawstydzona/y:

Justyna a to Twoja Zu woli raczej na raczkach???
Moj Szym na szczescie potafiwolic sie zabawkami na kocyku,w bujaczku czasami tez go w wozek wkladam w domu bo nudzi mu sie przebywanie ciagle w tym samym miejscu:-D.
Ostatnio to wystawiam go w bujaczku przed dom i on gada sobie z koniami(tymi zabawkami przy bujaczku) i daje mu dodatkowo grzechotke i bije te konie ta krzechotka:-Da piszczy przy tym strasznie.
Dzis tez juz gadal z koniami na dworzu a nawet i z kotami i psem.
To nie sa nasze zwierzatka tylko wlasciciela domu ale sa nie grozne.
Na koty to szym piszczy i gada do nich a czasami rzuca grzechotka a jak kiedys pierwszy raz zobaczyl psa siedzac w tym bujaczku to nawet GU nie powiedzial-zestresowal sie chyba bo to spory pies

Julia bidulko,Eve ma racje idz do lekarza bo sie wykonczysz!!!!

Kitki,Nika_a,M*R* fajnie ze weekend mieliscie udany.

Za jakies 40min m ma nas zawiesc ja juz gotowa a Szym wlasnie zasypia w lozeczku mam nadzieje ze nie na dlugo bo musze go przebrac!!!

wiem dziewczyny że musze się wybrac narazie od 2 miesięcy ide z moją morfologia do lekarza i zajść nie moge bo przecierz dzieci nie wezme ze sobą:no:

no wreszcie wróciło życie na forum:-D dziś rano nie miałam co nadrabiac:-(
U nas po chrzcinach-udały się swietnie poza humorami teściowej, ale o tym kiedy indziej;-) głupie toco napisze ale byłam wczoraj już o 20 tak padnieta że jak odjeżdżali o 21 goscie to nawet ich nie zatrzymywałam:-D:-D:-D
Zmykam zaraz sprzatać.... bo jest taki sajgon ze masakra:baffled:na szczęscie dzieci(3 latek i1,5 roczniak) bawili się na ogrodzie:-) ale w domu te... troche:shocked2:

a chciałam sie pochwalić...
żeeee...
mamyy....
PIERWSZEGO ZĄBKA już w pełni wyklutego
:-):-):-):-):sorry2::sorry2::sorry2::tak::tak::tak::tak:
Prawdopodobnie wykluł si e w sobote bo Oliwier był wtedy baaaardzo niegrzeczny:dry: akurat przed samymi chrzcinam:dry: ale nie miałam czasu przez te chrziny spojrzec mu do buźki:zawstydzona/y: ale dziś juz jest:-) i jaki ostry:baffled: czułam od soboty przy karmieniu ale nie pomyslałam aby sprawdzić:baffled:
Jak dziecko się cieszyłam z tego zęba:-D

reklama
eve to jak macie gaz to luzik:-Dkitki a gdzie bylas 50km od gorzowa?moze gdzies w moich okolicach cio?
mojemu tez juz zabki ida:-)marudzi ale da sie wytrzymac,osttanio polubil jak mu sie butelka tzn smoczkiem gora dol robi i dotyka dziasel :-)ale sie cieszy wtedy,sam buzie otwiera szerzej:-)
ale se dzis drzemke zrobil,spi od 1,5 godz na brzuszku:szok:
a osttanio to tylko po pol godz spal:wściekła/y:
czy wasze maluchy tez tak kichaja czesto?moj to potrafi kilkanascie razy w ciagu dnia i niewiem o co chodzi,na cos lapiacego jakas chorobe to mi on nie wyglada,
wiecie co te chusteczki dada sa niezastapione w koncu nie ma odparzen :-):-):-):-)teraz nakupilam troche paczek bo byla promocja po 3.39 ktoras tez je uzywa?
kiedy zaczynacie wprowadzac mleko 2?
My używamy chusteczki Dada, jak dla mnie są najlepsze:tak::-)

My właśnie wróciliśmy od lekarza, nic z badań nie wynikło...no cóż powtarzamy badania za 10 dni a za miesiąc USG brzuszka. Pani doktor zbadała małego i stwierdziła, że jest straaasznie rucholiwy:-D nie mogła usłyszeć nawet co się w jego brzuszku dzieje, bo tak się kręcił, a ja myślałam, że nie dam rady go ubrać, bo wiercił się jakby miał robaki:-D No ale jednego się dowiedziałam, małemu na dniach pewnie wyjdzie ząbek, bo jest już " u góry" tzn, widać go, ze już jest pod skórą diąsła...ciekawe co to będzie:szok::-D

Julia, kochana, dziewczyny mają rację, idź do lekarza, dlaczego masz cierpieć...zdrowa mama to szcześliwe dzieci!!!!!

Madzik gratulujemy zębolka!!!!!!!:tak:

Do góry