reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

a i jeszcze jedno! dzisiaj jedna z dziewczyn wygadała się, że m kupił mi kolczyki więc je potem zaraz dostałam...:):-) jak je zobaczyłam to nie spodobały mi się za bardzo ale na uszach wygladają świetnie! są z kryształkami swarowskiego więc odbijają kolory. dzisiaj jestem w żółtej bluzce i kolczyki są żólte przystawione do białego auta odbijają biały kolor. Wyglądają super. jak cykę sobie fotkę to wam pokaże:):-D

reklama
:-)hej dziewczynki
niewiem czy mnie pamietacie ale bylam u was na forum jakis czas temu:-)
tylko ciagle czasu brak albo weny by pisac,ale regularnie wieczorem was podczytuje.teraz juz mam zamiar sie udzielac caly czas:-):-)
moj dawidek robi wielkie postepy,wczoraj pierwszy raz obrocil sie z brzuszka na plecki:-Dco do tej pory bylo tylko pleckow na brzuszek:-)
i chyba juz doszedl do wprawy z lyzeczka:-)i chyba bardziej mu sie to podoba niz butelka:-)
moj ma urlop i czesciowo dlatego mam mniej czasu na forum
synek daje nam tyle radosci zn kazdym dniem ze z checia to bym go schrupala:-D

marzenka, z tego co widzę w fajnej okolicy mieszkasz, znasz może i jeździsz do Łagowa?? Jeśli tam nie byłas koniecznie pojedź, masz bardzo blisko :tak:

Zaczyna się normalne życie. Ada może nie poszła jakoś wsuper wczesnie spać, a to dlatego ze byliśmy wczoraj wieczorem jeszcze w parku ze znajomymi i Adka nam się poprostu pospała. Ale nie dość, że zjadła przed snem 150 ml mleka to jeszcze sama zanęła, a obudziła się o 6, zjadła 120 mleka i dalej poszła spać. Spała prawie do 9 tej.:tak:

eve to ci dziecko fajnie pospalo:)zazdroszcze:-)
tak tak znam lagow:-Dwlasnie osttanio do moego mowilam ze moze bysmy tam pojechali ,bo bylismy tam osttanio chyba z 2lata temu:szok:
as licznie to tam jest:-)
lece pranie powiesic:-)

reklama
eve moj to na noc zjada 180ml plus do tego kleik to wychodzi razem 200ml a budzi mi sie na nastepne jedzonko o 00-30(cos mu sie poprzestawialo)i potem gdzies 6 na nastepne i wypija po 150ml,tylko na noc daje mu 180
tylko moj taki zarlok?:-)
wczoraj tak mu posmakowala zupka z gerbera krem marchwiowy z jarzynkami ze zjadl caly sliczek:szok::szok::szok::szok:

Do góry