reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Super masz Gosia!!
Karolka - ja już nie mogę z tymi przewrotami... w dzień dopiero dzisiaj próbowała a tak to tylko w nocy. zwariować można...

Acha - kawa ewidentnie powoduje trzęsienie nóżek... więc z kawka nici:no:

reklama
Justyna, a dlaczego nie możesz spać jak Zu się obraca?
Jula obraca się i śpi na brzuszku - bardzo lubi tak spać - dzisiaj w ogóle bardzo dużo spała w dzień i teraz już śpi od 1,5 godziny :tak:

ola bo on się obraca na brzuszek i płacze bo nie lubi... albo z jakieoś innego powodu nie wiem. płacze i już. przez sen:baffled: przedwczoraj odwracała się i nogi lądowały między szczebelkami... ale jak wyeliminowałam kłopot to i tak ryczy. przez sen!!!!!!:baffled::baffled::baffled:więc latm co chwilę i obracam ją na plecy.... albo na bok. jak się zatrzyma tak w połowie skecona w pół.... tak dupka i nóżki jakby leżała na brzuszku a reszta na boczku to zasypia. i jest spokój

o rany... to rzeczywiście "wesoło" masz
Jula dzisiaj zasnęła ze smoczkiem - pierwszy raz... nie wiem czy się cieszyć czy nie, ale wolę jak ssie smoka a nie mojego cycka ciamka i ciamka jakby gumowy był ;-)

Zmykam wziąć relaksującą kapiel i spać...

Dobrej nocki dziewczynki:tak:
Justa trzymam kciuki za długi sen:-)

Gabrysia smoka nie lubi i nie używa...na szczęście! Nie będzie odzwyczajania! Chyba że jeszcze jej się odmieni

widzisz jak to jest... ja bym wolała, żeby małasobie ze mnie smoka zrobiła... może wtedy lepiej by przybierała bo jakaś kropelka zawsze tam wpadnie... ech - chyba dorośleje ta Twoja Jula;-)
a ja się na razie smoczkiem nie przejmuję. mała potrzebje go do zasypiania ale jak wypadnie to nie ma kłopotu. na spacerze też ostatnio czasem wypluwa jak śpi - jak nie śpi o nie potrzebuje... więc będzie czas na odzwyczajanie, alo może smam podziękuje??

Justyna wiem co przeżywasz z tym odwracaniem na brzuch :confused: Patrycja miała jedną taką noc że się odwracała co chwile na brzuch i co chwilę miałam pobudkę :baffled: a to była tylko jedna noc a u Ciebie już jest kilka. Pati też nie lubi spać na brzuchu, poleżeć to poleży ale nie zaśnie. Dzisiaj rano do niej podeszłam a ona leży na brzuchu, głowa w górze i ogląda swoje nowe ochraniacze na szczebelki :-D wczoraj jej kupiłam w ikei na całe łóżeczko :tak: do tej pory nie miałam bo wolałam widzieć Patrycję, a teraz jak zaczęła się obracać to postanowiłam założyć ;-).

reklama
Do góry