reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
jak jak zwykle nocą zaglądam na forum..
Wrócił mąż z pracy to od razu za mocowanie listew i sprzatanie po kolejnym malowaniu sie zabraliśmy:tak: potem pranie, nastawienie chleba (pieke w wypiekaczu i chleba nie kupuje wcale-taki zdrowy:-)), potem uprzatniecie kuchni i zeszło sie do 1 w nocy.. A że nastawiłam chleb i skończy sie o 2:30 to już czekam:baffled:

Ojej Justyna ale masz masakre teraz z Zu.... Oliwier też miał taki nakaz przewracania się ale tylko w dzien.

Ewelcia kurcze może jednak się skusimy na ten prom??:-D żebym ja tylko wiedziała kiedy dokłądnie urlop mieć bedziemy to bym zarezerwowała rejs na początek września- tak by było taniej...:tak:Ae normalnie na pokład z Szymem wychodziłas? mieliście kabine dodatkowo?

Oj co Patrycja dzisiaj wyprawiała w nocy, był na całej szerokości łózka :-D raz na brzuchu, potem w poprzek leżała, a późnej jeszcze na drugim boku :szok: nie wiedziałam że ona takie wygibasy umie robić. Co prawda na boczki się przechyla ale raczej z pozycji na plecach, chyba po raz pierwszy zmieniła sobie boczek ;-):tak:. Na szczęście jak coś marudziła przez sen to jak ją ułożyłam na boczku to spała od razu dalej ;-). Justyna chyba musimy taki okres naszych dziewczynek przetrzymać ;-). Na jedzenie Pati się już nie budzi, to teraz na przewroty :-D.

Madzik a ciasto na chleb robicie czy kupujecie? ;-) nie ma przy tym dużo sprzątania? ;-)

Wbrew pozorom jestem wyspana :tak: może zmęczenie dopiero przyjdzie. Mąż już pojechał do pracy. Dzisiaj sobie chyba wodę napuszczę w basen ;-) mamy taki spory, poleżeć można ;-). 3 lata temu kładłam na niego na wodę taki materacyk krokodyl i leżałam i się opalałam ;-):tak: chwila w wodzie chwila na materacu oj wtedy to dopiero opala :tak:. Wczoraj normalnie pływałam w trochę większym basenie mojego kuzyna :-( oni maja z drabinką już ;-)

Witajcie
ja dzis niewyspana:-( bo Nadia obudziła sie przed 7 i kategorycznie po jedzeniu odmówiła dalszego spania:baffled: później walneła kupke wiec musiłam ja przebrac no i sen przeszedł wiec wstałam i siedze na forum a mała dewastuje mate:-) Mielismy dzis jechac nad wode ale pogoda jakas taka niewyraźna, niby zapowiadali słońce i 25 stopni a tu chmury i na razie ponizej 20. Zobace moze cos sie zmieni do południa, oby bo inaczej czeka mnie pisanie pracy magisterskiej a strasznie mi sie nie chce i kazdy pretekst by wyjsc z domu jest dobry:-D

hejka

Kitki ja mam co dnia pobudke przed 7 , w nocy czasem jeszcze tez pomimo ze juz piersa nie karmie od 2 tyg.....
jade dzisiaj poszukac rzeczy na jesien dla moich chłopów.....
jestem jeszcze u odzicow mialam odpoczac ale od niedzieli na antybiotyu jestem bo angine zlapalam do tego rownoczesnie z choroba pierwszy po cc @ masakra .....jak pech to juz pelna geba.....
napisalam sie juz Wojtek chyba sie znudzil juz zabawa na macie...a moje starsze dziecko rekordy w ogladaniu bajek pobija zaraz ich do tesciowej zawioze a j w miasto....uff

pisalyscie o pieluszkach teraz w caefourze jest promocja 55,50 za giga paczke tanio wychodzi nawet.....

Madzik a ciasto na chleb robicie czy kupujecie? ;-) nie ma przy tym dużo sprzątania? ;-)
Agusia to taki automat gdzie się rąk nie brudzi:-D ja tylko nastawiam i sie miesza samo wszystko:-) dodajesz drożdże, mleko, mąke, cukier, sól, olej i się samo już dalej robi:-)
madzik-ja własnie mysle nad maszyna do pieczenia chleba...jaka ty masz? bo wiem ze sa takie co same wszystko robia-tzn wrzuca sie składniki, a one same wyrabiaja ciasto...czy cos zle mysle?
Modroklejka ja mam taki ...Automat do chleba - NOWY -2 lata Gwarancji !! (701980404) - Aukcje internetowe Allegro On jest na chleb do 1300 gram(mi chodziło o duży, bo są i na 1000 gram)

Większość tych automatów jest na allegro z niemieckim menu ale już się przyzwyczaiłam... Dzięki temu jest troche tańszy jest.. Są jeszcze fajniejsze automaty ale bałam się wywalać 500 zl na coś co moze jednak mi sie nie spodoba:cool2::baffled:
Ale Clatronic dla mnie spisuje sie wspaniale:tak:
Napewno polecam automat do chleba!! Po prostu lux!!! a chleb cudownie smakuje. Chodź jadam mało chleba to nie wyobrażam sobie obyć sie bez tego:-)
Co prawda jeszcze do idealnej wprawy nie doszłam bo czasem mi chleb opada, ale i tak smakuje o niebo lepiej niz ten ze sklepu:-)
Witajcie
ja dzis niewyspana:-( bo Nadia obudziła sie przed 7 i kategorycznie po jedzeniu odmówiła dalszego spania:baffled:
ja też od 7:30 nie śpię bo Oliwier sie dopiero po spaniu nocnym obudził, a poszłam spać o 3 rano:baffled::baffled: spać, spac chce!!

Myfa a taka sam giant paczka pampersów w realu 49,50:tak: A od jutra ta promocja w rossmanie!

Madzik a jaką msz maszynę do chleba? Bo mam chęć kupić ale wolałabym jakąś radę odnośnie modelu. Często pieczesz chlebek?

reklama
Myślałam że w Urzędzie Pracy zarejestruję się jakoś sprawnie, a w informacji dowiedziałam się że tzreba być o 7.30 po numerek i potem o godzinie wyznaczonej przez numerek . Zgadałam się z koleżanką że jak będzie wracać z pracy po nocce weźmie ten numerek. Dzoni dziś do mnie o 7.30 że jest pod urzędem a tam przed nią z 60 osób i że numerków już nie ma:szok::szok::szok:
Podobno trzeba tam stać już od 5 żeby się dostać:baffled:

Wariacja jakaś, chyba przez ten kryzys!

Wobec tego zarejestruję się tam gdzie jestem zameldowana na stałe czyli przy rodzicach. W końcu to i tak rozwiązanie na max. 2 miesiące. A mamy zamiar być tam długo, bo po powrocie z kursu M. ma urlop.

Do góry