Justyna337
Fanka BB :)
niby niedużo ale jednak... i jeszcze wceśniej wstawałam bo mała siębudzi odkąd dostaje słoiki... lecę spać bo boję się pobudki... dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agusia to taki automat gdzie się rąk nie brudzi ja tylko nastawiam i sie miesza samo wszystko:-) dodajesz drożdże, mleko, mąke, cukier, sól, olej i się samo już dalej robi:-)Madzik a ciasto na chleb robicie czy kupujecie? ;-) nie ma przy tym dużo sprzątania? ;-)
Modroklejka ja mam taki ...Automat do chleba - NOWY -2 lata Gwarancji !! (701980404) - Aukcje internetowe Allegro On jest na chleb do 1300 gram(mi chodziło o duży, bo są i na 1000 gram)madzik-ja własnie mysle nad maszyna do pieczenia chleba...jaka ty masz? bo wiem ze sa takie co same wszystko robia-tzn wrzuca sie składniki, a one same wyrabiaja ciasto...czy cos zle mysle?
ja też od 7:30 nie śpię bo Oliwier sie dopiero po spaniu nocnym obudził, a poszłam spać o 3 rano spać, spac chce!!Witajcie
ja dzis niewyspana:-( bo Nadia obudziła sie przed 7 i kategorycznie po jedzeniu odmówiła dalszego spania