reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Avanti - trzymam kciuki za prawko! Ja mam egzamin 18 sierpnia, ale ostatnio przechodzę jakiś kryzys na jazdach. Jeździłam już wg mojego instruktora naprawdę nieźle i sama czułam, że jest OK - a tu dwie ostatnie jazdy to jakaś masakra. W dodatku znów miałam właśnie dłuższą 6-dniową przerwę i jeżdżę jutro. Mam nadzieję, że nastąpi przełom i wrócę do swojej formy a potem zacznę jeżdzić jeszcze lepiej bo zostało tylko 8 godzin!

Atsonia - udanego wyjazdu!

Kitki - rzeczywiście fajnie, jak ktoś zaufany zajmie się chwilę dzieckiem i ma się trochę czasu:tak:

reklama
Dzisiaj byłyśmy na szczepieniu. Sandra zniosła je całkiem nieźle, choć myślałam,że będzie spała, a tutaj wręcz przeciwnie...do tej pory od rana spała może z godzinę :baffled::szok:
Pojawiło jej się jakieś uczulenie i nie mam pojęcia co to może być. Podejrzewałam ,że od szczepionki (pani z punktu szczepień to wyklucza), albo od tego co wczoraj zjadłam... borówki lub jagód.. Jest cała wysypana... mam nadzieję, że wapno jej pomoże :angry::baffled:

Byłam dziś w szpitalu polożniczym z tymi badaniami widziałam malutki dzieciaczki, noworodki:-):-):-) I pomyślałam strasznie szybko leci czas i szybko dzieciaczki rosną. Moja Gabi to już niezły klocuszek!!!
A ten płacz noworodków taki charakterystyczny! Śliczny!

Teraz to już w ogóle mam ochotę na kolejne Maleństwo! A dziś dostałam @ (pierwszą po porodzie). Chyba że to kolejne lekkie plamienie:baffled: brzuch mnie nie boli, a przed ciążą bolał strasznie, aż mdlałam...

ATsonia a płyniecie Stena Line?
Kurcze my jedziemy nad morze i zastanawiliśmy się nad popłynięciem do Szwecji tak po prostu...
NIe boisz sie z maluchem?
wieszz ja strachliwa jestem ale jak widze ze ktoś się odważa to i ja wtedy nabieram pewności:-D:-D
Madzik moj Szym plynal juz promem z Irlandii do Anglii i potem spowrotem.Bo z Anglii do Francji jechalismy euro tunelem.
Spowrotem plynelismy Stena Express-szybki jak cholera i rzucalo na nim nie zle,czulam sie jak pijana,a maly sie cieszyl w najlepsze.

Gosia88 ja mam neta z tele.komorkowej tak jak np.bluckonekt bo na tej wsi to nawet radiowego nie mozemy miec,moglibysmy zalozyc z tele.stacjonarnego ale drozej wychodzi!!!!

Narazie dziala a co bedzie pozniej to nie wiem.Caly dzien sprawdzalam czy dziabie a tu.....NIE!!!!
Dopiero od 10min jarzy;-)

Sara wyrazy współczucie
[*] też uważam że takich małych dzieci nie obowiązuje czarny ubiór.

Myśmy dzisiaj cały dzień spędziły w zoo :tak: pogoda była cudna, nagrałam godzinę filmu i zrobiłam sporo zdjęć ;-). A wybrałyśmy się w 4 kobiece pokolenia ;-). Wycieczka po zoo trwała ponad 4 godziny, potem pojechałyśmy do mojej cioci na urodziny.

a ja miałam napisać, że jestem tak zmęczona, że jużsobie chyba zaczę rwać włosy z głowy... bo mała odkąd dostaje zupki budzi mi się 2-3 razy w nocy. a od dwóch dni ma manię przewracania... więc śpie niewiele. m w domu nie ma więc wszystko na mojej głowie przez cały dzień. ja zabawiam ja kołyszę etc:zawstydzona/y: ale dzisiaj poszłam na spacer z małą już na rzęsach. wróciłyśmy zjadła o 16 od 17.50 spała... myslałam że obudzi się jak zwykle po 30-40 minutach więc połozyłam się też na chwilkę. Ona się nie obudziła... ja wstałam po dwóch godzinach . a ona spala dalej. wstała o 21 zjadła i śpi.... co prawda dalej ćwiczy prewroty ale ja odpoczęłam trochę. boję się tylko że da mi w nocy popalić. wstanie o 3-4 i będzie koniec spania. oby nie...

ATsonia - fajna wyceczka

M*R biedaczko! Współczuję bólu...:-(

Justyna jak czytam o Twoich cięzkich nockach to aż się boję co będzie jak Gabi zacznie się przewracać. Póki co staraj się zdrzemnąć w dzień, to zawsze jakaś regeneracja organizmu. Trzymam kciuki żeby Zu dała Ci dziś pospać!!!

Agusia bardzo fajnie dzionek spędziłyście! Uwielbiam chodzić do Zoo!

Cześć dziewczyny!!!!!!!!!! ja jeszcze na wczasach ale postanowiłam zajrzeć i poczytać co u was ja we Władku siedzę z rodzinką od 2 tygodni i zostajemy do niedzieli ale nie o tym to po powrocie coś na wątku urlopowym napisze
Sara wyrazy współczucia
Avanti trzymam kciuki
poczytam was jeszcze trochę
Pozdrawiam was cieplutko

reklama
Do góry