reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Avanti - trzymam kciuki za prawko! Ja mam egzamin 18 sierpnia, ale ostatnio przechodzę jakiś kryzys na jazdach. Jeździłam już wg mojego instruktora naprawdę nieźle i sama czułam, że jest OK - a tu dwie ostatnie jazdy to jakaś masakra. W dodatku znów miałam właśnie dłuższą 6-dniową przerwę i jeżdżę jutro. Mam nadzieję, że nastąpi przełom i wrócę do swojej formy a potem zacznę jeżdzić jeszcze lepiej bo zostało tylko 8 godzin!

Atsonia - udanego wyjazdu!

Kitki - rzeczywiście fajnie, jak ktoś zaufany zajmie się chwilę dzieckiem i ma się trochę czasu:tak:

reklama
Dzisiaj byłyśmy na szczepieniu. Sandra zniosła je całkiem nieźle, choć myślałam,że będzie spała, a tutaj wręcz przeciwnie...do tej pory od rana spała może z godzinę :baffled::szok:
Pojawiło jej się jakieś uczulenie i nie mam pojęcia co to może być. Podejrzewałam ,że od szczepionki (pani z punktu szczepień to wyklucza), albo od tego co wczoraj zjadłam... borówki lub jagód.. Jest cała wysypana... mam nadzieję, że wapno jej pomoże :angry::baffled:

Byłam dziś w szpitalu polożniczym z tymi badaniami widziałam malutki dzieciaczki, noworodki:-):-):-) I pomyślałam strasznie szybko leci czas i szybko dzieciaczki rosną. Moja Gabi to już niezły klocuszek!!!
A ten płacz noworodków taki charakterystyczny! Śliczny!

Teraz to już w ogóle mam ochotę na kolejne Maleństwo! A dziś dostałam @ (pierwszą po porodzie). Chyba że to kolejne lekkie plamienie:baffled: brzuch mnie nie boli, a przed ciążą bolał strasznie, aż mdlałam...

ATsonia a płyniecie Stena Line?
Kurcze my jedziemy nad morze i zastanawiliśmy się nad popłynięciem do Szwecji tak po prostu...
NIe boisz sie z maluchem?
wieszz ja strachliwa jestem ale jak widze ze ktoś się odważa to i ja wtedy nabieram pewności:-D:-D
Madzik moj Szym plynal juz promem z Irlandii do Anglii i potem spowrotem.Bo z Anglii do Francji jechalismy euro tunelem.
Spowrotem plynelismy Stena Express-szybki jak cholera i rzucalo na nim nie zle,czulam sie jak pijana,a maly sie cieszyl w najlepsze.

Gosia88 ja mam neta z tele.komorkowej tak jak np.bluckonekt bo na tej wsi to nawet radiowego nie mozemy miec,moglibysmy zalozyc z tele.stacjonarnego ale drozej wychodzi!!!!

Narazie dziala a co bedzie pozniej to nie wiem.Caly dzien sprawdzalam czy dziabie a tu.....NIE!!!!
Dopiero od 10min jarzy;-)

Sara wyrazy współczucie
[*] też uważam że takich małych dzieci nie obowiązuje czarny ubiór.

Myśmy dzisiaj cały dzień spędziły w zoo :tak: pogoda była cudna, nagrałam godzinę filmu i zrobiłam sporo zdjęć ;-). A wybrałyśmy się w 4 kobiece pokolenia ;-). Wycieczka po zoo trwała ponad 4 godziny, potem pojechałyśmy do mojej cioci na urodziny.

a ja miałam napisać, że jestem tak zmęczona, że jużsobie chyba zaczę rwać włosy z głowy... bo mała odkąd dostaje zupki budzi mi się 2-3 razy w nocy. a od dwóch dni ma manię przewracania... więc śpie niewiele. m w domu nie ma więc wszystko na mojej głowie przez cały dzień. ja zabawiam ja kołyszę etc:zawstydzona/y: ale dzisiaj poszłam na spacer z małą już na rzęsach. wróciłyśmy zjadła o 16 od 17.50 spała... myslałam że obudzi się jak zwykle po 30-40 minutach więc połozyłam się też na chwilkę. Ona się nie obudziła... ja wstałam po dwóch godzinach . a ona spala dalej. wstała o 21 zjadła i śpi.... co prawda dalej ćwiczy prewroty ale ja odpoczęłam trochę. boję się tylko że da mi w nocy popalić. wstanie o 3-4 i będzie koniec spania. oby nie...

ATsonia - fajna wyceczka

M*R biedaczko! Współczuję bólu...:-(

Justyna jak czytam o Twoich cięzkich nockach to aż się boję co będzie jak Gabi zacznie się przewracać. Póki co staraj się zdrzemnąć w dzień, to zawsze jakaś regeneracja organizmu. Trzymam kciuki żeby Zu dała Ci dziś pospać!!!

Agusia bardzo fajnie dzionek spędziłyście! Uwielbiam chodzić do Zoo!

Cześć dziewczyny!!!!!!!!!! ja jeszcze na wczasach ale postanowiłam zajrzeć i poczytać co u was ja we Władku siedzę z rodzinką od 2 tygodni i zostajemy do niedzieli ale nie o tym to po powrocie coś na wątku urlopowym napisze
Sara wyrazy współczucia
Avanti trzymam kciuki
poczytam was jeszcze trochę
Pozdrawiam was cieplutko

reklama
Do góry