reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

trzymaj sie Sara...
ja bym ubrała skromnie - po prostu. małych dzieci nie obowiazuje żałobny nastrój... bez specjalnych kokardek i wstążeczek ale kolorowo... a może w jednym odcieniu?

reklama
madzik, co do przychodzenia na 7 to muszę jeszcze podanko napisać, że tak chcę, nie wiem czy się zgodzą, ale jakoś tam podkoloruję, żeby dać do zrozumienia, że jeśli bedą problemy to idę na wychowawczy :-)

Sara - ja też bym nie ubierała Julitki na czarno, w końcu to dziecko, i tak nie rozumie co się stało...
I nie przejmuj się szukaniem ciemnego uranka dla niej.. bo to nie najważniejsze w tej chwili...
Idź spać kochana, musisz odpocząć po tym wszystkim...

Sara- współczuję, myślę, że będzie ok, jak Juli założy coś w jednym kolorze...może szary, granatowy, zielony...i tak jak dziewczyny pisały bez zbędnych kokardek i kwiatkow, za to na znak żałoby możesz przewiązać jej czarną kokardkę np na rączce, albo przypiąć do bluzeczki....

Długo sie nie odzywałam i mało czytałam, a wszystko przez to, że.....wybieramy się na wakacje!!!!

mieliśmy jechac nad morze, ale w końcu (to długa historia-nie chce przynudzać) płyniemy do SZWECJI I DANII :-D NA TYDZIEŃ :-)

No witaj ATsonia! My tu już wczoraj małą dyskusję prowadziłyśmy, że gdzieś pewnie wyjechałaś:-) A ty dopiero przed...i jaka super wyprawa będzie!

nik_a-tak??? w takim razie cofnę się pare stron i poczytam, rzutem na taśmę udał nam się wyjazd bo mój tata sponsoruje nam podróż promem w obie strony wzamian za to, że zabieram babcie i moją siostrę :-D

jedziemy do mojej kuzynki która w czerwcu urodziła córę i babcia chce zobaczyc prawnuczka, a że przeprawiamy sie naszym samochodem to przy okazji zwiedzimy tao i owo.

do kopenhagi mamy tylko 135 km :-)

Hej!!!
Cholera zla jestem jak.......ten net doprowadza mnie do szalu!!!!
Wczoraj tylko do poludnia troche dzialal pozniej juz nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
teraz narazie dziala pozniej pewnie nie bedzie:wściekła/y:.
Moze zaraz zdarze cos nadrobic-mam nadzieje

Sara - zgadzam się z dziewczynami, czarny strój dla takiego maluszka wcale niekonieczny. Bez kokardek, niepotrzebnych ozdób - na pewno nikt nie uzna tego za niestosowne, nawet jeśli miałby to być, jak piszesz, róż.

Trzymaj się, Kochana.

reklama
Sara ja też uważam żeby nie ubierać Juli na czarno bo przecież dzieci nie maja żałoby :tak: ubierz ja w np. ciemne rajstopki, sukienke i jakąś bluzeczke i myslę że bedzie ok :tak:

ja mam stresujący tydzień gdyż po roku przerwy z egzaminami na prawko postanowiłam wrócić i mam egzamin już w piatek boje sie jak cholera :sorry2: teraz cały tydzień mam jazdy nawet idzie mi dobrze ale wiecie jak to na egzaminie napewno stres mnie zeżre i tyle będzie że znów obleje :baffled:

Do góry