reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

karolka84- oj Ty to się masz z tym swoim facetem...

MR- gratulacje dla Vanessy i piekny klamerowy kwiatuszek:-D

ewelcia- a mój szym spał dzisiaj 2 razy po 30 min...na szczęście nie marudził, dostał Hippa na noc i lezy w łóżeczku od pół godziny, pewnie zaraz przykima.:baffled:

EVe-powodzenia z mieszkaniem, a co juz kupujecie???:tak:

maniulka- tez bym chciała drzemkę...ale mój Szym twardy dzisiaj był...juz pisałam ewelce!!!:eek:

Caro81- u nas nie ma dnia bez spacerku, no chyba że leje z nieba, ja raczej staram się chodzić po płaskim bo mam manię swoich umięśnionych mega łydek-jakbym coś trenowała...piłkę nożną...:confused2:

reklama
Patrycja przed chwilą poszła spać po kąpieli i około 120 ml mleczka z kleikiem ;-) już takim gęściejszym ;-) przygotowałam jej 150 ale zasnęła w trakcie :-D. Dzisiaj w dzień spała do 12, o 15 spała 2 godzinki no i teraz już śpi na noc :tak:. Ostatnio przesypia mi całe noce do około 7 :-) więc się wysypiam ;-). Ale to pewnie dlatego że ma już urozmaiconą dietę ;-) ale o tym na innym wątku.

Agusia - to super masz, że Patrycja tyle śpi :-)

M*R* - uważaj na tą swoją małą łobuziarę... przy dwójce to chyba trzeba mieć oczy naokoło głowy. albo conajmniej jedno dziecko na widoku...:eek:

ja dziś się wyrwałam na pogaduchy na 2 godziny. Wracam, a tu obraz nędzy i rozpaczy... Jasiek - oczy zapuchnięte, głodny i spiący i mąż odchodzący od zmysłów, bo nie wie jak dziecko uspokoić :baffled:
coś sobie dzisiaj chłopaki sami nie radzili....
tylko wzięłam Jaśka na ręce - zasnął:confused2: mąż zrobił jeszcze butelkę to go nakarmił półśpiącego... heh... ale nie zadzwonił, że sobie nie radzą...:eek:

Witajcie
własnie ponadrabiałam wszystko:tak: Nadia spi a ja mam chwilke bo siedze sama, Paweł poszedł z kumplem na piwko. W piatek tez wypad planuje, pyta mnie dzis czy moze jechac na kajaki na cały dzien. W pierwszej chwili pomyslałam "a guzik czemu mam znów sama siedziec z mała" ale na szczescie ugryzłam sie w jezyk:tak: chce to niech jedzie, przezyje i odpoczne troche od niego:tak: własnie planuje babskie wyjscie na dyskoteke w przyszły weekend (mam imieninki) i bede miała karte przetargowa:-D bo skoro on moze miec wychodne to ja tez;-)
heh jeszcze pozałuje tych kajaków choc jeszcze o tym nie wie, na razie cicho sza;-)

a poza tym to u nas luzik, czesto jeździmy nad wode i leniu****emy, szkoda tylko ze niedługo trzeba do roboty wracac

Dominika pewnie nie chciał Cię martwić :eek: myślał że synek się lada chwilę uspokoi. Patrycja tez czasami ma tak że tylko u mnie się uspokaja... :tak: głównie wtedy jak już jest bardzo zmęczona i zła na wszystko. Co do spania to prawda fajnie mam ;-)ale niektóre mamy już pisały że dzieci przesypiały całe noce a później nagle się budziły 2 razy w nocy :szok: więc może i tak będzie z Patrycją bo jest od tych dzieciaczków młodsza :-D. Więc korzystam póki mogę i śpię razem z Nią ;-).

Dziś M. miał uśpić Gabrsyię, ale nie dał rady tak u niego płakała. Ja wzięłam i zaraz spokój, bez płaczu wciągnęła butlę i grzecznie śpi... Zauważyłam że ostatnio jakby zaczynała się bać swojego taty:baffled::baffled::baffled: Mówię mu żeby łagodniej mówił i więcej czasu z nią spędzał. Ciekawe czy pomoże?!

M R ale ci corcia choinke zrobila:-D.
Sara ty sie pospiesz z tymi wisniami bo ci zrobaczywieja!!!
Dominika moze nastepnym razem jak m zostanie z malym to mu pojdzie lepiej.
Karolka pewnie ty przewaznie usypiasz mala i dlatego u tatusia sie darla.
Agusia la spioch z patrycji!!!

A ja mysle czy oby nie jestem w ciazy:eek:
M R pisala zebtm zatestowala,ale narazie to i tak zawczesnie!!!

no ja wlasnietez zaczelam w ten piatek bedzie 2tyg ale plamilam do wczoraj a @skonczyla mi sie we czwartek po nich i nie wiem czy w takim wypadku moglam zajsc w ciaze czy nie???
jak bym byla w ciazy to chyba bym sie zalamala!!!!:crazy:

W tym tygdniu to ja całkowicie odpadam z forum, jak nie siostrzenica net okupuje to ja nie mam czasu, a wieczorem to już padam z nóg. Adka drugi dzień koncert odstawia przed snem, że Majka (siostrzenica) prawie mi do swojego domu nie uciekła tak się przejeła. Teraz obie jaż śpią, Adka po wielkiej walce usneła dopiero o 22 :baffled: A było już tak dobrze i tak się cieszyłam :baffled:

reklama
Nie no, m. zazwyczaj sobie dobrze radzi. Wychodzę tak z raz na tydzień, czasem raz na 2 tyg. Chyba Jasiek dziś był jakiś bardziej marudny. Uśpić się nie dał... No ale mógł cholercia zadzwonić:baffled:
Ech ta męska duma..

Do góry