reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

karolka84- oj Ty to się masz z tym swoim facetem...

MR- gratulacje dla Vanessy i piekny klamerowy kwiatuszek:-D

ewelcia- a mój szym spał dzisiaj 2 razy po 30 min...na szczęście nie marudził, dostał Hippa na noc i lezy w łóżeczku od pół godziny, pewnie zaraz przykima.:baffled:

EVe-powodzenia z mieszkaniem, a co juz kupujecie???:tak:

maniulka- tez bym chciała drzemkę...ale mój Szym twardy dzisiaj był...juz pisałam ewelce!!!:eek:

Caro81- u nas nie ma dnia bez spacerku, no chyba że leje z nieba, ja raczej staram się chodzić po płaskim bo mam manię swoich umięśnionych mega łydek-jakbym coś trenowała...piłkę nożną...:confused2:

reklama
Patrycja przed chwilą poszła spać po kąpieli i około 120 ml mleczka z kleikiem ;-) już takim gęściejszym ;-) przygotowałam jej 150 ale zasnęła w trakcie :-D. Dzisiaj w dzień spała do 12, o 15 spała 2 godzinki no i teraz już śpi na noc :tak:. Ostatnio przesypia mi całe noce do około 7 :-) więc się wysypiam ;-). Ale to pewnie dlatego że ma już urozmaiconą dietę ;-) ale o tym na innym wątku.

Agusia - to super masz, że Patrycja tyle śpi :-)

M*R* - uważaj na tą swoją małą łobuziarę... przy dwójce to chyba trzeba mieć oczy naokoło głowy. albo conajmniej jedno dziecko na widoku...:eek:

ja dziś się wyrwałam na pogaduchy na 2 godziny. Wracam, a tu obraz nędzy i rozpaczy... Jasiek - oczy zapuchnięte, głodny i spiący i mąż odchodzący od zmysłów, bo nie wie jak dziecko uspokoić :baffled:
coś sobie dzisiaj chłopaki sami nie radzili....
tylko wzięłam Jaśka na ręce - zasnął:confused2: mąż zrobił jeszcze butelkę to go nakarmił półśpiącego... heh... ale nie zadzwonił, że sobie nie radzą...:eek:

Witajcie
własnie ponadrabiałam wszystko:tak: Nadia spi a ja mam chwilke bo siedze sama, Paweł poszedł z kumplem na piwko. W piatek tez wypad planuje, pyta mnie dzis czy moze jechac na kajaki na cały dzien. W pierwszej chwili pomyslałam "a guzik czemu mam znów sama siedziec z mała" ale na szczescie ugryzłam sie w jezyk:tak: chce to niech jedzie, przezyje i odpoczne troche od niego:tak: własnie planuje babskie wyjscie na dyskoteke w przyszły weekend (mam imieninki) i bede miała karte przetargowa:-D bo skoro on moze miec wychodne to ja tez;-)
heh jeszcze pozałuje tych kajaków choc jeszcze o tym nie wie, na razie cicho sza;-)

a poza tym to u nas luzik, czesto jeździmy nad wode i leniu****emy, szkoda tylko ze niedługo trzeba do roboty wracac

Dominika pewnie nie chciał Cię martwić :eek: myślał że synek się lada chwilę uspokoi. Patrycja tez czasami ma tak że tylko u mnie się uspokaja... :tak: głównie wtedy jak już jest bardzo zmęczona i zła na wszystko. Co do spania to prawda fajnie mam ;-)ale niektóre mamy już pisały że dzieci przesypiały całe noce a później nagle się budziły 2 razy w nocy :szok: więc może i tak będzie z Patrycją bo jest od tych dzieciaczków młodsza :-D. Więc korzystam póki mogę i śpię razem z Nią ;-).

Dziś M. miał uśpić Gabrsyię, ale nie dał rady tak u niego płakała. Ja wzięłam i zaraz spokój, bez płaczu wciągnęła butlę i grzecznie śpi... Zauważyłam że ostatnio jakby zaczynała się bać swojego taty:baffled::baffled::baffled: Mówię mu żeby łagodniej mówił i więcej czasu z nią spędzał. Ciekawe czy pomoże?!

M R ale ci corcia choinke zrobila:-D.
Sara ty sie pospiesz z tymi wisniami bo ci zrobaczywieja!!!
Dominika moze nastepnym razem jak m zostanie z malym to mu pojdzie lepiej.
Karolka pewnie ty przewaznie usypiasz mala i dlatego u tatusia sie darla.
Agusia la spioch z patrycji!!!

A ja mysle czy oby nie jestem w ciazy:eek:
M R pisala zebtm zatestowala,ale narazie to i tak zawczesnie!!!

no ja wlasnietez zaczelam w ten piatek bedzie 2tyg ale plamilam do wczoraj a @skonczyla mi sie we czwartek po nich i nie wiem czy w takim wypadku moglam zajsc w ciaze czy nie???
jak bym byla w ciazy to chyba bym sie zalamala!!!!:crazy:

W tym tygdniu to ja całkowicie odpadam z forum, jak nie siostrzenica net okupuje to ja nie mam czasu, a wieczorem to już padam z nóg. Adka drugi dzień koncert odstawia przed snem, że Majka (siostrzenica) prawie mi do swojego domu nie uciekła tak się przejeła. Teraz obie jaż śpią, Adka po wielkiej walce usneła dopiero o 22 :baffled: A było już tak dobrze i tak się cieszyłam :baffled:

reklama
Nie no, m. zazwyczaj sobie dobrze radzi. Wychodzę tak z raz na tydzień, czasem raz na 2 tyg. Chyba Jasiek dziś był jakiś bardziej marudny. Uśpić się nie dał... No ale mógł cholercia zadzwonić:baffled:
Ech ta męska duma..

Do góry