reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ale Venessa super prezencik urodzinowy ma:-)
EVE81 wiem co to znaczy zasuwać przy dwójce zwłaszcza samej teraz to mam prawdziwe wakacje mąż robi więcej niż ja
madzik_ no to pospaliscie super ja mimo ze mam w domu duzo luzu pobudka tak o 8-9 a dodam ze ostatnimi czasy późno chodzę spać
Dominika81 pospałas kobieto ale za to nocne wstawanie to ci się należało
ewelcia86 jeszcze trochę i się Szymcio ustawi od nowa
Caro pola winogronowe ale fajnie:-)
I ja powinnam się wziąć za okna ale mi się nie chce
EVE81 wiem co to znaczy zasuwać przy dwójce zwłaszcza samej teraz to mam prawdziwe wakacje mąż robi więcej niż ja
madzik_ no to pospaliscie super ja mimo ze mam w domu duzo luzu pobudka tak o 8-9 a dodam ze ostatnimi czasy późno chodzę spać
Dominika81 pospałas kobieto ale za to nocne wstawanie to ci się należało
ewelcia86 jeszcze trochę i się Szymcio ustawi od nowa
Caro pola winogronowe ale fajnie:-)
I ja powinnam się wziąć za okna ale mi się nie chce
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
hej hej
dawno nie zaglądałam i nie nadrabiam bo mam minutkę na wpis
u nas ok - wakacje super tylko szybko upłynęły
Mikuś miał w zeszłym tyg wizytę u onkologa, usg głowy i brzucha - naczyniak na buzi się nie powiększa więc czekamy, na usg wszystko ok - brak naczyniaków wew
uciekam - Miki jest ciekawski i wszystko musi zobaczyć dotknąć i oślinić... no a w domku jeszcze starszy - ma wakacje od przedszkola, więc padam....;-)
dawno nie zaglądałam i nie nadrabiam bo mam minutkę na wpis
u nas ok - wakacje super tylko szybko upłynęły
Mikuś miał w zeszłym tyg wizytę u onkologa, usg głowy i brzucha - naczyniak na buzi się nie powiększa więc czekamy, na usg wszystko ok - brak naczyniaków wew
uciekam - Miki jest ciekawski i wszystko musi zobaczyć dotknąć i oślinić... no a w domku jeszcze starszy - ma wakacje od przedszkola, więc padam....;-)
MR no super!!!Gratulacje dla Vanesski.
Kaczuszka fajnie, że chociaż od czasu do czasu zajrzysz do nas
EVE, oby mieszkanko się Wam spodobało.
Madzik, ale pospaliście-fajnie. U nas Dominik o kilku dni zaczął wstawać o 8:00, a do tego w nocy o 1 i o 5 wstaje na jedzonko.
Kaczuszka fajnie, że chociaż od czasu do czasu zajrzysz do nas
EVE, oby mieszkanko się Wam spodobało.
Madzik, ale pospaliście-fajnie. U nas Dominik o kilku dni zaczął wstawać o 8:00, a do tego w nocy o 1 i o 5 wstaje na jedzonko.
karolka84
mama kwietniowa '09
No i pokłóciłam się z M. Oczywiście poszło o bzety, ale nie opanował się i zdecydowanie zbyt dużo powiedział!
Traz wyszedł do kumpla, co chyba jeszcze bardziej mnie wkurzyło, bo miał się zająć Gabrysią... Olew totalny!
Traz wyszedł do kumpla, co chyba jeszcze bardziej mnie wkurzyło, bo miał się zająć Gabrysią... Olew totalny!
Eve no to maz urwanie glowy!!!
Powodzenia w w szukaniu/ogladaniu mieszkania.
M*R* dobrze ze mala sie nie smaruje Twoimi kosmetykami jak corka mojego m siostry!!!!Teraz juz jej przeszlo bo ma 5lat ale jak miala 3to wszystkiego uzywala
kaczuszka milo ze do nas zajrzalas!!!
Karolka pewnie m zaraz wroci i wszystko sobie wyjasnicie!!
Mam taka nadzieje ze moj Szynamon przestawi sie od nowa;-).
A kolezanka juz pojechala bo....byla ze swoim m i zadzwonili do niego z pracy ze ma jechac na 14 a mial miec wolne.
Odwiedzi mnie prawdopodobnie w nastepnym tygodniu:-)
moj Szym spi a ja buszuje po necie
Powodzenia w w szukaniu/ogladaniu mieszkania.
M*R* dobrze ze mala sie nie smaruje Twoimi kosmetykami jak corka mojego m siostry!!!!Teraz juz jej przeszlo bo ma 5lat ale jak miala 3to wszystkiego uzywala
kaczuszka milo ze do nas zajrzalas!!!
Karolka pewnie m zaraz wroci i wszystko sobie wyjasnicie!!
Mam taka nadzieje ze moj Szynamon przestawi sie od nowa;-).
A kolezanka juz pojechala bo....byla ze swoim m i zadzwonili do niego z pracy ze ma jechac na 14 a mial miec wolne.
Odwiedzi mnie prawdopodobnie w nastepnym tygodniu:-)
moj Szym spi a ja buszuje po necie
A my własnie wróciliśmy ze spacerku. Spacerowaliśmy znów między polami winorośli. Zrobiłam coś dla Dominika, bo pooddychał świeżym powietrzem i coś dla mnie-będę miała ładniejsze łydki. Wracaliśmy pod górkę i myślałam , że nie dam rady z tym wózkiem, ale udało się.
MR, ale masz urwanie głowy z córeczką Kwiatki poprzypinała klamerkami
Ewelcia, szkoda, że koleżanka tak szybko pojechała. :-(
MR, ale masz urwanie głowy z córeczką Kwiatki poprzypinała klamerkami
Ewelcia, szkoda, że koleżanka tak szybko pojechała. :-(
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ja przy kawce:-)taką rodzinna drzemkę sobie zrobilismy i wszyscy dopiero wstali
M*R* mój ma 9 lat i nie łapie się za karmienie wie że jest na to za mały rozumie to bo jest juz na tyle duży żeby to rozumieć,u ciebie inna sytuacja Venessa jest jeszcze małą no i dziewczynka a one lubią matkować nie koniecznie tylko lalką
kaczuszka2 super że wszystko ok tylko o co chodzi z tymi naczyniakami bo teraz to się przestraszyłam moja Martynka tez ma i nigdzie nikt mi nie kazał tego kontrolować mówili że samo zejdzie
karolka84 czasami te nasze chłopy nie myslą co mówią mój to znowu mnie denerwuje jak ja się wytrząsam a on mnie wręcz ignoruje i nie daje się sprowokować
M*R* mój ma 9 lat i nie łapie się za karmienie wie że jest na to za mały rozumie to bo jest juz na tyle duży żeby to rozumieć,u ciebie inna sytuacja Venessa jest jeszcze małą no i dziewczynka a one lubią matkować nie koniecznie tylko lalką
kaczuszka2 super że wszystko ok tylko o co chodzi z tymi naczyniakami bo teraz to się przestraszyłam moja Martynka tez ma i nigdzie nikt mi nie kazał tego kontrolować mówili że samo zejdzie
karolka84 czasami te nasze chłopy nie myslą co mówią mój to znowu mnie denerwuje jak ja się wytrząsam a on mnie wręcz ignoruje i nie daje się sprowokować
M*R* faktycznie musisz bardzo na nia uwazac,przeciez jak by mu dala frytke czy kawalek czegos innego to Xavier moglby sie zakrztusic.
Łobuziara z niej!!!!
Cara zazdroszcze tego spacerku,my dzis w domu caly dzien.
leje i wieje non-stop!!!!nawet przed chwila grad padal.
Maniulka az zapytam z ciekawosci-wy wyjezdzacie na stale do Norwegii czy planujecie kiedys powrot na stare smieci???
Moj Szym ma dzis 3drzemke/
przed poludnie spal ponad godzine po obiedzie tez ponad godzine i teraz zno juz spi jakies 15min.
Od piatku(juz prawie 2tyg) biore tabletki anty te same co przed ciaza a mimo to troszke plamiedzis na szczescie koniec!!!
Orietujecie sie moze czy moglam zajsc w ciaze?
Dodam ze jem non-stop wlasnie teraz tez mi sie chce
Łobuziara z niej!!!!
Cara zazdroszcze tego spacerku,my dzis w domu caly dzien.
leje i wieje non-stop!!!!nawet przed chwila grad padal.
Maniulka az zapytam z ciekawosci-wy wyjezdzacie na stale do Norwegii czy planujecie kiedys powrot na stare smieci???
Moj Szym ma dzis 3drzemke/
przed poludnie spal ponad godzine po obiedzie tez ponad godzine i teraz zno juz spi jakies 15min.
Od piatku(juz prawie 2tyg) biore tabletki anty te same co przed ciaza a mimo to troszke plamiedzis na szczescie koniec!!!
Orietujecie sie moze czy moglam zajsc w ciaze?
Dodam ze jem non-stop wlasnie teraz tez mi sie chce
reklama