reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

EVE81-powodzenia w wypiekach dzis, i na chrzcinach jutro. ja juz mam wszystko przygotowane na tip-top, ale nie jestm taka sprytna-po prostu miała super wsparcie, mąż pomagał gotować i sprzatac, a siostra zajmowała sie Szymkiem-ufff ale było roboty, ale tak sie rozpędzilismy, ze posprzątaliśmy tez piwnicę -W KOŃCU!!!! Stół nakryty, czeka na gości- bo my do kościoła na 8.10 a potem to juz z górki!!!

buziaki dobranoc, idę się robić na bóstwo-a co!!! żeby teściowa nie miała o czym gadać!!!!:-D;-)

reklama
My mamy dopiero na 12 stą, więc jeszcze rano stół nakryję :tak:

Oto mój wierszyk na konkurs bobo vity :-D Trzeba było wybrać króla owoców- my wbrałysmy z Adą jabłko.
Jabłko owoc pospolity
smak ma taki znakomity.
Żródłem także jest witamin
o tym wiedzą wszystkie mamy.
Dzieciom swoim je podają,
oraz same podjadają :)
Żółte, złote czy czerwone
i kolory nauczone.
Smak, zabawa i nauka
to deserków jest ta sztuka :)
Jedzmy więc jabuszek wiele
i rośnijmy zdrowo w ciele.
W zdrowym ciele, zdrowy duch
jesz jabuszka - jesteś zuch :)

Proszę się nie śmiać , układałam w 5 min.

Jejku eve cudny wierszyk,ja napewno w godzine bym takiego nie ulozyla.

Dziewczynki powodzonka na chrzcinach!!
Oby wam maluchy spaly tak jak moj Szymus!!

Wescie do torebki picie,ja mialam i sie przydalo,szymon napil sie dwa lyki i zasnal:-D

Dzięki ewlecia, ja napewno wezmę :tak:
Padam z nóg, upiekłam ciasto jogurtowe z truskawkami i baczeczki z czekoladą i mam dość. Na dziś koniec tych kulinarnych wojaży, idę spać, miłej niedzieli życzę :tak:

hej u mnie znowu tak dziala ta klawiatura piate przez dziesiate, ale przed chwila cos pokrecilam wiec na pol godz powinno starczyc:-D
Eve ja tez napisalam wierszyk na ten konkurs....co prawda ja Majce jescze nic nie daje ale nudzilo mi sie wiec stwierdzilam ze cos skrobne. Tylko sie nie smiejcie;-) Owoc to banan
Małpy skacza niedoscigle,
małpy robią małpie figle
Juz Pan Brzechwa o tym wiedział
i nam wszystkim opowiedzial
Bo w pogoni za bananem
małpa skacze hej, za stawem!
Bo banany sa zolciutkie
jak Sloneczko nam milutkie
Maja duzo witaminy
by cieszyly nam sie miny!
Pamietajcie o tym mamy
by banany jadly szkraby
A najlepiej Bobovity
aby brzuszek czuł sie syty!

gosia no cudo!!!!
Wy to chyba poetkami powinniscie zostac!!!:-p.

M w pracy,synek spi a ja weszlam tutaj a tu pustki:szok:.
Wykapalam sie zaraz łepek wysusze fryz zrobie i na podryw sie z synem wybieram:-D:-D:-D.Zartuje oczywiscie.
Ma chyba kolega z kolezanka po nas przyjechac ale nie wiem czy kolega bedzie w stanie bo wczoraj byla impreza bo nasz kolega wyjezdza na stale do Polandii.
My tez oczywiscie zaproszeni bylismy ale my z naszym szkrabem nie mamy szns sie wyrwac na nocne imprezowanie;-).

Cześć dziewczyny, czy przyjmujecie jeszcze marcowe mamusie.
Jestem mamą Oskarka urodzonego 15 marca 2009, siedzimy sobie w domku i czasami chciałoby się pogadać z mamami mającymi brzdące w tym wieku:-))

reklama
dziewczyny udanych chrzcin. mam nadzieję, że wszystko wypali....

a narazie nie będę smęcić. humoru nie mam wcale, mamy z mężem zawieszkę... a on znowu jedzie więc szybko się ie dotrzemy. nie będę smęcić. może potem powiem wam o co chodzi

Do góry