reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

EVE81-powodzenia w wypiekach dzis, i na chrzcinach jutro. ja juz mam wszystko przygotowane na tip-top, ale nie jestm taka sprytna-po prostu miała super wsparcie, mąż pomagał gotować i sprzatac, a siostra zajmowała sie Szymkiem-ufff ale było roboty, ale tak sie rozpędzilismy, ze posprzątaliśmy tez piwnicę -W KOŃCU!!!! Stół nakryty, czeka na gości- bo my do kościoła na 8.10 a potem to juz z górki!!!

buziaki dobranoc, idę się robić na bóstwo-a co!!! żeby teściowa nie miała o czym gadać!!!!:-D;-)

reklama
My mamy dopiero na 12 stą, więc jeszcze rano stół nakryję :tak:

Oto mój wierszyk na konkurs bobo vity :-D Trzeba było wybrać króla owoców- my wbrałysmy z Adą jabłko.
Jabłko owoc pospolity
smak ma taki znakomity.
Żródłem także jest witamin
o tym wiedzą wszystkie mamy.
Dzieciom swoim je podają,
oraz same podjadają :)
Żółte, złote czy czerwone
i kolory nauczone.
Smak, zabawa i nauka
to deserków jest ta sztuka :)
Jedzmy więc jabuszek wiele
i rośnijmy zdrowo w ciele.
W zdrowym ciele, zdrowy duch
jesz jabuszka - jesteś zuch :)

Proszę się nie śmiać , układałam w 5 min.

Jejku eve cudny wierszyk,ja napewno w godzine bym takiego nie ulozyla.

Dziewczynki powodzonka na chrzcinach!!
Oby wam maluchy spaly tak jak moj Szymus!!

Wescie do torebki picie,ja mialam i sie przydalo,szymon napil sie dwa lyki i zasnal:-D

Dzięki ewlecia, ja napewno wezmę :tak:
Padam z nóg, upiekłam ciasto jogurtowe z truskawkami i baczeczki z czekoladą i mam dość. Na dziś koniec tych kulinarnych wojaży, idę spać, miłej niedzieli życzę :tak:

hej u mnie znowu tak dziala ta klawiatura piate przez dziesiate, ale przed chwila cos pokrecilam wiec na pol godz powinno starczyc:-D
Eve ja tez napisalam wierszyk na ten konkurs....co prawda ja Majce jescze nic nie daje ale nudzilo mi sie wiec stwierdzilam ze cos skrobne. Tylko sie nie smiejcie;-) Owoc to banan
Małpy skacza niedoscigle,
małpy robią małpie figle
Juz Pan Brzechwa o tym wiedział
i nam wszystkim opowiedzial
Bo w pogoni za bananem
małpa skacze hej, za stawem!
Bo banany sa zolciutkie
jak Sloneczko nam milutkie
Maja duzo witaminy
by cieszyly nam sie miny!
Pamietajcie o tym mamy
by banany jadly szkraby
A najlepiej Bobovity
aby brzuszek czuł sie syty!

gosia no cudo!!!!
Wy to chyba poetkami powinniscie zostac!!!:-p.

M w pracy,synek spi a ja weszlam tutaj a tu pustki:szok:.
Wykapalam sie zaraz łepek wysusze fryz zrobie i na podryw sie z synem wybieram:-D:-D:-D.Zartuje oczywiscie.
Ma chyba kolega z kolezanka po nas przyjechac ale nie wiem czy kolega bedzie w stanie bo wczoraj byla impreza bo nasz kolega wyjezdza na stale do Polandii.
My tez oczywiscie zaproszeni bylismy ale my z naszym szkrabem nie mamy szns sie wyrwac na nocne imprezowanie;-).

Cześć dziewczyny, czy przyjmujecie jeszcze marcowe mamusie.
Jestem mamą Oskarka urodzonego 15 marca 2009, siedzimy sobie w domku i czasami chciałoby się pogadać z mamami mającymi brzdące w tym wieku:-))

reklama
dziewczyny udanych chrzcin. mam nadzieję, że wszystko wypali....

a narazie nie będę smęcić. humoru nie mam wcale, mamy z mężem zawieszkę... a on znowu jedzie więc szybko się ie dotrzemy. nie będę smęcić. może potem powiem wam o co chodzi

Do góry