reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Nadrobilam ten watek bo jeszcze nie spie,maly mi sie budzi co jakies 10min z placzem nie wiem o co chodzi:baffled:
Przed chwila sie tak rozdarl ze dalam mu Viburcol bo nie moglam go uspokoic,jak narazie lezy w lozeczku i mam nadzieje ze zaraz zasnie!!!

Jak poznalam swojego m to mialam 16 lat a teraz juz minelo 7,5roku jak jestesmy razem:tak:.

lece do WC i spac!!!

M mnie wkurzyla ale napisze o tym jutro bo spiaca jestem!!!

reklama
a ja mam robię dalsza część wykańczania naszego domu:tak: i ....... siebie :confused2: już coraz lepiej to wygląda. Salon, jadalnia juz prawie wreszcie gotowe:tak: tak jak powinno byc... Pisałam Wam że robiłam maowanie w naszym domu wreszcie na kolory....
Dopiero z mężem skończylismy, po kapieli i idziemy spać:eek::laugh2: Mąz ledwo sie położyl i już chrapie:-D ja nie mogłam za to się powstrzymać abynie wejsc na forum:eek::happy:

Przeczytałam co pisałyscie wiec króciutko napisze- u teściów niby czysto jest i wszystko poukładane ale maż to bałaganiarz:-D:-D:-D wiec jak widac akurat porządku w miare jako tako nie wyniósł z domu. U mnie za to w domu rodzinnym nie było kiedyś aż tak sterylnie (coś jak Justyna u Twojej tesciowej, mama chomikuje wszystko co można), a teraz w swoim domu staram się dbac i już mąz krzyczy na mnie że pedantka sie zaczynam straszna robic:crazy: hehe jak widać się pozamienialiśy rolami troche:-D

dobra spadam bo czas spac, po porannym karmieniu Oliwiera czyli po 6 rano :)confused2::sorry:) mamy wyruszyć do teściów (mają 30 lecie). A dlatego tak rano bo nie chcemy jechać w upał, jesli będzie.. (mamy inne auto zastepcze meza z pracy bez klimy:confused2:). Oliwier dostaje strasznych potówek ostatnio:-(
Wracamy też w niedziele po porannym karmieniu:-p:-D no i dobrze bo dłużej bym tam nie wytrzymala z teściówką:-):-p zreszta nie mówiłam mezowi że nie chce też tam dłużej siedziec bo u nich tylko sie jje i jje i kazą przy stole siedzieć, a po prostu napomknelam o potówkach Oliwiera;-) sam zaproponował powrót z samego rana w niedziele:-)

to dobranoc a może i komus dzień dobry:-D zostalo mi jeszcze 3,5 godziny spania do porannego karmienai Oliwiera:eek:

Milego weekendu:tak:

Ostatnia edycja:
Myslalam ze bede cos nadrabiac a tu nic!!!
Mamuski pewnie jeszcze spia:tak:

Madzik super ze juz macie domek wykonczony:tak:
M*R* wszystkiego najlepszego z okazji imienin-wiem ze troche pozno,ale lepiej pozno niz wcale.

Wczoraj m poszedl na dol nie wiem co robil chyba Tv ogladal,maly sie budzil no to dawalam mu smoczka i jak zasnal to mu go zabieralam-jak zwykle zreszta(czasami sam wypluwa) potem rozdarl sie strasznie az powietrza nie mogl zlapac,a m nadal nie ma,wcale nie moglam Szymka uspokoic wyciagnelam w szufladki czopki i jak chcialam je rozpakowac to m wszedl.
Pytam gdzie byles tyle czasu!!!!(troche zdenerowana)
A ten do mnie: na ku***ch!!!!
Ale sie wkurzylam jak jasna cholera!!!!
Potem rozmawialismy o tym i przeprosil mnie ale co to wogole mialo znaczyc!!!
Wczoraj gadalismy do 1 w nocy,bo ostatnio jak by gorzej bylo miedzy nami:-(mnirj czasu mi poswieca za to wiecej na Tv i komputer!!!
Obiecal ze sie to zmieni-zobaczymy!!!

Sara ale super podróż Ci się zapowiada:tak: zazdroszczę! Mój M. na cały sierpień wyjeżdza na szkolenie . Więc choć byśmy chcieli to lipa z jakimkolwiek wyjazdem. Ale za to mam zamiar posiedzieć trochę na wsi:-) połazić boso po trawie. Z kawką pod drzewem książkę poczytać. Nacieszyć oczy zielenią! A Gabula odetchnie świeżym powietrzem:-):-):-)

reklama
Sara, coś by się skręciło z Waszej historii :tak:
Ja cały dzień w domu, ale jak by mnie nie było, latam, sprząta, gotuję, nawet dziecko na dworze dziś nie było. Jutro chrzciny, a ja jeszcze tyle rzeczy muszę zrobić. Ale zamiast robić to ja sobie co?? Czytam co tam napisałyście :-D Męża wywiało na piwo, też sobie czas znalazł, ale już nie chcę prowokowac kłótni, kiedyś sobie odbije. Spadam do sałatek, muszę jeszcze dokończyć gyrosową, warzywną już zrobiłam, mięska na grila w panierce stoi :-D Jeszcze tylko ciasto jogurtowe na mnie czeka i babaeczki, bo trufle z czekolady otaczane kakao już w lodóweczce schowane :tak: Ohhhhh, nogi mnie bolą jak jasna ch....a, dobrze, że mój aniołeczek smacznie śpi i mogę sobie spokojnie robić.

Do góry