reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

irmaa- no kurde własnie ma ząbki dwa!!! ale mi się zrymowało :-D 9 lipca wyszła prawa jedynka na dole a 13 lipca była juz lewa jedynka na dole-MASAKRA!!! Szybki ten mój chłopaczysko!!! Zaraz zacznie mi laski do domu sprowadzać :-);-):-D

no to szybki ten Twój łobuziak :tak::-D a chyba najmłodszy z naszych dzieciaczków :sorry2: ehh ciężki nasz żywot, ledwie kolki się skończyły a już im zęby rosną i znów marudzenie :sorry2:;-):-D

reklama
Panie Boże- dziękuję za dziecko, które nie miało kolek i bezboleśnie przechodzi ząbkowanie :-D:tak:;-) a innym mamom zyczę cierpliwości !!!

ATsonia gratulację ząbków, naprawde szybki chłopak z tego Twojego synka,u mojego starszego synka też ząbkowanie przebiegało bezboleśnie ale nieco później miał 5,5 m-ca, za to ja dostałam późno zębów, mama opowiadała że dopiero jak rok skonczyłam wyszedł mi pierwszy ząb

ATsonia, dwa ząbki to już nie lada wyczyn :tak::-)
Ja dziś się mało udzielam, bo cały dzień gdzieś chodziłam :tak:
Wieczorem pojechaliśmy na lody z czekoladą wedlowską :tak: Ada była bardzo grzeczna, patrzyła z apetytem na to co jemy.

Jaka jestem zła!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mam artykułu do pracy mgr i nie ruszę jak tego nie znajdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co tez mi przyszło do glowy-wybrac taki temat!!!! taka ambitna chcialam być-a teraz same problemy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę nie będę Wam psuć humoru...

A ja nie wiem czy Patrycji idą ząbki czy nie :confused: jakieś dwie białe kropki widać na dole ale nie wiem czy ząbki wychodzą ;-) jak na razie objawy ząbkowania to ślinienie się oraz takie jakby przeżuwanie ;-) jak jadę butelką Patrycji po dziąsłach to jest szczęśliwa ;-) nie płacze ani nie marudzi, oj mam nadzieję że nie będzie się męczyć przy ząbkowaniu jak nie męczyła się z kolkami ;-);-). He he Patrycja dzisiaj nakrzyczała na Roberta :-D:-D:-D bawił się z nią i się śmiała, podnosił jej nogi do góry i na dół, później całował jej brzuszek i jak się zdenerwowała za 5 razem :-D to nie był płacz to był krzyk :-D jak skończył to się uspokoiła, potem się położył i podniósł ją do góry to w ogóle dostał od Patusi opierdziel :-D:-D.

Niby Gabrsyia absorbująca nie jest aż tak a ciągle brak mi czasu na forum:baffled:

Teraz Kluska jeszcze śpi a ja nadrabiam...przy okazji szukam ciuszków i kombinezonu zimowego na allegro.
M. w pracy ale dziś wróci n obiad wobec tego muszę coś wymyślić.:-)
Zapowiada się upalny dzionek...kilka godzin pewnie przesiedzimy w parku.
Wczoraj byliśmy w Kurniku i Środzie Wlkp. Planujemy gdziś pod Poznaniem kupić mieszkanko ale jeszcze dokładnie nie wiemy gdzie.

Wkurza mnie ta anonimowość ludzi w dużych miastach. Niby każdy uprzejmy ale z takim dystansem podchodzi do rozmów że szok! Myślałam że poznam jakąś mamę na spacerach a tu lipa. Każdy zajęty sobą i swoimi sprawami. A ja ostatnio cierpię na brak spotkań towarzyskich. Większość moich koleżanek po studiach rozjechała się do swoich domów i wychodzi na to że w Poznaniu znam tylko kilka osób...

karolka84- uwielbiam poznań- to było moje wymarzone miasto do studiowanie...lecz nie wyszło.

Ja na szczęscie mam pod reką dwie siostry-wiec zawsze jak mi się nudzi to dzwonię i one już za 5 min są!!!

MR- wiem co to znaczy mieć spokojne dziecko- ja jestm przeszczęśliwa, bo moge wszystko w domu zrobić, ugotować, i tak jak u Ciebie-mój Szymon tez tylko stęka jak czegoś chce-zwylke jest to oczywiście jedzenie!!! A zabawki interesuja go, ale krótko-woli patrzec jak robię cos w kuchni-dlatego nośzę go wszędzie na leżaczku i jest zadowolony.

reklama
Myślę, że teraz to już te nasze dzieciaczki to nam pozwola na coraz więcej. Widzę to po Adzie choć przylepa z niej nieprzeciętna :-D

Dzień u nas zapowiada się ładnie, Adka zjadła już deserek i bawi się słoniem, ja pije kawusię przy otwartym oknie (póki cisza). Zaraz chyba zbiorę się na tą pocztę, by odebrać paczkę z wczoraj. Czeka mnie też kancelaria i dokończenie formalności z chrztem.

Do góry