reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Firehead, ja niestety nie mam chusty, a nosidło ergonomiczne bondolino, ale tak mi się strasznie podoba noszenie z resztą mojej Zosi też, że chyba kupię chustę, myślałam o nati bambusowej perła podobno jest świetna na lato

O ząbkowaniu się nie wypowiem, bo na razie nas ten temat nie dotyczy. Ale słyszałam w jakimś magazynie poradnikowym w tv, że wszelkie żele niewiele dają...Synek mojej koleżanki strasznie przechodzi ząbkowanie, ma teraz 2 lata i do tej pory każdy ząbek okupywał gorączkowaniem i mocnym bólem - pomagają tylko środki przeciwbólowe, Masakra:baffled:

A ja dziś po kolejnej jeździe - mam już wyjeżdżonych 10 godzin, jak to leci! Powoli zaczynam łapać łuk i jeździ mi się też coraz lepiej po mieście. Zaprzyjaźniam się z instruktorem - oprócz tego, że b. dobrze uczy, to jeszcze ciekawie można pogadać, fajny facet:tak:

Natalia grzeczna, ucięła sobie swoje trzy godzinne drzemki, każda na dworze, bawiła się ładnie i jadła też OK.
Aha - i jeszcze coś, ale o tym może później na zamkniętym...

Chociaz 5 minut spokoju:-D:-D:-D Ja czasami jak juz niemoge jej uspokoic to jezdze jej swoim palcem po dziaselkach:sorry2: widac ze to jej sprawia ulge:tak: ale ile mozna.. I akurat dopadlo nas to zabkowanie jak mamy jechac do PL:-(

U Nas jeszcze nie ma tragedii, ale z doswiadczenia po starszym wiem że przetarcie grubszym schłodzonym plastrem cytryny fajnie pomagało, oraz gryzaki schłodzone a teraz przecieram lekko pieluchą tetrową i tez ma ulge:tak:

wiem że świnia ze mnie, wy płaczecie że tu pustki a ja się cieszę bo wreszcie nadążam;-):tak::-D:-D:-D

ja też używam Dentinox-Gel trochę pomaga :dry:
Atsonia Szymon już ma ząbki? Wojtkowi na górnych dziąsłach zrobiły się takie białe twarde 4 zgrubienia, nie wiem czy to już idą zęby? trochę szybko i do góry? Iza miała najpierw na dole, ehhh i nie wiem ale pcha paluchy do buzi ślini się potwornie...

Truda mam nadzieje że nie obniżą ci alimentów, w końcu wszystko drożeje , w każdym bądź razie trzymam kciuki:tak: i gratulacje dla siostry:tak::-)

reklama
irmaa- no kurde własnie ma ząbki dwa!!! ale mi się zrymowało :-D 9 lipca wyszła prawa jedynka na dole a 13 lipca była juz lewa jedynka na dole-MASAKRA!!! Szybki ten mój chłopaczysko!!! Zaraz zacznie mi laski do domu sprowadzać :-);-):-D

Do góry