reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
No to sobie poczytałaśAle tu pusto i cicho....już się cieszyłam, że sobie poczytam...:-(

Moje maleństwo
Mamusia Amelki
My używamy Dentinox-Gel bo bobodent wogóle u Nas się nie sprawdził![]()
O wlasnie teraz sprawdzilam ten drugi zel to wlasnie taki jak piszesz

*J*U*L*K*A*
O wlasnie teraz sprawdzilam ten drugi zel to wlasnie taki jak piszeszTyle ze jak ja Amelce posmaruje tym dziaselka to ona to zlizuje (ciumla
) wiec moze dlatego niesprawdzaja sie u nas te zele
![]()
Moj mały tez zlizuje i bardzo mu to smakuje

I
ivaz
Gość
Firehead, ja niestety nie mam chusty, a nosidło ergonomiczne bondolino, ale tak mi się strasznie podoba noszenie z resztą mojej Zosi też, że chyba kupię chustę, myślałam o nati bambusowej perła podobno jest świetna na lato
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Moj mały tez zlizuje i bardzo mu to smakujei pomaga na krótko raczej, ale lepiej na troche niż wcale
![]()
Chociaz 5 minut spokoju

miotlica
Fanka BB :)
O ząbkowaniu się nie wypowiem, bo na razie nas ten temat nie dotyczy. Ale słyszałam w jakimś magazynie poradnikowym w tv, że wszelkie żele niewiele dają...Synek mojej koleżanki strasznie przechodzi ząbkowanie, ma teraz 2 lata i do tej pory każdy ząbek okupywał gorączkowaniem i mocnym bólem - pomagają tylko środki przeciwbólowe, Masakra
A ja dziś po kolejnej jeździe - mam już wyjeżdżonych 10 godzin, jak to leci! Powoli zaczynam łapać łuk i jeździ mi się też coraz lepiej po mieście. Zaprzyjaźniam się z instruktorem - oprócz tego, że b. dobrze uczy, to jeszcze ciekawie można pogadać, fajny facet
Natalia grzeczna, ucięła sobie swoje trzy godzinne drzemki, każda na dworze, bawiła się ładnie i jadła też OK.
Aha - i jeszcze coś, ale o tym może później na zamkniętym...

A ja dziś po kolejnej jeździe - mam już wyjeżdżonych 10 godzin, jak to leci! Powoli zaczynam łapać łuk i jeździ mi się też coraz lepiej po mieście. Zaprzyjaźniam się z instruktorem - oprócz tego, że b. dobrze uczy, to jeszcze ciekawie można pogadać, fajny facet

Natalia grzeczna, ucięła sobie swoje trzy godzinne drzemki, każda na dworze, bawiła się ładnie i jadła też OK.
Aha - i jeszcze coś, ale o tym może później na zamkniętym...
*J*U*L*K*A*
Chociaz 5 minut spokojuJa czasami jak juz niemoge jej uspokoic to jezdze jej swoim palcem po dziaselkach
widac ze to jej sprawia ulge
ale ile mozna.. I akurat dopadlo nas to zabkowanie jak mamy jechac do PL:-(
U Nas jeszcze nie ma tragedii, ale z doswiadczenia po starszym wiem że przetarcie grubszym schłodzonym plastrem cytryny fajnie pomagało, oraz gryzaki schłodzone a teraz przecieram lekko pieluchą tetrową i tez ma ulge

wiem że świnia ze mnie, wy płaczecie że tu pustki a ja się cieszę bo wreszcie nadążam;-)

ja też używam Dentinox-Gel trochę pomaga
Atsonia Szymon już ma ząbki? Wojtkowi na górnych dziąsłach zrobiły się takie białe twarde 4 zgrubienia, nie wiem czy to już idą zęby? trochę szybko i do góry? Iza miała najpierw na dole, ehhh i nie wiem ale pcha paluchy do buzi ślini się potwornie...
Truda mam nadzieje że nie obniżą ci alimentów, w końcu wszystko drożeje , w każdym bądź razie trzymam kciuki
i gratulacje dla siostry
:-)

ja też używam Dentinox-Gel trochę pomaga

Atsonia Szymon już ma ząbki? Wojtkowi na górnych dziąsłach zrobiły się takie białe twarde 4 zgrubienia, nie wiem czy to już idą zęby? trochę szybko i do góry? Iza miała najpierw na dole, ehhh i nie wiem ale pcha paluchy do buzi ślini się potwornie...
Truda mam nadzieje że nie obniżą ci alimentów, w końcu wszystko drożeje , w każdym bądź razie trzymam kciuki

reklama
irmaa- no kurde własnie ma ząbki dwa!!! ale mi się zrymowało
9 lipca wyszła prawa jedynka na dole a 13 lipca była juz lewa jedynka na dole-MASAKRA!!! Szybki ten mój chłopaczysko!!! Zaraz zacznie mi laski do domu sprowadzać :-);-)