reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ATsonia pewnie kupiłaś Oillan on właśnie kosztuje 18zł też go uzywaliśmy :tak:
Julia podziwiam Cię za Twoją cierpliwość i wytrwałość ja już bym dawno załamała ręce i płakała dzień i noc a Ty to taka dzielna babka jesteś podziwiam naprawdę :tak:a Natanielek biedaczek się nacierpi mam nadzieję że jak najszybciej mu to przejdzie i lekarze będą porządnie się wami zajmować i działać żeby nie trwało to długo i dziecko nie cierpiało :-(

reklama
avanti85- no chyba własnie tak to się nazywa, i co zadowolona jestes??/? bo ja uzyłam dzisiaj tego pierwszy raz i jak dla mnie bomba!!!

Dziewczyny pomódlcie się za jedną dziewczynę z innego forum i jej rodzinę pogrążoną w smutku.
Dziś w nocy zmarła jej córeczka (miała brata bliźniaka) - miała nieco ponad 2 miesiące.
[*] Właśnie przeczytałam tą smutną wiadomość.

avanti85- no chyba własnie tak to się nazywa, i co zadowolona jestes??/? bo ja uzyłam dzisiaj tego pierwszy raz i jak dla mnie bomba!!!

ja byłam zadowolona :tak::-D teraz nie używam bo Alanek narazie ma ładną skórkę to nie widzę potrzeby ale napewno jak zaczną się pojawiać jakieś krosteczki to będę znów używała :cool2:
teraz kąpię w Penatenie i jestem zadowolona :tak:

Szymon dzisiaj niezły numer zrobił-wstal o 3.15 i bawił się ze mną...zabawa była przednia :-D a 5 jednak mu się znudziło, wypil 150ml jednym duszkiem, beknął i natychmiast kazał odnieść się do łóżeczka :tak: fajnie....:dry: on śpi a ja nie :-D
wczoraj przez te upały przespał cały dzień najpierw od 8.30 do 11 a potem od 13.30 do 17 spał :szok:, więc się wcale nie dziwię, że tak wcześnie wstał-skowroneczek mój :-)

kurcze ATsonia i nie przeszkadza Ci takie poranne wstawanie?? chyba nie dałabym rady. Zu tylko raz jak wstała tak wcześnie to chciała pogadać, ale wsadziłam ją do łóżeczka i niech gada do sebie albo do zabawek... i tak usnęła szybciutko i na szczęście więcej się nie budzi żeby pogadać... z resztą teraz i tak już wstaje raczej rano w nocy rzadko się budzi

jutro rano pójdę do szpitala na kontrolę z tym oczkiem - zobaczymy co powiedzą

ja jutro też jadę z małą do szpitala na usg...:baffled: mam Nadzieję, że z Julką będzie ok. Ola jak mam pisać z Julką czy z Julianką??

Witam

Przepraszam ale Was nie doczytam bo nie mam już na to sił:-( wpadłm poinformowac że mój synek znowu stracił na wadze:-( i coraz ciężej jest mu utrzymywać główkę:-( Codziennie latam z Nim po lekarzach i nic
kurcze Julia nawet nie wiem, co Ci napisać, nie umiem znaleźć słów pocieszenia. Dołączam się do tego co napisała MR... bądź dzielna

MIotlica - kurcze rotawirusy nie są pewnym szczepieniem - są tak jak te na grypę - zabezpieczają tylko przed jedym rodzajem, a każdego roku powstają nowe rotawirusowe szczepy....mam nadzieję, że wszystko z maluchem będzie ok

reklama
Julia trzymaj się kochana,tez nie wiem co mam napisac przyłączam się do dziewczyn bo po prostu brak mi słów :confused:
Dominika81 ale to smutne,(*)dla dzieciątka
avanti85 na pewno oillan kosztuje 18 zł wydawało mi się że płaciłam więcej chyba że jakies duże opakowanie miałam o ile takie jest:baffled:
MIotlica biedne dzieciątko oby szybko do zdrowia wróciło
M*R* no tak faceci tam maja niestety :tak:
A my dzisiaj pół dnia załatwialismy sprawy w miescie pogoda masakra,żar z nieba się lał mała zniosła to bardzo dzielnie grzeczniutko w samym body leżała w spacerówce i to aż 5 godzin z czego spała godzinke resztę sobie leżała,gadała chyba u nas spacerówka super sie sprawdza ;-)

Do góry