reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
fakt - żeby ludzie w wieku 20-25 lat mili własne mieszkanie to była rzadkość. raczej mieszkali z teściami...:-) więc nie ma na co narzekać. uuu Laila współczuję. skąd jej sie to wzięło??

a my sobie wczoraj dopiero wieczorem wyszłyśmy :) i laziłyśmy iłaziłyśmy a potem na zakupy i znowu łaziłyśmy :p :) hehe- w ciągu dnia jak sie żar lał to nam darowałam :) :)

avanti- bez czapki w taki gorąc...... ciekawe czy te stare lampucery by chciały mieć czapke w taka pogodę :/ w ogóle jak nie rozumiem co to za wpieprzanie sie obcych bab :/

avanti lepiej - moja kooleżanka siedzi z babcia swoja bo sie boi zostać ze swoim synkiem sama - i jak szlyśmy na spacer ja bluzka na ramiączkach ona tak smao Juli sam bodziak z krótkim rękawem , i ta moja kolezanka do tej babci przynies mi ubranie dla małego - a ta NIESIE uwaga - KOMBINEZON ZIMOWY I GRUBA CZAPE!!! :/ noż załamka :/

Eve - to z mlekiem to nie najgorszy pomysł przebije Cie - koleżanka ma dziecko alergika ale zanim doszli do tego mieli 3 różne mleka - każde otwarte i nie wyrzucili jeszcze ( teraz nutramingen maja) a wiesz co powiedziałą szanowna teściowa koleżanki? podrośnie troche to zje nie wyrzucać tego ;P :p

nie dość że ma problemy z przełykanie to jeszcze kłują w dupkę małą antybiotykiem:( do piątku rano ma antybiotyk rano i wieczorem w piątek rano ostatni raz i kontrola i zacznie doustnie.... pije tylko z piersi i strzykawki ale mało-70-100ml:(

Sara 27- a ja mam okna wschód-zachód :-D ja pito.... cały dzień mam słońce w domu :-)

Szymon dzisiaj niezły numer zrobił-wstal o 3.15 i bawił się ze mną...zabawa była przednia :-D a 5 jednak mu się znudziło, wypil 150ml jednym duszkiem, beknął i natychmiast kazał odnieść się do łóżeczka :tak: fajnie....:dry: on śpi a ja nie :-D
wczoraj przez te upały przespał cały dzień najpierw od 8.30 do 11 a potem od 13.30 do 17 spał :szok:, więc się wcale nie dziwię, że tak wcześnie wstał-skowroneczek mój :-)

Włąsnie pada deszcz- mam pootwierane wszystkioe okna i taaaaki miły chłodek :-)
wybieram się na miasto zrobić zakupy- 2 buteli (małą i dużą) bo mi się już zużyły, Oilatum albo Emolium- nie wiem jeszcze co tańsze- bo z kasą cienko, a jeszcze chrzciny trzeba wyprawić, herbatkę z melisą (bo tak mi dziewczyny doradziły) i podkładkę do kąpania bo tez się zużyła i wczoraj jak Szymonowi jeżdziła dupka podczas kąpieli to się bał....i merdał nogami i trzymał się przedramienia męża jak mała małpka- jakie to śmieszne było :-D

U nas od rana słoneczko, ma być znów upał. Ada śpi w łóżeczku (zadziwia mnie :tak: ) Właśnie dzwonili z pracy, już wiedzą o żłobku :baffled:, bo pracuje ze mną dziewczyna, która tez tam skladała, więc się nie wymigam, ze się nie dostaliśmy i musze zostać z małą w domu. A ja nadal nie wiem co robić.

Witam :-)ja przy kawusi mała znowu spała do 9 jak się ciesze wstała orzed 7 zjadła i spała dalej więc jestem wyspana
Pogoda taka sobie pochmurno cos ale lepiej niz wczoraj jak żar z nieba się lał a mam pare spraw do załatwienia na miescie więc pogoda jak dla nas idealna :tak:
ATsonia 3/15:szok::szok::szok:

reklama
ATsonia tańsze jest Emolium, mi wyszło taniej na allegro kupić i przesyłke dodać z paczką ekonomiczną niż kupić w aptece:baffled: a paczka doszła szybko:tak: wiec polecam.
Eve no to masz faktycznie ciężki orzech do zgryzienia:-(

kurde jak tez chce desz, u nas dalej gorąco:-(

dobra spadam coś zjeść bo dopiero wstaliśmy:-D

Do góry