reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ola_o a gdzie jest taka opcja idz do pierwszego nowego posta? :szok:
ja po zalogowaniu zawsze korzystam z "szybkiego menu" które jest na samej górze strony - rozwija się lista, tam klikam na "panel użytkownika" - wtedy wyświetlają się wszystkie tematy, w których kiedykolwiek się wypowiadałam - po lewej stronie przy tytule wątku jest taki znaczek niebieski z białą strzałką - to jest właśnie "idź do nowego posta" - jak się tam kliknie, pokaże się pierwszy post wpisany po naszym ostatnim zalogowaniu... bardzo to wygodne :tak: ale też zdradliwe - bo rzadko wchodzę na forum inaczej, więc nie widzę nowo zakładanych wątków ;-)

reklama
A moja koleżanka wczoraj wyszła z córcią taką 8 miesięcy a ona pod sztruksami miała rajstopy:szok::szok::szok: no masakra opierdziel dostała ode mnie i tyle powiedziałm żeby se sama pod spodnie grube rajtuzy ubrała

widze że dzieci smacznie śpią bo kilka kobietek oblega forum:-D

Justyna ja czasem mysle że mogliśmy na początku kupić mieszkanie, dopiero potem je sprzedać i dom w miedzyczasie budować, bo dom to wiecej kasy niż mieszkanie:baffled: czasem mnie denerwuje to że nie mamy jeszcze wszystkiego wykończonego. aleee pocieszam się tym że kredyt jaki mamy na dom jest takiej samej wartości jak gdybyśmy chcieli kupic mieszkanie, wiec lepszy dom:-) w końcu można go wykończyć w 3-5 lat albo i dłużej:tak:
Na dom i dla Was przyjdzie pora:tak:

Oby Madzik oby... ja mam swoje mieszkanie ale okazało się za małe dla mnie i mojego chomika:-) dlatego przenieslismy się do większego ale bardzo długo stało w wiecznym remoncie... bo nie wiedzieliśmy czy się budować czy nie. nie mogliśmy się zdecydować jakbysmy się zdecydowali to byłoby juz po krzyku. a tak to jak zaszłam w ciąże musielismy sie zdecydować - budować czy wyremontować to tak, żeby było w miarę... no i przyszedł kryzys więc nie było ię nad czym zastanawiać...:zawstydzona/y: ale mój m jest bardzo zaradny i widzę, że ma na ten dom chetkę więc pewnie zaraz coś wymyśli:tak:

madzik - dokładnie. dom można parę lat wykańczać. rodzice mojej koleżanki dopiero w tym roku sobie zrobili kuchnię z prawdziwego zdarzenia, bo tak wcześniej przez 20 lat nie było czasu ikasy.
ja myślę, że my i tak o wiele szybciej mamy to, co nasi rodzice kiedyś. rodzice się dorabiali i dorabiali, a my jakoś wszystko szybciej...

hm..... a ja korzystam z tej opcji na górze. tzmn na tej różowej ramce - gdzie wyświetlają sie też numery stron, ale to jest zdradliwe bo nie zawsze odyła mnie do ostatniego posta nieprzeczytanego tylko czasami w ogóle do ostatniego albo do jakiegos tam po kolei...:-D

dominika to prawda my sie dorabiamy szybciej niż nasi rodzice. Moi rodzice dwu piętrowy dom wykańczają do tej pory, własnie ostatni pokój kończą:tak:

dobra lece spac bo mąż wrócił.

Kololowych snófffff:-D

reklama
Do góry