reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
julia.l silna babka z ciebie podziwiam,kurcze niech już znajda wreszcie przyczynę tych kłopotów Natanielka bo takie leczenie do niczego nie prowadzi
Mi tez włossy wypadaja garsciami zakupiłam już sobie Vaxe i od jutra zaczynam działac bo normalnie łysa zostane :baffled:

Witam

Jestem wykończona i nie mam już sił:-( mały ciągle traci na wadze i teraz waży 5700:-( dzisiaj pobierali krew z główki i jak sikło że ciarki mnie przeszły, ale twarda baba jestem i byłam z Nim cały czas jak przy każdym badaniu czy nawet przy nakłuwaniu uszu. Nie wiem dlaczego ale inne matki wypraszaja z gabinetu zabiegowego nawet do welfronu a ja zawsze moge być z dzieckiem bez żadnych problemów - i bardzo dobrze.

Julia - naprawde Cie podziwiam, dzielna z Ciebie kobita:tak: Oby jak najszybciej znaleźli powód tej utraty wagi, kurcze jestescie juz troche w szpitalu wiec powinni juz cos wiedziec. Biedny maluszek, dobrze ze ma taka silna mamusie ktora ani na chwilke go nie zostawia samego:-)

Z wypadaniem włosów to katastrofa, nawet teraz jakiś mi na klawiaturę spadł :-D:szok:...lekarka mi mówiła że może to tylko niedobór witamin, ale że nie ma co przypisywać mi na razie witamin jak to może być niedokrwistość. Jutro będę miała wyniki ehh ciekawe co tam będzie...oprócz tego pobrali mi krew na magnez, żelazo, tarczyce i coś tam jeszcze :-D ojj dużo probówek.
.

Agusia, Mirka - mi też łosy wypadają garściami... normalnie sa wszędzie, na podłodze, w łóżku, jak zdejmuję bluzkę to na plecach:szok: koszmar...
Mi lekarka powiedziała, że to po ciąży normalne, bo w ciąży przybywa włosów, a potem ten nadmiar wypada. I rzeczywiście ja w ciąży miałam bardzo ładne włosy i grube, więc teraz pewnie wracają do tego stanu sprzed ciąży... :-(
Kazała mi jeść dużo owoców i warzyw.

Z Patrycją też chodzę do Leśniewskiej ;-) hi hi więc znam je obie :tak:;-) jeszcze jest Kielińska to też jest super hi hi u niej załatwiałam książeczkę sanepidu ;-) ostatnio po szczepieniu dała mi skarpetki dla Patrycji bo dostała od pacjentki a ona spodziewa się chłopczyka (były różowe ;-)) ogólnie w naszej przychodni to sympatyczni ludzie pracują.

Ja się najbardziej załamałam tym że mogę mieć nadczynność tarczycy a z tym to się raczej przybiera na wadze :confused: moja ciocia ma niedoczynność to po ciąży schudła aż za bardzo :confused: (aż tak nie chciała)

Julia- naprawdę jesteś dzielna! Oby wszystko się szybko wyjaśniło.
Co do wypadających włosów, to ja też gubię ilości niezliczone i najgorsze, że one są wszędzie! Ja tego nie cierpię! Na poduszce, na podłodze, fuuu wiem, że to moje ale mimo to nienawidzę jak tak się walają! Też słyszałam, że po ciąży to normalne.
U nas już po burzy, ale właśnie czytałam na onecie, że w Mielcu przeszła trąba powietrzna- jest nawet zdjęcie, szok co się dzieje!

Agusia1987 musze cię rozczarować mam niedoczynnosc tarczycy i nie jestem szczupła moja Martynia tez pulpecik i tez niedoczynnosć więc różnie to bywa,ale bardzo bym chciała tak jak twoja ciocia schuuuuuuuudnąć

reklama
Jeśli chodzi o wypadanie włosów, to u mnie też masakra. Są wszędzie,nawet czasem Dominik ma je w ręce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A u nas po burzy wyszło śłońce, tak że wieczorkiem zaliczyliśmy jeszcze spacerek -Dominik, tatuś i mamusia:)

Julia
dużo zdrówka dla Twojego malenśtwa, mam nadzieję, że w końcu lekarze postawią jakąś dobrą diagnozę. 3maj się!!!

Sara ile jeszcze dni zostało do zakończenia licytacji wystawionej przez ciebie rzeczy?? Bo taka jetem ciekawa co to jest:)

Ostatnia edycja:
Do góry