Agusia1987
Entuzjast(k)a
Miroslava ja chodzę do Pani Gowin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Jestem wykończona i nie mam już sił:-( mały ciągle traci na wadze i teraz waży 5700:-( dzisiaj pobierali krew z główki i jak sikło że ciarki mnie przeszły, ale twarda baba jestem i byłam z Nim cały czas jak przy każdym badaniu czy nawet przy nakłuwaniu uszu. Nie wiem dlaczego ale inne matki wypraszaja z gabinetu zabiegowego nawet do welfronu a ja zawsze moge być z dzieckiem bez żadnych problemów - i bardzo dobrze.
Z wypadaniem włosów to katastrofa, nawet teraz jakiś mi na klawiaturę spadł...lekarka mi mówiła że może to tylko niedobór witamin, ale że nie ma co przypisywać mi na razie witamin jak to może być niedokrwistość. Jutro będę miała wyniki ehh ciekawe co tam będzie...oprócz tego pobrali mi krew na magnez, żelazo, tarczyce i coś tam jeszcze
ojj dużo probówek.
.