reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Sara27 gratuluje jednej kreseczki hi hi :-)inne mażą żeby mieć 2
Ale ci dobrze wychodne 3 razy w tygodniu super:tak:ja siedzę na tyłku niema kto z dziećmi zostać,wczoraj była psiapsióła i było fajnie jak maz przyjedzie to sobie odbije i może gdzies wyskocze tylko muszę Martynie pic z butli nauczyć bo będzie klops

U mnie koniec laby własnie dostałam@liczyłam że jeszcze z dwa miesiące przechodzę bez a tu .....:-(

Ostatnia edycja:
reklama
ja sie tylko odmeldowuje że Was czytam.
Nie jestem w stanie odpisać każdej.
Włosy mi też wypadają i to okropnie, też się boję że będe łyasa:baffled::baffled::baffled: masakra jakaś. A od razu po ciąży mi sie poprawiły:-D a teraz masakra z wypadaniem.
Oliwier tez wyjmuje je garściami. Zazwyczaj jak go biorę na ręce to łapie się moich wlosów, wiec wyobrażacie sobie że jeszcze mi je wyrywa:baffled: musze isc do fryzjera i je ściąć.

A ja ostatnio sie nie odzywam bo troche problemów rodzinnych mam. Siostra tydzien temu miała wypadek z tatą autem. Na szczescie nic im się nie stało choć samochód ledwo uniknął czolówki z winy jakiegoś idioty:wściekła/y: samochód do kasacji.

Jutro jedziemy na weekend do teściów-bleeeee:baffled::baffled: trudno jakoś musze przeżyć. Lepiej pojechać i mieć to z głowy:wściekła/y:

wiatm
A ja dzis dzien zaczelam wiadomoscia ze Jackson nie zyje. Smutne, jaki by nie byl, to ikona i krolem popu dla mnie pozostanie na zawsze. Moze na innym swiecie bedzie mu lepiej niz tu bo mial raczej smutne zycie:-(
Mi nie tyle wypadaja wlosy, co okropnie mi sie tluszcza-zwykle to ze 3,4 dni bylo spoko z racji tego ze mam krecone i sa dosyc suche-a teraz to po polowie dnia juz sia do mycia nadaja. Ochyda po porstu:baffled:
Madzik, dobrze ze nikomu nic sie nie stalo. Ja 2lata temu, tydzien po odebraniu prawa jazdy skasowalam auto. Tez cud ze nic mi sie nie stalo. Wina nie moja, ale pewnie gdybym nie byla "swiezakiem" to bym sie wywinela z sytuacji, a tak to wpadlam w poslizg i wyladowalam na słupie:baffled: A teraz to juz mi pozostal uraz i nawet jak prowadze auto sie strasznie boje...:-(
Agusia, ja sie lecze juz parenascie lat na niedoczynnosc tarczycy- zazwyczaj jest tak ze niedoczynnosc powoduje tycie, a nadczynnosc chudniecie-ale jak to wiadomo gdyby tak ylo zawsze to by b ylo za prosto i zdarza sie inaczej. Ja niestety mam sklonnosci do tycia- zeby schudnac to musze doslownie nie jesc prawie nic mimo ze sie lecze. Dlatego jestem taka zla z powodu tych kg po ciazy, bo wczesniej zeby dobic do swojej wymarzonej wagi to sie rok meczylam a tu nagle ciaza i bach polecialo cale odchudzanie. A teraz to nic nie zrobie bo karmie i mnie szlag trafia, bo chcialabym juz wchodzic w swoje ciuchy.
Sara, "gratulacje" z powodu jednej kreski;-)
A u mnie przedwczoraj byla burza i piroun uderzyl w slup wysokiego napiecia- niedaleko naszego domu i prad sie wylaczyl na caly dzien.Ja to jestem jak dziecko, starsznie sie boje burzy:zawstydzona/y:

Maniulka myśmy miały taki sam termin porodu, a teraz tego samego dnia dostałyśmy okres :-D. Ale nie miałam żadnych bóli brzucha przed itd. kiedyś gorzej się czułam przed miesiączką.
Sara gratuluję jednej kreski ;-)

Gosia to fakt dobrze że nic sie nikomu nie stalo powaznego. O mały włos było:-( Moja siostra też 3 dni po odebraniu prawa jazdy i tez nie z jej winy:-( Przez kilka dni w szoku była.. ciekawe czy będzie chciala teraz za kierownice wsiąść:-(
Sara gratulacje 1 kreseczki:-D

gosia88- ja miałam tak samo :) rok sie meczylam i super a tu ciaza i kg wrociły z nawiazka ale juz zbijam pomału :)

sara -gratki :p

ja miałam dzwona z mojej winy 5 miesecy po odebraniu prawka :) nic sie nie stało tylko wtedy jeszcze nie maz musiał auto naprswic :) u nas błotnik i zwrotnica poszła tak jezdzilismy z tym normalni :p a drugie auto do kasacji poszło :) - rozbijać to sie trza umieć :) :)

Agusia1987 ha ha fajnie,no własnie ja zdziwiona jestem bardzo bo nic mnie nie boli nawet nie wiedziałam że dostałam a przechodziłam @ zawsze bardzo ciężko bez silnych tabletek przeciwbólowych nie dawałam rady,gdybym teraz miała takie bóle był by problem bo karmię i ketonal raczej nie wskazany więc chodziła bym po scianach albo przestała karmić :-(
madzik_ dobrze że nic się nie stało poważnego i mam nadzieje ze siostra nie będzie miał urazu do kierowania autem
Ja tez mam tędencje do tycia łatwo przybieram,cięzko zgubic borykam się z tym już od paru lat a wczesniej byłam wrecz za chuda,byc moze to własnie wina tarczycy którą dosc póżno zaczełam leczyć a nie wiadomo ile ją mam może i to jest powód,zeby schudnąc musiałabym się głodzić bo tak naprawde niewiele jem a waga stoi w miejscu :wściekła/y:

A u nas na dworze cieplutko, chociaż słońca nie ma, dlatego zaliczylismy już spacerek pomiędzy polami winogron -zielono i przyjemnie. Dominik dotleniony, ja z resztą też. Obiadek mam z wczoraj, więc teraz kawkę popijam, a Dominik przysypia. Później jeszcze prasowanko rzeczy Dominika mnie czeka-właściwie to sama przyjemność, bo te malutkie rzeczy super się prasuje:tak::tak::tak:

Dziewczyny nie piszcie o wypadkach samochodowych, bo jeszcze Miotlica się zestresuje, a ona przecież teraz prawo jazdy robi. ;-) A jeśli chodzi o mnie to miałam 2 stłuczki. Jedna z mojej winy i na dodatek uderzyłam w samochód mojej cioci, który stał na podwórku u mojej siostry:szok::baffled::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:. Ja też tam stałam, chciałam cofnąć i zapomniałam, że jeszcze inne auto może tam stać:angry:. No ale było minęło. My mieliśmy wtedy starego vw polo, a ciocia mercedesa. Polo nic się nie stało, a mercedes ucierpiał:szok::szok::szok:

Sara fajnie, że jedna kreseczka, bo chyba to za szybko na drugą dzidzie. No i fajnie masz z tym wychodnym-pozazdrościć:tak:

Gosia ja też się burzy boję. Jak tylko zagrzmi, to wszystko z prądu wyłączam.

Caro - ja już nie prasuje jej nic :) chyba ze wybitnie trzeba :) nam też nigdy nie prasujemy - chyba ze jak juz pisałam TRZEBA :) ale tak dla zasady to ni chu... nienawidze prasować :p

A ja uwielbiam burze :) nigdy nic nie wyłaczam :) no taki głupek jak mis ie kiedyś coś spali to sie naucze wyłaczać :p

reklama
Do góry