reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
no tak robiłam od tyłu doka nei znalazłam posta i do przodu :p wiec wychodziło ze czytałam 2 razy ;P tak mi sie łatwiej nie pomieszać - bo na jednej stronie sobie zjezdzam do mojego posta i czytam od niego :)

Sara - mnie ostatnio tez często głowa boli :/ - a w ogóle to wczoraj miałam problemy ze snem - położyłam sie koło 23 i do 3 w nocy sie męczyłąm o 3 mi sie przysneło to jakieś trzaski stukania mnie obudziły - Juli sie rozkopała i nie wiem ze zości chyba kpała w karuzele ( tączęść co trzyma wszystko i zamocowana na brzegu łóżka)

Sara - jesteś nie możliwa! z tym smokiem SZOK !

Ewelcia - masakra!!! :/ Moja teściowa jest ok zupełnie inna - poprosze zeby posiedziała u nas jak mała śpi - ok bierze se krzyzówki i siedzi - mała sie obudzi to nosi ( nie buja pokazaliśmy jak nosić zeby mała nie płakała) i spoko- o co bym ją nie poprosiła to nigdy nie ma problemu...

Sara! Właśnie skończyłam się turlać ze śmiechu! Świr jesteś:-D:-D:-D:-D- fajnie wyszło!
Krlnk- jeśli chodzi o teściową to ja podobnie jak Ty, nie mogę narzekać- dlatego nie udzielam się na tamtym wątku. Jak potrzebujemy to pomaga bez problemu, ale jak ja jestem w domku, to nosa nie wścibia:-). W sumie dzięki niej mogę od czasu do czasu pójść do gabinetu popracować.
Ewelcia- to masz super urlop w Polsce- odpoczniesz jak nic! Bidulko!
A tak poza tym, to ja już mam dość tej pogody!!! Będę o tym pisać codziennie, bo już mnie dobija! A jak wczoraj czytałam, że Moje maleństwo miała upał 30st. to płakać mi się chciało;-). Dziś u nas nie pada-jak narazie, ale jest mgła i jakoś tak zgniło...bleeee

Sara, no rozwaliłaś mnie tym tekstem!buhahaha:-)

Nik_a - nie chcę Cię dobijać, ale u mnie tez dziś pięknie. Słońce świeci, już jest bardzo ciepło. Musze przebrac małego w sam bodzik z długim rekawem i wybierzemy się na spacer poopalać nogi ;-)

Ciekawe co tam u ATsoni... Czytałam że w Olsztynie jakieś burze przeszły i miasto podtopione:szok:
Mam nadzieję, że wszystko w porządku.

Sara! Właśnie skończyłam się turlać ze śmiechu! Świr jesteś:-D:-D:-D:-D- fajnie wyszło!
Krlnk- jeśli chodzi o teściową to ja podobnie jak Ty, nie mogę narzekać- dlatego nie udzielam się na tamtym wątku. Jak potrzebujemy to pomaga bez problemu, ale jak ja jestem w domku, to nosa nie wścibia:-). W sumie dzięki niej mogę od czasu do czasu pójść do gabinetu popracować.
Ewelcia- to masz super urlop w Polsce- odpoczniesz jak nic! Bidulko!
A tak poza tym, to ja już mam dość tej pogody!!! Będę o tym pisać codziennie, bo już mnie dobija! A jak wczoraj czytałam, że Moje maleństwo miała upał 30st. to płakać mi się chciało;-). Dziś u nas nie pada-jak narazie, ale jest mgła i jakoś tak zgniło...bleeee
Nik_a dzisiaj chyba bedzie powtorka z pieknej pogody:tak: Narazie zapowiada sie super:-) Az sie dziwie ze w PL brzydka pogoda a tutaj LATOOO!! Przewaznie jest na odwrot:rofl:

a w ogóle to sie musze pochwalić jestem na diecie SB od niedzieli i wiecie ile schudłam?! 2.2 kg!!!!!!!!!
Co to jest za dieta juz kilka razy slyszlam o tym na forum a nadal nie wiem:zawstydzona/y::-p

Mala wlasnie mi przysnela a ja jem sniadanko;-) Na 12.30 idziemy na rehabilitacje.. a tak mi sie nie chce bo pogoda sliczna a my bedziemy musieli gnic w tym gabinecie:sorry2: No ale dla dobra Amelki trzeba isc:-)

Moje maleństwo korzystajcie z pogody bo nie wiadomo jak długo będzie trwać,chociaż ja w zeszłym roku koniec czerwca i lipiec spędziłam u męża i było pięknie,norki się smiali że takiego lata to u nich dawno nie było :-)

Jeszcze wam na dobranoc opowiem co dzis odwalilam:-D:-D:-D
Wiec wzielam Juli na przewijak,przewijam,skonczylam przewijac a ona w ryk-no to mowie zagrzechocze jej grzechotka i zatkam smoczkiem.Ale smoczka znalezc na tym przewijaku nie moge,mowie moze spadl,lukam na podloge,pod lozeczko-nigdzie nie ma wiec wzielam inny smoczek.Za 3h przewijam Juli znowu,odklepjam pampersa a tam wylatuje z pupy smoczek:-D:-D:-DNormalnie zawinelam ja w pampka ze smokiem:szok::-DZe tez ja nie uwieral hehe.To cos jak chirurdzy zaszywaja narzedzia w pacjentach:-D:-D:-D
Sara ona właśnie płakała chyba dlatego że ją ten smok uwierał:-D:-):-D

a co do pogody to u mnie też jak na razie pięknie:-)

reklama
Do góry