reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Sara napisz koniecznie, co takiego wystawiłaś na alegro:tak:.
Julia mam nadzieję, że Twój malutki już niedługo zacznie ładnie jeść.
Dominika najlepsze życzonka imieninowe dla Jasia.:tak:;-)
Agusia wszystkiego najlepszego dla Pati.;-):tak:

Mój Dominik miał dzisiaj super humor, cały dzień gaworzył i się uśmiechał. Oby tak dalej. Teraz już śpi, bo w ciągu dnia mało co spał.

Ja zmykam uczyć się niemieckiego. Miłej nocki...

reklama
krlnk jak ustawilas ilosc postow?:-p Tak pytam z ciekawosci.. bo nie wiem o co chodzi :-D

Ja przed chwila poscieralam sobie wszedzie ladnie kurze zeby jutro miec spooj jak znowu bedzie taka ladna pogoda:tak: Pozatym i tak jutro mam dzien zabiegany bo na rehabilitacje z mala i na male zakupy musze wyskoczyc;-)

Ilość postów wyświetlanych na jednej stroeni :) w ustawieniach :) i teraz zamiast 1500 stron mam 381 :p bo tak to co wchodziłam to przeglądałam wszystkie bo nie pamiętałam nigdy na której skończyłam :p:p

Ja tez zawsze zaczynam od tyłu :-D chociaż teraz jak jest nas tak mało to czasami nie mam nawet jednej strony do nadrobienia (np. jak teraz) :-D

reklama
Hej laseczki!
U nas wszystko ok poza pogoda:baffled:.
Ciagle pada:baffled:nawet nie ma jak zaczac stawiac ogrodzenia,mam nadzieje ze jutro sie polepszy:tak:.
Dzis gotowalam pierwszy raz zupke dla Szymusia(ziemniak i marchewka) baaardzo mu smakowala i darl sie o wiecej.
Jak miksowalam to dodalam odrobinke maselka-tak pediatra zalecila.
Jak gotowalam marchewke i ziemniaki(osobno) to tesc zobaczyl i mowi a co to zupa gotowana na gwozdziach dla Szymka??!!:angry::angry::angry:chodzilo mu ze bez miesa bo on tylko by mieso jadl:baffled:wkurzyl mnie troche a potem tesciowa cukru mu dosyp do tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Matko Boska przeciez ja sie z nimi wykoncze:wściekła/y:.
Ale zacofane ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj m to jest taki zly ze szok!!!

Jechalismy dzis do dermatologa doslownie na pol godzinki i myslalam ze tesciowa zostanie z malym a on z tekstem do malego"no zaraz mamusia cie ubierze i pojedziesz do miasta i poczekasz z tatusiem w samochodzie a mamusia pojdzie do lekarza":angry::angry::angry:.
Potem jechalismy na cmentarz do mojej mamy i dziadka bo dzis Jana i tesciowa mowi "no jak chcecie to moge zostac z malym"(tesc byl w domu a wczesniej go nie bylo) a ja mowie ze nie dziekuje poradze sobie i ze wczesniej mogla zostac-a ta wyszla z pokoju a tesc za nia i nie wiem czy dostala zjeb*ke czy nie:confused: bo juz pojechalismy.
Jak wezmie go na rece to powtarzam jej ciagle zeby go nie bujala a ta swoje i tak ciagle,a dzis jej to powtarzalam 2razy w ciagu moze 5min az w koncu powiedzialam ze jak zauwaze jeszcze raz dzisiaj to jej zabiore malego a ta z tekstem " a gdzie go zabierzesz" to jej powiedzialam ze jak zabiore to juz nie dostanie go na raczki.Wydawalo by sie ze zrozumiala ale ni cholery,jak grochem o sciane zauwarzylam 3raz i powiedzialam ze jutro nie dostaje malego na rece nawet na chwile!!!!!!
Wydaje mi sie ze robi to specjalnie zebym ja pozniej nie mogla sobie dac rady:baffled:bo Renacie(m siostrze)tak Gabryske kolysala jak on nie widziala-normalnie nawiedzona baba-a jaka zazdrosna to szok.
Jejku wiele by mozna pisac ale nie chce was juz zanudzac bo nie dosc ze pisze wam o swojej nieudarzonej desciowej to jeszcze wam nie odpisuje bo nie mam czasu,ale musialam wpasc i sie "pochwalic jaka mam wspaniala tesciowa"
Wiemze to nie ten watek ale net chodzi wolno i wolalam tu napisac bo zaraz lece spac.

Wogoel kazala mi kupic gaz no bo my uzywamy,gaz kupilam w piatek a w PL jestem od tamtego poniedzialku-ale zuzylam.
Od 3dni gadalaze oliwe trzeba kupic gdzie ja uzylam 2razy wiec dzis pjechalam z m do Lewiatana i kupilam 3litry!!!!!Niech spierd**a gdzie pieprz rosnie juz nic nie kupuje a tak poza tym to sami dla siebie gotujemy sama sie zajmuje szymkiem i wogole nie mam rzadnej pomocy:-(.
Jutro ugotuje obiad i ide do m siostry bo mam dosyc jej gadania,wypijemy jakiegos browara bo juz stara przegina musze sie jakos odstresowac heheh:-D:-D:-D.

Obiecuje zze jak bede w iE to czesciej to bede zagladala

Do góry