reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
M*R* ale fajny prezent :-)my podkradniemy pomysł Sary ze zdjęciem i napisem synek juz zrobił plakacik Kochamy cię tato Martynka i Maciek narysował kwiatki później zrobimy fotkę i wyslemy tacie na pocztę innej możliwosci nie mam

Sara, ja też coś wiem o zawiści, a najbardziej boli mnie to, że zazdroszczą nam najbliżsi...tzn moja siostra i jej mąż oraz brat mojego m i jego rodzina.... jak nam się noga czasami powinie to zawsze słyszymy teksty" na biednego nie trafio" Ale nam pieniędzy nikt za darmo nie daje, to wszystko jest ciężko wypracowane, np teraz mój m jest jeszcze w pracy i wróci dopiero za jakąs godzinę, a pracuje od rana....

Cofnelam sie aby poczytac co wczoraj wieczorem naprodukowalyscie;-)
Miroslawa u mnie to samo,szwagier jest zazdrosnik:dry:,cieszy sie chyba jak cos nam nie wyjdzie.Zyjemy z jednej pensji co prawda z wyboru,probowalam nianiek tutaj mialam az 5 pan i kazda cos odwalila z dzieckiem dlatego wychowuje sama dzieci az pojda do szkoly,bo przedszkole u nas tylko 3 godzinne a calodniowe prywatne jest drogie,musialabym 3/4 pensji oddac wiec co za sens sie meczyc.Tak wiec boli co niektorych ze od 2005 roku nie pracuje,a zyjemy na dosc wysokim poziomie,a jak w listopadzie mielismy maly nawis inflacyjny po wakacjach ..bo bylo wydatkow ,przeprowadzka do nowego domu ,poprzednio mieslimy mieszkanie,a juz jak jest jakas wycieczka zagraniczna to iskry z oczu leca..,...czemu tak jest ?Jak sie pozalilam to uslyszalam "dacie sobie rade,zawsze sobie dawaliscie".Nie wiem,ja sie ciesze jak siostrze sie wiedzie,bo wiem ze wtedy sie lzej zyje.Szwagier nie mogl zniesc ze kupilismy dwa auta rok po roku :baffled: ,jest zawistny do granic bolu...a jak jedziemy do Polski to gra wielkiego pana a tak naprawde to g...przy dupie...;-)nic wiecej.

Maniulko nie gratulowalam pierwszego zabka !!!!!Super GRatulacje!!!

Ostatnia edycja:
hejoooooooo :) jezu ale mnie to nie było to łohoho :p :)
Mam nadzieje ze za nieobecność nie skarzecie mnie na wygnanie??:> to jak to jak?:>

heh, czytam i czytam niesposób jest nadrobić tego wszystkiego :p

w skrócie - to mała ma sie dobrze - ma troszke anemii bierze leki - ja juz nie karmie bo na moim mleku nie przybierała w ogóle a i no stąd chyba ta anemia :/

ogólnie zaliczyłam sesje i jestem studentką 3 ciego roku :) :)

U Nas dzisiaj też cieplutko ;-) w końcu byłam trochę dłużej z Patrycją na ogródku ;-) ja pieliłam skalniaczek a ona sobie spala w wózku ;-) a potem spacerowała ze mną na rękach ;-)

Agusia, a Ty nie nad jeziorkiem???? ja czekam na m, moze się tam wybierzemy, w końcu imprezę widzę prawie z okien ( heheh jak narazie to tylko jakąś straszną karuzelę ):-D

reklama
Miroslava jeszcze nie wiem czy pójdziemy, he he jak będą śpiewać Łzy to jak otworzę okno to pewnie będę w domu słyszeć :-D;-) ale pogoda muszę przyznać w tym roku jest ładna na sobótki ;-) he he z tego co pamiętam to co roku padało :-D

Do góry