KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Sara już opisałam choć nie ma tego dużo mały grzeczny impreza super i udana wrecz idealnie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już przerabiałam lulanie i trzymanie na rączkach tez tak bardzo było mi żal synka który 35 dni leżał sam bez mamy i taty ale nic dobrego z tego nie wyszło;-)teraz już jestem mądrzejsza i moja malutka wręcz nie cierpi jak ją się lula zaraz zaczyna się wiercić i kręcić a jak chce spać to i na rękach mruczy,trzeba ja położyć do kołyski i wtedy sama sobie zasypia :-)
Moje maleństwo mam takie pytanie:-)jakie pieluszki są w No tzn.jakich firm gdzie je kupujecie bo mój mąż ostatnio wypalił że on nie widział w żadnym sklepie rzeczy dzidziowych ani pieluszek ani chusteczek,mleka,obiadków itp