reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
U Nas też pogoda kiepska, a do tego po sielance nadszedł kryzys poranna kłótnia z m i efekt taki ze ja z Natanusiem jestem w domu a On z Damiankiem pojechał do rodziców:-(

ups Julia a juz bylo tak fajnie:tak:.

Kitki fajnie ze ci sie podoba,odpoczniecie,zrelaksujecie sie.....a twoj P napewno zrozumie za jakis czas ze teraz nie jestescie sami i nie mozeci myslec tylko o sobie ale macie tez coreczke.

My bylismy 2h na dworku maly troche spal z przerwami.Przed 14 zjadl caly sloik zupki bawil sie na macie a teraz sciemnia lezy na lozku i gryzie smoka,spiacy chyba jest pewnie przytnie komara na jakies 5-30min albo godzinke tak jak wczoraj.

My juz spakowani tylko jeszcze pare rzeczy dorzuce i bedzie git.
Strasznie mnie glowa boli i zle sie czuje do kibelka latam co chwile:baffled:chyba sie denerwuje przed podroza

ewelcia będzie dobrze, malutki napewno dobrze zniesie podróż:tak:

Mój mały bardzo marudzi od wczoraj po szczepieniu i jeszcze stan podgorączkowy ma:-(

Wszyscy pisza ze pogoda brzydka a pustki takie jakby conajmiej 30 stopni bylo:-D:-D:-D

Mala teraz zasnela.. ale martwie sie ta wysypka.. :-( Nawet obiadu odechcialo mi sie robic.. ale dobrze ze z wczoraj spaghetti zostalo. Ogarnelam troche pranie zrobilam podlogi pomylam wiec moge troche z Wami tutaj posiedziec:tak: Tylko nie bardzo jest z kim:-D:-D:-D

Julia szkoda ze sprzeczka sie wszystko zakonczylo:-( no ale niestety czasem tak bywa:-( U mnie ostatnio czesto:baffled:

No a u mnie znow malinowo z m:-D:-D:-D.
ide z malym chyba na dwor cos sie kiepsko czuje:baffled:
moze swieze powietrze mi dobrze zrobi,chociaz za bardzo mi sie nie chce.
stresa mam

julia.l oj to kiepsko ale niestety w każdym związku są wzloty i upadki ja to się zawsze smiałam że żebym dostała kwiatki od męża muszę się z nim pokłócić wtedy w ramach przeprosin zawsze kwiatki mi dawał a teraz niema jak chociaz i na gg lub skype można się pokłócić wiem cos o tym bo czasmi nam się zdaża,wt6edy najczesciej któres się rozłacza hi hi a na drugi dzień tylko sms FOCH czy juz nie :-)
ewelcia86 nawet nie wiesz jak ja się denerwuje już wieczorami mysle jak to będzie podróż,przeprowadzka wiec wiem co czujesz ja tydzień wczesniej to z kibelka nie zejdę :tak:
Martnka własnie zrobiła kupkę taką marchwiową pierwszą dzisiaj,ale bez problemów zwykła luzina tylko koloru marchewkowego:rofl2:

My byłyśmy dziś na dworku a dokładnie na procesji :-) I dobrze, bo potem zaczęło padać. Następnie umówiłam sie z koleżanką, że podrzuci mi ubranka po swojej niuni i dostałam dwie reklamówiki extra ciuszków :tak: Teraz czekam na dziewczynę, bo ma przyjśc ta kieckę przymierzać, a M zajmuje się Adą :tak:
Międzyczasie, musiałam psu z łapki wyciągnąc kłos. Kurcze tylko ze nadal kuleje, jak nie przestanie to jutro czeka nas weterynarz:-(

reklama
Do góry