S
Sara27
Gość
U nas dzis rodzinne wychodne wiec wpadne dopiero wieczorem,pewnie z fotkami:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maniulka jak juz kiedys pisalam od kad podaje miskowi sloiczki ostatnio 1sloiczek mam na dwa dni ale dzis dam mu caly-przynajmniej sprobuje to kupki robi codziennie i nie ma z tym problemu a do tego duzo pije.Witam:-)My dopiero niedawno wstalismy ale nam się spało,mała obudziła się ok 7 zjadła i spalismy do teraz więc super tak przy swięcie wyspać się :-)
karolka84 no to ci współczuje kobieto niby fajnie morze itd.ale tesciowa,szwagierka koszmarek musisz ich ustawić a co tam
ewelcia86 jakos z tego wszystkiego zapomniałam napisać że już dajemy inne jedzonko od wczoraj jeszcze nie było kupki mam tylko nadzieje że nie będzie problemów brzuszkowych a ilosc kupek sama się zmiejszy