reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Agusia na rowerku:-):eek: podziwiam Cię!!! Ja po 22 to już padam z nóg.

A wczoraj mój m. zajmował się Gabrysią przez pół dnia i widziałam wielką radość w jego oczach jak weszłam do domu:-D:-D:-D Powiedział że nie wie jak wytrzyma jak już wrócę do pracy, bo jak na razie opieka nad dzieckiem mega ciężka dla niego jest;-) ... a tylko z przekory spytałam gdzie jest obiad i czy pranie powiesił:-) teraz uż chyba rozumie co to znaczy opieka nad maluszkiem:-D:-D:-D

reklama
miotlica- ja też zamierzam głowie słoiczki, moja siostra kończy studia z technologii żywoności i poleca słoiczki bardziej niż samemu robione papki, zapenia mnie, że słoiczki mają bardzo dobry skład, wysokią jakość i nie ma mowy o "sztucznościach" a w takich warzywach kupionych to czort wie co tam jest-opryski, ulepszacze...eh

Atsonia na szczęście to tylko 2 tyg:tak: jakoś przeżyję:tak:

A co do posiłków to zamierzam sama gotować, tym bardziej że mamy swoje warzywka i owoce, więc z pewnego źródła:) no i to zawsze ciut taniej...a u nas z kaską to niezbyt ciekawie... choć nie ukrywam że na wyjazdy albo sytuacje awaryjne słoiczki też będą używane

Agusia jak ci sie chcialo jeszcze pedalowac!!!
wieczorem to ja padam na pysk!!!
Karolka zazdroszcze tego morza,ale pobytu u tesciowej to nie zazdroszcze tylko wspoczuje.
Zreszta ty tez mi mozesz wspolczuc bo my jedziemy do PL na 1miesiac i tez bede u tesciowej:baffled::crazy:

Maniulka nie wiedzialam ze ty tez podajesz sloiczki:-pfajnie to nie jestem sama,bo juz myslalam ze ja pierwsza sie tak wyrwalam

karolka84- z kaską to i u nas nie za ciekawie, po remoncie w mieszkaniu-toniemy w długach, jak pospłacamy miesięczne raty i rachunki to zostaje tyle zeby przezyć i tankować samochód, a tu jeszcze za obrony trzeba zapłacić, no i przydałoby sie odlożyć troche grosza na "czarną godzinę" tfu tfu...

Ja tam chyba tez bede sloiczki dawac:-p Len jestem i tyle:-D

Moze pozniej jak bedzie wieksze to sama co bede przyzadzac ale na poczatek wole z pewnego zrodla:tak:

wczorajsze marudzenie Amelki przed spaniem mialo chyba cos wspolnego z dzisiejsza noca.. budzila sie 3 razy:szok: z placzem ale nie takim histerycznym widac ze nic ja nie bolalo bo plakala tak dosc cicho ale lzy byly potem o 5 calkowity koniec spania o 6.30 zasnela na pol godziny i od 7 buszuje tzn. po 10 usnela na pare minut bo teraz juz nie spi.. Ostatnio z placzem budzila sie tylko w nocy.. a tak to zawsze marudzila ze chce jesc a dzis to nawet jedzenia nie chciala jak sie budzila (tzn nie za kazdym razem)
Niewiem co to mialo byc:eek:
A ja ledwo co na oczy patrze.. musze chyba strzelic sobie kawke:tak:

hej dziewuszki:-)
czy moze ktoras z was u swojego synka zauwazyla na:-D kutasku:-Dczerwone kropki?pytam bo dawidek mial dwie kropki ale juz znikly ale jak bylam u mojej przyjaciolki to jej synek mial calego wtakich kropkach,wiecie moze co to?
po jakim czasie dziala Lacidofil?bo podaje malemu juz od tygodnia a on nadal robi zielone kupki pomieszane z zoltymi kropkami,no i niewiem ,no chyba ze sie tak szybko fermentuje,ale przewaznie wciagu 15min sciagam pampersa tak szybko by fermentowalo?
moj od niedzieli troche sie zmienil wiecej sie zajmuje synkiem:-)po tej aferze w niedziele:-)
mam nadzieje ze juz tak bedzie:-)wczoraj nawet znalazlam czas zeby zrobil ciasto a teraz sie zajada :-):-)heh jak tak czesciej bedzie sie zajmowal synkiem to i ja bede mu pysznosci robic:-):-)

wczoraj pierwszy raz od dluzszego czasu dalam dawidkowi mleczko przed kapiela:-)potem odczekalam pol godz i kapanko bylo,bylam przygotowana ze po kapieli bedzie placz a tu o dziwo nie,nawet przy ubieraniu nie plakal:-):-):-)
dzis tez tak zrobie i zobaczymy jak bedzie,a ja glupia myslalam ze on chce do wody,bo przewaznie po kapieli jadl po 20 min a tu go ubralam i polozylam do lozeczka jakies 15min i spal:-)
w srode na szczepienie idziemy ciekawe jak bedzie

reklama
Wrzucilam nowe zdjecia Dominika:tak:

Ja od nastepnego tygodnia zaczynam cos jak aerobik. Raz w tygodniu cwiczenia dla kobiet po porodzie. W Niemczech placi za to kasa chorych, wiec czemu nie skorzystac?:tak::sorry: Poza tym moja przyjaciolka niedawno napisala, ze najprawdopodobniej we wrzesniu bedzie brala slub, wiec przydalo by sie dobrze wygladac:tak:
Wiecie co ja czasami teraz mam taka ochote na slodkie, jak w czasie ciazy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry