wspolczuje ci,ale wiem ze jestes silna kobieta i dasz radeJa gdyby nie choroba synka o takim nasileniu to pikuś mąż w tym tygodniu ma nocki. Ale dzisiaj mam dzień załamania rąk nie wiem jak jeszcze pomóc dziecku:-( a na dzisiaj jeszcze przypadło szczepienie Natanusia
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Julia biedna.. Ty to sie masz:-(
Ewelcia mam pytanie jak podawalas malemu pierwszy raz pokarm staly czy nie dlawil sie nim?? i wogole wiedzial ze ma to polknac czy jak zastanawiam sie czy moja mala sie nie bedzie dlawic
Ewelcia mam pytanie jak podawalas malemu pierwszy raz pokarm staly czy nie dlawil sie nim?? i wogole wiedzial ze ma to polknac czy jak zastanawiam sie czy moja mala sie nie bedzie dlawic
karmilismy go z m,on go trzymal a ja karmilam.Julia biedna.. Ty to sie masz:-(
Nawet raz sie nie zadlawil,jak wlozylam mu pierwszy raz troszeczke na lyzeczce to tak mlaskal jezorkiem i zrobil dziwna mine,troche wyplul,ale po chwili wlozylam mu znow troche i juz mniej wyplul,potem juz wszystko lykal i darl sie o wiecej.
A ja za pierwszym razem mu dalam tylko 3 lyzeczki.
Teraz je pol sloika,dolewam troszke gotowanej wody bo zageste-tak mi sie wydaje.
Jutro sprobuje podac mu caly,bo po polowce drze sie o wiecej.
Jak narazie nic mu nie jest,kupy robi codziennie a i wysypki brak.
Jadl juz sama marchewke,marchewke z ziemniakiem(dzisiaj i wczoraj) no i zupe jarzynowa.
Dzis tez w nagrode dostal soczek jablkowy ale tylko 30ml rozrobione z woda-smakowal mu.
Jutro dam mu marchewke z ryzem albo sama marchewke.
Ostatnio kupilam w tesco sloiczki z Hippa i Cow&Gate wiekszy wybor i tansze niz w PL sklepie
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Dominika mój też tak zasypiał, ale jakoś udało mi sie go przestawić, nie było łatwo bo z tydzień walczyłam po kilka godzin ale dało rade Tfu, tfu oby nie zapeszyć:-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Jak tak czytam to będziecie podawac bądź podajecie słoiczki? Bo ja będe sama gotowac i zastanawiam sie czy nie będe wyjątkiem Już szukam fajnych przepisów starszemu synkowi tez gotowałam, a słoiczki tylko w nagłych przypadkach miałam
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Julia tu masz cos;-)
https://www.babyboom.pl/forum/jedzeniowe-abc-f22/przepisy-dla-najmlodszych-12936/
https://www.babyboom.pl/forum/jedzeniowe-abc-f22/przepisy-dla-najmlodszych-12936/
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Julia ja też zamierzam gotować ;-), ale jeszcze nie wiem jak to będzie.
Domonika Patrycja tez zasypiała nawet około 23-23:30 ale zaczęłam ją później kąpać (około 21) i teraz o 21:30 już śpi, a jak ja kapałam około 19 to się dopiero przebudzała hehe . Teraz powoli z dnia na dzień jej przyśpieszam o kilka minut kąpiel .
Domonika Patrycja tez zasypiała nawet około 23-23:30 ale zaczęłam ją później kąpać (około 21) i teraz o 21:30 już śpi, a jak ja kapałam około 19 to się dopiero przebudzała hehe . Teraz powoli z dnia na dzień jej przyśpieszam o kilka minut kąpiel .
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A wyjatkiem nie bedziesz bo kilka osob pisalo ze bada same robily
ja narazie podaje sloiczki bo nie mam ani blendera czy tez miksera z ta koncowka do rozdrabniania.Jak tak czytam to będziecie podawac bądź podajecie słoiczki? Bo ja będe sama gotowac i zastanawiam sie czy nie będe wyjątkiem Już szukam fajnych przepisów starszemu synkowi tez gotowałam, a słoiczki tylko w nagłych przypadkach miałam
zaopatrze sie w odpowiedni sprzet i sama mam zamiar gotowac,zaczne od przyszlego tyg,mam nadzieje ze czas mi pozwoli.
sloiczki pewnie bede podawac jak nie bede miala czasu ugotowac albo jak gdzies bedziemy ale ogolnie chce sama gotowac.
PRZEPISY:
http://malutka441.blogi.oilatum.pl/przepisy-dla-niemowlat/
Moj juz spi!!!!
Ile godzin spia wasze dzieci w ciagu dnia??
Mij dzis spal raz 40min a potem pol godziny,malo co?
Ostatnia edycja:
reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Dominika mój też tak zasypiał, ale jakoś udało mi sie go przestawić, nie było łatwo bo z tydzień walczyłam po kilka godzin ale dało rade Tfu, tfu oby nie zapeszyć:-)
:-( wogóle mamy problem z zasypianiem....
sam to nigdy nie usnął i strasznie trudno go uśpić, nawet wychodząc na spacer, musze go trochę na rękach polulać ii dopiero szybko do wózka i na spacer...
nie wiem czemu tak jest. widzę, że jest zmęczony, strasznie trze oczka, męczy się, oczy mu odlatują, ale zasnąć za nic nie może...
o... znów sie drze, muszę do niego lecieć...