reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Witam:-)
gosia88 mam wrażenie że i u mnie cos tam jets nie tak ale nie krwawię czasami boli ale ja mam jakies zatwardzenia więc może to od tego muszę obserwować ale nic nie umiem ci doradzić
ewelcia86 tak to bywa że dzieciaczki maja gorsze dni moja ma zawsze we wtorki chociaż wczoraj było ok:tak:
przyłącze się do porównywania dzieci starszy to kawał diabła był i jest a małą to anielica i mam nadzieje że już tak zostanie :-)

madzik, faktycznie duży chłopczyk z Oliwierka. Ładnie się bawi, a te leżaczki to robią chyba furrorę tu na forum. Ada też go lubi ale głównie maltretuje tego kurczaczka z boku :-)
:tak:

Moja Nadia tak samo:-D ale my mamy lezaczek jeszcze na najnizszym poziomie, tak ze prawie lezy, a u Was jak? Bo widze ze Madzik ma wyzej

Moja mala juz spi ;-) Wykapalam ja przed 19 bo widac ze spiaca byla zjadla i lula w najlepsze:-) Teraz moge troche odetchnac bo w dzien marudna byla.. jakby ja brzuszek pobolewal.. a juz myslalam ze mamy z tym spokoj.

musielismy dzisiaj na wieksze zakupy jechac bo w lodowce bylo tylko swiatlo:eek::-D
teraz pozeram truskaweczki:-p

Nasz Zbój też padł zaraz po 19...mam nadzieje ze noc będzie spokojna....jestem z siebie dumna bo wypelniłam caly dzienny plan i teraz z czystym sumieniem moge odpocząć :laugh2: Tomek pojechał na zakupy bo jutro wszystko będzie zamknięte, aja już się nie moge doczekać kiedy wróci, bo mial kupić pesto i mamy zjeść z pomidorami, mozzarela i bazylią-mówie Wam-PYCHOTKA:-D

My też jeszcze na najniższym :-) Adka śpi od 18 stej, padła po tym jak wypiła 180 ml mleka :szok: Dziś jej nie kąpię i narazie nie budzę. Dziś obyło się bez krzyku, chyba faktycznie trzeba ją wymęczyć przed snem :-)

A ja sie tak szybko pochwalilam ze mala spi w najlepsze po czym sie obudzila i marudzila... teraz juz chyba naprawde spi..
Nie pierwszy raz mi sie tak zdazylo ze kiedy sie czyms Wam pochwale to pozniej mala jakby na zlosc robi odwrotnie:eek:

Byłam z małym na szczepieniu i waży 5660 a od godziny tak krzyczał że dałm mu Viburcol i narazie zasnał, ale czuje że czeka mnie ciężka noc bo jakoś źle zniósł to szczepienie:-(

reklama
Do góry