reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Moje maleństwo ale mój to też należy do typu pracoholika w pracy :-D kiedyś pracował od 6 do 23 :szok: teraz już pracuje mniej, pracoholizm się zmniejszył :-D.

Dziewczyny przestancie juz tych swoich facetow chwalic bo ja swojemu zaraz chyba awanture zrobie:-D
Wlasnie popijam sobie z nim drina;-) a co tam..:-p

Moje maleństwo ale mój to też należy do typu pracoholika w pracy :-D kiedyś pracował od 6 do 23 :szok: teraz już pracuje mniej, pracoholizm się zmniejszył :-D.
Moj tez obiecywal ze jak bedzie dziecko to bedzie pracowal mniej... ale jak narazie bez zadnych zmian:crazy:
Wiecznie cos wymysla teraz ma pretekst ze nie dlugo (za 1,5mies.) jedziemy do Pl i potrzebne sa pieniadze bo pewnie duzo tam wydamy.. kazde wytlumaczenie jest dobre:dry:

Ostatnia edycja:
Mój jakoś umie podzielić w miare dobrze praca i dom. do pracocholików to on nie należy ale za długo w domku tez by nie wysiedział

Kurcze to ja chyba zaraz sama jakąś butelkę wina (tamtorocznego, zrobionego nota bene przez mojego M) otworzę, bo on poszedł dziecko usypiać i sam przysnął :-D

reklama
To ja sie pochwale maz mi dzis prasowanko odwalil i calkiem niezle bo posciel tez kazalam :-D,obiad ugotowal ,polozyl corke spac,karmil pare razy malego i zawiozl mi paczke na poczte.Ja nie narzekam zawsze mi pomagal wiec przylacze sie do tych dziewczyn co mowia ze podzial musi byc i basta.
Dzis dzien chwalenia sie ale co tam:sorry:,moja coreczka Vanessa przeszla przez wstepne eliminacje w dzieciecej agencji modelek i na dniach jedziemy na profesjonalna sesje polaczona z interview do Londynu.Normalnie dzis oczy przecieralam jak mi maila napisali:laugh2:,bo ja jej fotki ot tak wyslalam i mamy mila niespodzianke.3 razy dzis sie ze mna kontaktowali wiec chyba im sie moje dziecie spodobalo.

Do góry