reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Moje maleństwo ale mój to też należy do typu pracoholika w pracy :-D kiedyś pracował od 6 do 23 :szok: teraz już pracuje mniej, pracoholizm się zmniejszył :-D.

Dziewczyny przestancie juz tych swoich facetow chwalic bo ja swojemu zaraz chyba awanture zrobie:-D
Wlasnie popijam sobie z nim drina;-) a co tam..:-p

Moje maleństwo ale mój to też należy do typu pracoholika w pracy :-D kiedyś pracował od 6 do 23 :szok: teraz już pracuje mniej, pracoholizm się zmniejszył :-D.
Moj tez obiecywal ze jak bedzie dziecko to bedzie pracowal mniej... ale jak narazie bez zadnych zmian:crazy:
Wiecznie cos wymysla teraz ma pretekst ze nie dlugo (za 1,5mies.) jedziemy do Pl i potrzebne sa pieniadze bo pewnie duzo tam wydamy.. kazde wytlumaczenie jest dobre:dry:

Ostatnia edycja:
Mój jakoś umie podzielić w miare dobrze praca i dom. do pracocholików to on nie należy ale za długo w domku tez by nie wysiedział

Kurcze to ja chyba zaraz sama jakąś butelkę wina (tamtorocznego, zrobionego nota bene przez mojego M) otworzę, bo on poszedł dziecko usypiać i sam przysnął :-D

reklama
To ja sie pochwale maz mi dzis prasowanko odwalil i calkiem niezle bo posciel tez kazalam :-D,obiad ugotowal ,polozyl corke spac,karmil pare razy malego i zawiozl mi paczke na poczte.Ja nie narzekam zawsze mi pomagal wiec przylacze sie do tych dziewczyn co mowia ze podzial musi byc i basta.
Dzis dzien chwalenia sie ale co tam:sorry:,moja coreczka Vanessa przeszla przez wstepne eliminacje w dzieciecej agencji modelek i na dniach jedziemy na profesjonalna sesje polaczona z interview do Londynu.Normalnie dzis oczy przecieralam jak mi maila napisali:laugh2:,bo ja jej fotki ot tak wyslalam i mamy mila niespodzianke.3 razy dzis sie ze mna kontaktowali wiec chyba im sie moje dziecie spodobalo.

Do góry