reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

A ja się muszę poskarżyć bo nic wczoraj nie było bo m był bardzo zmeczony że zaraz chrapał buuuuuuuuuuuuuuuuu.
EVE dobrze że podałaś nazwe bo ja bym musiała sobie ten żel zakupić no niestety jest sucho i nieprzyjemnie wtedy. A co do żelów z dureksu to ja mam zielony bardzo fajny hihihi.:-D
Madzik sukienki bardzo mi sie podobają ja musze sobie też coś kupic i nawet nie pomyślałam o allegro a może warto zawsze coś znajdę i wybiore boję się tylko że się nie zmieszczę w cycochach.
Ola fajnie że juz jesteś.

reklama
Kasiulka jeszcze nic straconego,moze dzis cos bedzie:-):tak:.
Moj m tez kiedys kupil jakis zel Durex,bo czasami bylam sucha ale jak dla mnie lipa:baffled:

Witajcie:-)Dawno nie zaglądałam wczoraj mój synek miał Pierwszą Komunie więc ważne wydarzenie w jego i naszym życiu,ciesze sie ze mam to już za sobą bo te ostatnie dni dały mi w kosc ciągle zebrania,próby itp.ale od soboty mąż jest ze mną i bardzo mi pomaga bedzie niestety tylko 10 dnia ale dobre i to:-)
Martynka na nowo pokochala tatusia,bo niestety najpierw płakała ale juz jest dobrze :tak:mąż nie może się nadziwić jak w ciągu miesiąca ona się zmieniła ile rzeczy potrafi już zrobić no i usmiecha się do niego więc tata szczesliwy:-)
Poczytam co tam u was bo mam zaległosci :tak:
A to mój synek wczoraj w dniu Pierwszej Komuni sw.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2dc53e189bc1d786.html

Ostatnia edycja:
Czesc babeczki- ja na szczęście jestem na bierząco w Waszych postach, ale u nas nic ciekawego się nie dzieje, więc tylko sobie poczytuję...

Wczoraj Mały obudził się lewą nogą i cały dzień był przekichany...Szymon wstal z kwaśną miną i z taką samą położyl się spać.

Punkt kulminacyjny osiągnął podczeas kąpieli-zwylke bardzo lubi się kąpać więc myślałam że się wyciszy przed snem...na początku i owszem było bardzo miło i nagle!!! nie wiadomo dlaczego!!! jak nie zacznie się drzeć!!! ...Jezu złoty, co to był za krzyk....bałam się że sąsiedzi kogoś wezwą bo darł sie przestrasznie...a potem jakby nigdy nic przestał i poszedł spać....:sorry2:

Nic mi nie mow o wykanczaniu domu:cool2:.
Mnie to czeka w czerwcu(oczywiscie jak pojedziemy)ale juz teraz jest urwanie kapelusza bo robotnicy sa i koncza kanalizacje i centralne a w przyszlym tygodniu wprawianie okien:shocked2:

a właśnie skoro mowa o Twoim domku, to kiedy zamierzacie zjechać na stałe do PL? ztn jak szybko będziecie domek kończyc?

u mnei z rańca też nic ciekawego;-) czekam az Oliwier usnie w łózeczku:tak:

Madzik ja to by chciala juz zjechac na stale do Polski ale m nie chce,w tamtym roku mowil ze jeszcze ze 2 lata tu pobedziemy i w tym roku mowi to samo:baffled:.
Powiem szczerze ze gdy bysmy byli w polsce i pogonili tych nierobow robotnikow to wszystko by bylo inaczej a tak na odleglosc jak dzwonisz i pytasz robicie???no tak robimy!!!zie moj ojciec zobaczyc albo tesc a tam pusto chata zamknieta:baffled:a taka porzadna firma:wściekła/y:moi znajomi-niech ich szlag wezmie:wściekła/y:.
Centralne mialo byc zrobione we wrzesniu a mamy maj:-D:-D:-D.
Kanalizacja w gruniu a zrobili tydzien temu:angry:.
Wiec sama widzisz w jakim tempie to wszystko idzie.
My bysmy chcieli wykonczyc narazie tak ze jak pojedziemy na urlop do polski zebysmy byli na swoim.Boimy sie ze moga nas okrasc.
Roznie przeciez bywa.

Witam panie...

U mnie nie za ciekawie-mialam sie umowic z kolezanka z porodowki i musialam odwolac spotkanie.Powod-w nocy dostalam mega okres-no taka malpa wielka ze mam dzis pranie zapewnione.Z jednej strony sie ciesze ze sie wreszcie naturalnie "oczyszcze"-ten okres po porzednim w 5tyg po cc spoznil mi sie 2 mies!No i ten na pewno jest owulacyjnyw przeciwienstwie do poprzedniego) bo rowno 2 tyg temu mialam bialko jaja ciagnace...Dosyc juz tych drastycznych opisow.Leze i kwicze przez ta @.
Co do zeli-popieram ze feminum jest skuteczny,polecam rowniez Intimel(rozowa tubka).
Jest pierwszy wynik posiewu kalu Julity-kal czysty:-)Niestety aby ja zaszczepic musza byc wyniki wszystkich 3 czyli jeszcze 10 dni bo ostatni byl oddany dzis...O rany...No i wszystkie 3 musza byc czyste.

reklama
Do góry