reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

A u nas smoczek bleee czasem chcalabym zeby possala bo mnie juz cycki bola hehehe bo ona ma akurat chcec possac a nie jesc masakra teraz to boli a co bedzie pozniej czasem chetnie bym dala jej butle ale to nie lada wyczyn zeby z niej zjadla i jestem uziemiona nigdzie wyjsc bo cycka przeciez nie zostawie :no: ciagle ona i ja i cycki nieraz zazdroszcze wam karmioncym butla dacie butle i spokoj na kilka godzin a ja co chwilka te cycki i cycki juz czasem mam dosc:wściekła/y:wiem wiem ze mleko matki jest naj naj ale moge miec chwile zalamania i ponarzekac:-(chcialam karmin do 3 miesiaca ale jak widze Martynke i jej wniebowiecie jak ma cycka to serce sie kraja jak mam jej zabrac i juz nie dawac nie potrafie i pewnie pokarmie do 5 moze 6 miesiaca jak bede miec mleko oczywiescie echhh
Teraz spi bo zjadla duzo pewnie bedzie to drzemka bo w dzien nie cce juz spac :sorry2:juz steka echh ide

reklama
A my bylismy 3h na dorku.
nakarmilam malego i kladlam na brzuchu i zabawialam ale gdzie tam on 1min polezy i drze sie okropnie.
dzis jest nie w humorze bo prawie non-stop chce na raczki i placze albo steka:baffled:

Co do smoków - to Jaś ma swoje 2 ulubione i je memła.
Niepokoi mnie jednak to, że coraz częściej woli swojego kciuka niż smoki i strasznie się wkurza jak wyciągam mu łapkę z buzi a wkładam smoka.:baffled:
Przeważnie on postawi na swoim a ja się poddaję i już pozwalam mu ta rękę memłać...:baffled:
Czasem całą pięść sobie wpycha..
Ale zauważył już że najfajniej jest ssać kciuka.

Adka to całą piąstkę chce do buzi włożyć. Smoki ma, ostatnio nawet wymieniłam, bo tamte chyba były już za małe i wypadały jej z buzi. Teraz ma taki od 3 miesiąca, ale też czasami jej wypada. Czy Wy też tak macie. Czasami to już mnie coś trafia jak idę na spacer, ona chce smoka, ja jej daję, za sekunt 5 jej wypada, ja znów wkładam i tak parę razy :baffled:

Ja wogóle chyba będę miała problem ze smokami, bo te, które sa teraz Jasia ulubione dotałam od cioci i sa nietypowe. Tzn. nie są takie zakrzywione do góry tylko o wiele dłuższe i proste...

Nie wiem czy gdzieś takie znajdę, bo nigdzie do tej pory nie widziałam...
Załączam zdjęcie - widziałyście może gdzieś takie?

Załączniki

• DSCF1102.jpg
    DSCF1102.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 24
Dominika, fajny ten smoczek, może taki nie wypadałby Adzie z buziaka :-) Niestety nie widziałam takiego - jaka to firma, to będę się rozglądać w sklepie za takimi. Tymczasem idę spać bo mi się już oczy "kleją" :-) Do juterka dziewczynki, pa :tak:

reklama
Ja wogóle chyba będę miała problem ze smokami, bo te, które sa teraz Jasia ulubione dotałam od cioci i sa nietypowe. Tzn. nie są takie zakrzywione do góry tylko o wiele dłuższe i proste...

Nie wiem czy gdzieś takie znajdę, bo nigdzie do tej pory nie widziałam...
Załączam zdjęcie - widziałyście może gdzieś takie?

Jaki dziwny ten smokus :-) taki nietypowy:tak:
ja niestety nie wiem nie widzialam takiego a nie bylo napisane co to za firma??

Do góry