Tak samo i jaale się zdziwiłam, że nam forum przeniesli...wchodzę jak zwykle, bez patrzenia a tu nagle tematy nieznajome, ludzie nieznajomi...dopiero po chwili zorientowałam ie, że to majówki...
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samo i jaale się zdziwiłam, że nam forum przeniesli...wchodzę jak zwykle, bez patrzenia a tu nagle tematy nieznajome, ludzie nieznajomi...dopiero po chwili zorientowałam ie, że to majówki...
![]()
Ja nie chodze na solarium bo nawet nie mam kiedy i jak ale blizne mam czerwona.czy dwa miesiace po cesarce mozna zaczac chodzic na solarium??? bylam juz dwa razy i albo mi sie wydaje albo blizna sie zaczerwienilaale nic mnie nie boli
czy moze zawsze blizny sie czerwienia przy opaleniznie???
prosze o odpowiedzbo nie wiem czy jutro moge znowu isc
![]()