reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
co do siusiaczków i odciągania skórki to wam powiem że przy synu mi tez nie kazali nic ruszać a siostra mi mówiła że trzeba ale ja posłuchałam lekarzy i niestety musiał mieć zrywana skórkę chirurgicznie,widok okropny darł się w niebogłosy koszmar normalny,gdybym teraz miała syna odciągała bym sama przy kąpieli.
Ciężki tydzień mamy ciągle próby w kosciele,zebrania w niedziele komunia a w sobote przyjeżdża mąż:-)tak się cieszę

A to ja jestem spryciula bo mam skrot na pulpicie od razu do marcowek i widocznie od razu dobrze mnie przekierowalo bo trafilam prosto do was:-D:-p

Witam

Ja starszemu synkowi naciągałam a i tak wylądowaliśmy u chirurga bo wyszła mu żółć i chirurg musiał naciąć żeby wyczyścić. Teraz narazie nie naciągam.

A tak z mniej miłych informacji to nie dosyć że po porodzie macica mi się nie obkurczyła, dostałam krwotoku i miałam łyżeczkowanie na żywca bez narkozy i znieczulenie bo akcja serca spowalniała tętno spadało to 3 dni tem znowu dostałam krowotoku:szok: mąż był blady jak ściana i w nocy do lekarza. Leciało ze mnie ciurkiem ze skrzepami krwi wielkości dłoni:szok: Naszczęście wszystko skończyło się dobrze. Teraz musze dojść do siebie i czekam aż w końcu to krwawienie się skończy

czy dwa miesiace po cesarce mozna zaczac chodzic na solarium??? bylam juz dwa razy i albo mi sie wydaje albo blizna sie zaczerwienila:baffled: ale nic mnie nie boli:tak: czy moze zawsze blizny sie czerwienia przy opaleniznie???
prosze o odpowiedz:tak: bo nie wiem czy jutro moge znowu isc:confused:

czy dwa miesiace po cesarce mozna zaczac chodzic na solarium??? bylam juz dwa razy i albo mi sie wydaje albo blizna sie zaczerwienila:baffled: ale nic mnie nie boli:tak: czy moze zawsze blizny sie czerwienia przy opaleniznie???
prosze o odpowiedz:tak: bo nie wiem czy jutro moge znowu isc:confused:
Ja nie chodze na solarium bo nawet nie mam kiedy i jak ale blizne mam czerwona.
A czy mozna chodzic to tego nie wiem

Julia - ale Ty sie kobieto nameczysz:-( Współczuje bardzo:tak:

Ja głupia z nudów weszłam dziś na wątek - utrata dziecka. Naczytałam sie i teraz od pól godziny rycze jak bóbr:zawstydzona/y: Boze jaki los jest niesprawiedliwy, straszne nieszczescia spotkały te kobiety,niektóre traciły dzieci w 7 8 iesiacu ale były tez 2 dziewczyny które straciły swe malenstwa w 41tc:szok: bo jeszcze nie wywołano im porodu i malenstwa silne, zdrowe a owineły sie pępowiną i udusiły:szok: I jeszcze te kobiety musiały je urodzic naturalnie, okrutne to bardzo:szok:. Kurde po co ja tam właziłam!!!
Mamy szczeście że każda z nas doczekała sie zdrowego, slicznego bobaska i ze nas taka tragedia nie spotkała:tak:

Uciekam doprowadzic sie do ładu bo jestem zaryczana a zaraz wroci P. z zakupami i jak mnie zobaczy to pomysli ze stało sie cos strasznego;-) Idę ucałować moje śpiące malenstwo:-)

reklama
Ja się też ostatnio naczytałam i niepotrzebnie, bo tylko załapałam doła. Choć dopiero wtedy człowiek czuje, jakie miał szczęście, że nasze maleństwo urodziło się zdrowe. Choć kilka razy byliśmy bliscy poronienia a potem przedwczesnego porodu. Ja przed samym porodem weszłam na stronę www.dlaczego.pl to serwis rodziców, którzy utracili swoje dzieci lub ich dzieci są ciężko chore. Najgorsza jest galeria dzieci, które odeszły. Wyłam przez tydzień.

Do góry