reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witajcie

U mnie jest podobnie z wyjsciami jak u Sary, raz w tyg mam wychodne i koniec. Wczoraj byłam w pubie z 3 przyjaciołkami. mój P. troche marudzil ze co to bedzie jak mała zacznie płakac itp. i ze jak cos to on dzwoni ze mam wtedy wracac. Wiec ja zapobiegawczo nie zabrałam tel ze soba;-)
Wróciłam po północy a moje dwa skarby smacznie spały:-) i powiedział ze była taka grzeczna ze moge wychodzic ile chce:-D
No wiec dzis ide do fryzjera a poźniej na zakupy:tak: O dziwo nie protestował.
Chyba ostatnia kłótnia dała mu do myslenia. Zobaczymy jak to bedzie, nie ma co chwalic dnia przed zachodem słonca:-D

Zmykam teraz na krótki spacer bo później fryzjer, mam nadzieje ze bede zadowolona

reklama
dziewczyny.. pytanie na szybko.
Jaka jest dobra farba do włosów (blond) abym mogła sama sobie w domu ufarbowac i aby mi strasznie włosów nie wysuszyło?
Chodzi mi o firme oczywiscie:-)
Za 2 tyg mamy wesele i musze jakos wyglądać, ale na fryzjera w tym miesiacu juz kasy brak:baffled: wiec mąż obiecał mi pomóc w farbowaniu włosów.

madzik ja uzywam "loreal casting" jest bez amoniaku i wlosy sie nie wysuszaja no i nadaje polysk;-) tyle ze ja nie jestem blondynka a brunetka:tak:

ale farbe polecam (nie niszczy wlosow) :-)

hej wam...u nas niestety nie za ciekawie....przykra rzecz sie stala w rodzinie
mojej siostry partner z ktorym maja 11 miesiecznego synka mial w lutym wypadek, potracil go samochod...od tamtej pory byl w spiaczce, oprocz wielu obrazen ciala najgorsze byly zmiany na mozgu, niestety po wielu operacjach zmarl w zeszlym tygodniu...jestesmy wszyscy zalamani a moja siostra ledwo egzystuje.....mial niecale 30 lat i zostawil malego Patryczka...tak mi go zal...nigdy taty nie zobaczy.....eh....wiele refleksji mam.....smutno mi bo wiecie jak to jest...jak ktos jest , wielu rzeczy sie nie zrobi nie powie...a pozniej juz za pozno jest.....

Tanu strasznie przykra sprawa.
Kurde najbardziej zal tego malucha:-(tyle moglby powiedziec swojemu tacie jak dorsnie.
Trzymaj sie.

My juz po 4,5h pobycie na dworku:-).
Slonce swieci ale wiaterek chlodny sie ruszyl i chyba juz nie idziemy.
Maly bawi sie na macie-ciekawe jak dlugo.Wczesniej wytrzymal pol godziny:-)

U nas we Wrocławiu dziś okropna pogoda i nie byłyśmy nawet na spacerku. Ada marudna na tą pogodę jak jasna cholera :-p teraz przysnęła dopiero tak bardziej od rana :baffled:

Tanu przykra sprawa,az nie znam slow by cos sensownego napisac....tak mlody chlopak...zycie jest niesprawiedliwe....:-(.

Ogladalam dzis Drzyzge i co?Wylam jak boberek....mowili o tej tragedii w Kaminiu Pomorskim,normalnie nie wiem czy bym wyrzucila dziecko oknem ..ale gdybym wyjscia nie miala:confused::confused::confused:koszmar.
Dzieci spia a ja po necie buszuje,ogarnelam chalupe i jem obiadek.
Dzis musze przymierzyc wszystkie jeansy ,ciekawe w ktore juz wejde;-)

M*R ja tez to ogladalam ale nie cale m maluch byl glodny.
Tez ryczalam jak wlasnie ta pierwsza mowila o tym dziecku a potem ta druga o mamie i bracie i tyle.
Wyszlismy na dworek pobylismy 40min i wrocilismy bo wieje:baffled:

reklama
Madzik trudno jest mi polecic farbe do wlosow blond jakas dobra bo ja tez mam ciemne wlosy.A nie farbowalam juz hoho od grudnia-wlosy z brazowo-czarnego odcienia spraly sie rownajac z moim naturalnym (braz),wiec wogole nie widac odrostow.A zeby sie blyszczaly stosuje odzywke gliss kur,wiec farbe jak narazie udaje mi sie ominac.Zreszta wlosy to nie jest moj ulubiony temat bo zawsze mialam je liche-cienkie i uklepane:nerd:
W Łodzi tez koszmarna pogoda!
Kitki masz fajnie ze pobalowalas do pozna,ja niestety musze byc piatek o 21 bo maz idzie na nocke do roboty na 22 wiec musze byc przed nim by zosta z mala:-D
Tanu-hartu ducha we wspieraniu siostry.

Zajrzalam na liste marcoweczek i nie moge wyjsc ze zdziwienia jak malo nas tu pisze.Ostatnio zero newsow od Firehead,Monis80,gekonek,kolorowa kredka,askkle,izaulka,Asiunia74,Anita&Maciek,emil_e30,Leganza,krlnk,magmil,.nili,
nefka,tesi,katka2009,illou,evulek...itp.
Wymienilam tylko te dziewczyny ktore kojarze,nie wspomne o tych ktore wogole sie nie odzywaja po rozwiazaniu.

Do góry