reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ale to znaczy, że aż tak bardzo przeterminowana nie jesteś... i chyba to tez ma swoje dobre strony. teraz już przynajmniej wiesz, że urodzisz w ciągu najbliższych dwóch tygodni...:) marne pocieszenie ale zawsze:)

no fakt... pocieszenie marne :) i maleństwo też odstawia mi szopki na ktg...

słyszałam wczoraj od kobietki z rejestracji, że dziewczynę w 44 tygodniu u mnie w miejscowości ze szpitala wypisali bo łożysko ok, dziecko nie wazy w standarcie 3,5 kg.. Czy to możliwe???? Że niby na poczatku miała źle termin wyliczony... ja bym chyba się załamała jakby mi tak powiedzieli i wypisali ze szputala - wiadomo, przepełnienie szpitala to normalka.

reklama
nawet tak nie mów... 44 tydzień... pomyśl sobie, że kobitki lubią podramatyzowaći opowiadać niestworzone historie... widać nie tylko o porodzie, aleteż o przenoszeniu ciąży... może miała wyliczony xletermin bo, że nosi dzieciaka ponad 44 tygodnie w to nie uwierzę. nie jestesmy słonicami, żeby w ciąży 2 lata łazić!!!!! a jesli to prawda to na miejscu dziewczyny zarządałabym pisemnego oswiadczenia przy wypisie, że wszstko jest ok, bo potem to nie będzie winnego jak dzieciakowi się krzywda stanie

Ja też z tych oczekujących na skurczę, dzisiaj raczej nic na poród się nie zapowiada, raz czułam jakby mi się macica postawiła ale oprócz tego to spokój :-p. Do terminu co prawda jeszcze tydzień i jeden dzień więc się za bardzo nie denerwuje. Hmm Wam wszystkim już chyba czop odszedł, a mi jeszcze nie :confused:.

no to znow sie pomniejszyło nasze towarzystwo wzajemnej adoracji:)
na pocieszenie doszly do mnie cienie ktore ostatnio zamawialam ,,,,bede teraz wnikliwie sie im przygladac z kazdej strony , wachac, dotykac, sprawdzac....:-):-):-)...no co....troche sie musze poekscytowac:)

reklama
Do góry