reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Miotlica - sto lat z okazji urodzinek (oczywiście jak zwykle osiemnastych). Fajnie byłoby gdybyś akurat dziś urodziła...

Magmil - powiem tylko tyle - Ty chol..na szczęściaro... Ja też tak chcę:-(

Ja byłam dziś na oddziale, zrobili mi zapis, moja ginekolog mnie wybadała, i ... sio do domu... W sumie dziś wyjątkowo dużo dziewczyn było na zapisie. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby czekało nas w kolejce 8 (tyle było przede mną a ile jeszcze potem doszło to niewiem). Rozwarcie na 2 luźne palce, mam trochę podwyższone próby wątrobowe, muszę jak najwięcej pić (zaraz lecę do monopolowego;-) - przecież to też płyny). Moja gin śmiała się, że nawet gdyby chciała mnie dziś zostawić to nie ma gdzie. Musiałaby zabrać mnie do siebie do domu, bo na oddziale nie ma nawet jednego łóżka wolnego. W czwartek rano mam już na 100% wstawić się z walizką do szpitala. Wtedy mnie już nikt nie puści do domu.

reklama
edis...ja w czwartek ide do szpitala wiec pewnie na kwiecien sie nie załapie...lekarz poszedł mi na reke i mam skierowanie, ale czy mnie wezma i co ze mna zrobia tego nie wiem

edis...ja w czwartek ide do szpitala wiec pewnie na kwiecien sie nie załapie...lekarz poszedł mi na reke i mam skierowanie, ale czy mnie wezma i co ze mna zrobia tego nie wiem
No to idziemy razem! Tylko kto wpisze nasze dzieciaczki jak nas tu nie będzie... Musimy męczyć sms-ami te które już urodziły;-)

no ale przed weekendem majowym napewno sie wyrobimy:-D:-D:-D:-D
albo jak słonice-22 miesiace w ciazy bedziemy!
Nic się nie martw - byłybyśmy chociaż sławne, "Fakt" na pewno by o nas napisał:-D:-D:-D
A ja muszę do Wielkanocy być nie tylko po porodzie ale i w niezłej formie, no i już "laska", bo akurat w pierwszy dzień świąt mój brat chrzci swojego synka a ja mam być chrzestną. Jakoś trzeba się już "ogarnąć" po porodzie.

Witam :)
My już od wczoraj wieczorem w domu. Powoli przyzwyczajamy się do siebie :-)
Nawet nie próbuję nadrobić wszystkich postów:szok:

dziewczyny!
zebysmy miały poglad ile z nas jeszcze czeka na dzidzie...na liscie marcóweczek na czerwono zaznaczyłam te rozpakowane....

reklama
ATsonia dla mnie wielkosc malucha ma znaczenie bo wiem ze jak malszek nie za wielki to i latwiej uodzic naturalnie....

tanu - tak juz od piatku w Radomiu jestesmy...boze jak to dobze miec rodzinke na miejscu...do siostry mam 5 minut drogi a nie 2 h czy tez do mamy i taty, tesciowie wracaja z Londynu 24 marca licza na to ze do tej pory jeszcze nie urodze...hmmm

mam wiesci od magmil napisze na odpowiednim watku

Do góry