reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Witam ja nadal zapakowana choć skurcze są to nic się na razie nie dzieje porobiłam wszystko co zaplanowałam dopięłam na ostatni guzik tylko powiesić firankę zostało. Więć jak coś to mężowi zostanie tylko malutkie ogarnięcie pokoiku . W nocy obudziłam się z bólem brzuszka ale zaraz przeszło i tak nadal czekam.
Dziewczyny która z nas miała też takie rozwarcie jak ja na 3,5 cm i po ilu dniach urodziła boję się żeby jakieś zarazki mi nie powchodziły.
Mój lekarz jak powiedział że ma rozwarcie na 3,5 cm to pokazał mi dwa palce więc to też zależy od ich wielkości chyba.

reklama
Ja zrobiłam sobie dzisiaj zupę cebulową mniam :-) wyszła pyszna :-p tylko muszę dla męża jeszcze coś wymyśleć, bo on za zupami nie przepada :-pchociaż tej to jeszcze nie jadł w moim wykonaniu (bo ogólnie to nie wiem) :-p

tanu ja mam taka sama nie odprata chec isc na zakupy cos sobie kupic i jak sie uda jutro cos chyba sobie sprezentuje....z siostra wybiore sie juz u rodzicow.... dzisiaj wyjezdzamy jeszcze tylko po wynik wymazu , ktory juz znam dzieki przemilej pani bakteriolog ( paciorka nie ma :-) noi do Radomia
a tam juz z wynikiem pojde do lekarza bo jakas bakteria niby nie niebezpieczna ale jest wiec ja musze wypedzic....

spokojnego rozdwajania...ja musze jeszcze poczekac troszke

tanu super zakup powiedz mi jak placisz na truskawce, wiem ze za kosmetyki darmowa w przesylce ale zastanawiam sie czy przelewem mozna?

bezposrednio z karty...bardzo wygodnie i bezpiecznie.....po prostu po sfinalizowaniu wpisujesz numer karty kod zabezpieczajacy i juz....
przelewem sie nie da...
chyba jeszcze przez pay pala mozna...

Dominika gratuluje.
Julia trzymam kciuki za Was-na pewno wszystko bedzie ok,
no to czekamy ktora pierwsza sie rozpakuje 13w piatek hehe:-D:-D:-D
tanu super te cienie-ale bedziesz booosko wygladac:-)

Hihi...a mi właśnie wyszedł konkretny Pan Czop- i już nie bez kolorku- czekoladowy....przed pierwszym porodem czop mi wyszedł jakieś 4 godz. przed konkretnymi skurczami.
Czekam więc......

reklama
Do góry