reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Nik_a - o ludzie, jak ja Ci zazdroszczę takiego rozwarcia!! Jak skurcze się nasilają co noc, to pewnie dziś w nocy wylądujesz na porodówce:tak:

Nika81
- podnoszenie się z łóżka to jest porażka, chyba już mięśnie wyrabiamy w rękach do noszenia dzidziusiów, hihih:-D

Odnosnie jedzenia w czasie ciązy - z tymi alergiami to nie jest tak łątwo przewidziec. Niektórz uwazają, ze jedzenie cytrusów w czasie ciązy sprzyja alergiom. Orzechy sa bardzo uczulające, ale nie zawsze. Ja orzechów nie jadlam (sama zle sie po orzechach czuję), ale pomarancze i grejpfruty mnie ratowały kiedy mialam mdlosci...

reklama
Midnight, a więc to Ty jesteś sprawczynią moich zachcianek odnośnie zupek:-D Oj czekaj jeszcze ja Ci kiedyś na coś apetyt narobie:-D Ja dzisiaj na obiad placki ziemniaczane robie. Dzwoniłam do męża i pytałam na co ma większą ochotę placki, czy naleśniki i on placki wybrał.
A propo rozwarcia to chyba się zgadza u Ciebie. W czwartek miałaś 1,5cm, a w poniedziałek już 2cm (czyli 1 palec):tak:

Olek dziękujemy za wieści o Dominice. Gratulacje i dużo zdrówka dla Was.

Julia, mam nadzieję, że u Ciebie i maleństwa wszystko będzie dobrze. 3mam kciuki i dużżżżżżżo zdrówka życzę

Gosia88 no to może dziś, coś się wydarzy?

U nas za oknem dzisiaj słoneczko świeci i od razu przyjemniej człowiekowi na sercu;-)

magmil - kiedy skurcze będą dopiero co 3-5 minut? Mi lekarz powiedzial, kiedy będą regularne co 10 minut. Chociaż ja itak wezmę swoją strategię co 8-5 minut b myślę,że co 10 to za wcześnie a co 3 min to chyba ciut za późno????

Midnight, a więc to Ty jesteś sprawczynią moich zachcianek odnośnie zupek:-D Oj czekaj jeszcze ja Ci kiedyś na coś apetyt narobie:-D Ja dzisiaj na obiad placki ziemniaczane robie. Dzwoniłam do męża i pytałam na co ma większą ochotę placki, czy naleśniki i on placki wybrał.
A propo rozwarcia to chyba się zgadza u Ciebie. W czwartek miałaś 1,5cm, a w poniedziałek już 2cm (czyli 1 palec):tak:

:) ja mam chęć na placki ziemniaczane, moze zrobiłabym w poniedziałek -jakie plany - poniedziałek :) jak na niedzielę mam termin :-D
ale jeszcze nigdy nie robiłam i nie wiem czy wyjdą....

magmil - kiedy skurcze będą dopiero co 3-5 minut? Mi lekarz powiedzial, kiedy będą regularne co 10 minut. Chociaż ja itak wezmę swoją strategię co 8-5 minut b myślę,że co 10 to za wcześnie a co 3 min to chyba ciut za późno????

Wiesz co mi mogla tak powiedziec bo ja mieszkam 5 min od szpitala. Ale moze jak ktos ma dalej to powinno sie wyjechac wczesniej.

Czytam was i chcialabym tez wiedziec czy mam wogole jakies rozwarcie hehe.. Brzusior zaczyna mnie znow pobolewac i caly czas ciagnie na kupcie ale za to wszytkie plamienia ustaly wiec chyba nic z tego nie bedzie chociaz ja sie ciesze bo ten katar jest masakryczny!!! Lecze sie witaminkami i herbatka z miodem i cytrynka.. A na katar mam jakas masc majerankowa:baffled::baffled: ale powiem wam ze troche lgi daje :-) Ide chatke ogarnac bo dzisiaj kupaaaaaa gosci sie zapowiada a ja w takim fatalnym stanie...

reklama
Witajcie mamy :-)

My oczywiście 2 w 1....mąż dziś wyjeżdza i bardzo sie boję ze pod jego nieobecność coś zacznie się dziać-chociaż lekarka powiedziała, że jestem " pozamykana " na trzy spusty....tylko wieczorem mi sie macica troche stawia, ale to nie boli....:-p

Mąż wraca w niedziele w nocy....może nic nie będzie...

Do góry