reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Wiadomosc od Juli na nieobecnosciach!!!
Napisalam juz wczesniej ale widze ze chyba tam nikt nie zagladal.

Kaczuszka dasz rade jeszcze troszke i bedziesz miec bobaska przy sobie:-)

Justina jak dobrze ze juz wrociliscie do domku:-).
A ja znow nic nie robie,zaraz maz wroci z pracy dzis odgrzewam lasagne i zrobie hot-dogi na kolacje.
Maz wczoraj byl na zakupach bo tylko echo w lodowce sie odbijalo hehe i przy okazji ogladal samochod chyba go wezmiemy a ten co mamy sprzedamy.Zobaczymy jeszcze.;

reklama
Edis no nie ładnie już córeczce męża szukasz? hi hi ale chociaż masz dobry gust, bo synek Justynki jest prześliczny ;-) hi hi ja też będę miała dziewczynkę. To który chłopczyk jest jeszcze wolny? :-p hi hi Ewelci ;-)

ewelcia , my z mezem zmienilismy auto praktycznie zaraz jak dowiedzielismy sie o ciazy.Mielismy tylko seicento wiec jak to stwierdzilam , malo rodzinne auto i brak konkretnego bagaznika zeby wozek schowac.Wiec zrobilam mezowi nespodzianke i kupilam nissana primere kombi i teraz moge bezpiecznie jezdzic z dziecmi i jest gdzie wozek zapakowac:-)
A znajac swiat teraz bysmy auta nie kupili bo kasy zupelnie BRAK!!!:-(

Volcan my zesmy zmienili na wieksze we wrzesniu.mielismy mala Toyotke starlet teraz mamy tez Toyote ale Corolle a mojemu mezowi sie ubzdurala bordowa Bora.W sumie mnie tez sie podoba,chyba sie skusze:-)

Eve mnie tez sie podobaja renowki Megan tylko ze jak to mowia sa awaryjne moj maz nie lubi renowek,fiatow,fordow,citroenow i czegos tam jeszcze.Za to chwali WV,Toyoty,Audi,Mercedesy,mazdy,hondy i nie wiem co jeszcze.
Zreszta kazdy ma swoj gust i upodobania

hehe panienskie powiadasz:-) skad ja to znam...moj maz to dopiero we wrzesniu zdal prawko a wczesniej to niestety ja mu i wszystkim tylki wozic musialam.Ale teraz mam swiety spokoj i powiedzialam , ze nie mam zamiaru wsiadac za kierownice przez najblizsze 2-3 miesiecy po urodzeniu , no chyba ze bede zmuszona jechac gdzies dalej do lekarza z dzieciakami czy cos:-)

Ewelcia z tymi gustami to prawda różnie bywa. ;-) mój uwielbia hondy, pisze na forum honda trójmiasto, na jakieś zloty jeździ itd. :-phe he dlatego pewnie się nie śmieje że ja tyle czasu na tym forum spędzam :-D:-D... ale ja naszą hondę też bardzo polubiłam :-D ale po mały myślimy nad drugim samochodem, takim bardziej rodzinnym.

EVE autko sliczniutkie mój maz tez własnie czegos szuka ale zobaczymy co znajdzie.
Kaczuszka odpocznij ja też pierwszy poród miałam na dwa razy i po tygodniu był Nikuś te tygodnie to już naprawde są denerwujące ja też jestem do tyłu w tygodniach ale nic w końcu urodzimy.

reklama
Ta renowka bardzo mi sie podoba:-) I typowo rodzinne autko. A co do gustow , to tak jak Agusia pisze:-) moim zdaniem renowki to calkiem dobre autka.Hondy tez lubie , kiedys mialam CRX ale niestety trzeba bylo sprzedac z powodu braku kasy i przesiasc sie do maluszka;-) hehe I powiem Wam , ze moim zdaniem maluchy to sa najgorsze auta na swiecie i zeby je prowadzic to trzeba sie podszkolic;-)

Do góry