reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

I wrocilam:-)
Synek odebrany ze szkoly teraz sprzata pokoj bo taki balagan u niego panuje , ze niewiadomo w co rece wlozyc.Wczoraj odwiedzili go koledzy i wiadomo:-)
A ja przy okazji poszlam spacerkiem do sklepu zielarskiego i kupilam sobie herbate z lisci maliny , ktora podobno ulatwia porod (tak bynajmniej bylo napisane w ksiazce i na internecie gdzies tez to wyczytalam) Podobno skurcze sa mniej bolesne i porod przebiega sprawniej. I powinno sie ja zaczac pic w 8 miesiacu , ale tak mysle ze moze jak zaczne teraz to tez cos pomoze ;-) hehe

reklama
A ja właśnie zrobiłam obiadek i nie mam siły go zjeść skurczy tylko dostałam i brzuch mnie teraz boli do d....y takie robienie dla mnie to już charówka nie daje rady robić obiadków tak jak wy ale cóż czasami trzeba.
Ja też się ostatnio zastanawiałam czy któraś urodzi w Dzień Kobiet mogę być nawte to ja Nikodem też urodził się w niedzielę , pierworodny mojego kuzyna urodził się w Dzień Kobiet to dopiero prezent dla kobiety na pewno któraś się wypakuje w ten dzień.:-):-)

kasiulka , ja tez nie mam sily stac przy garach , poszlam na latwizne i robie rosolek i mam w nosie czy chlopaki sie najedza;-) wiec sie nie przejmuj tym , masz prawo byc zmeczona i scharowana!Moj lekarz nawet jakis czas temu powiedzial mojemu mezowi ze kobieta w ciazy nie musi nic robic i czuje sie zmaczona bo chodzenie w ciazy to wystarczajaca charowka:-)

A ja teraz nawet bardziej niż przed ciążą lubię stać przy garnkach i wymyślać jakieś potrawy :-p coś nowego zawsze lubię przyrządzić ;-) he he gorzej z takim standardowym obiadkiem, bo nic w tym nie ma ciekawego bo już się to kiedyś robiło :-D:-D. Ale szukanie nowych przepisów i wprowadzanie ich w życie to moja pasja :-D

ola_o , Ty na ostatnich nogach to pewnie ze siedzisz i jestes zmeczona;-) Tak patrze na Twoj suwaczek i kurcze no!Az Ci zazdroszcze! Ty bedziesz juz po a ja jeszcze mam tyle lazenia z wielkim brzucholem.
A co do lekarza to pewnie , ze madry...pierwszy raz uslyszalam zeby facet mial takie podejscie do kobiet w ciazy bo byly dni ze moj M mowil ze my to wszystko na ciaze zwalamy i ze to tylko wymowki a on dostaje juz od mojego marudzenia na glowe;-) hehe

Witajcie kochane :-)
Od wczoraj wieczorem jesteśmy w komplecie w domku. niesttey nie mam czasu na napisanie wiele bo akurat maly śpi i koncze robic obiad. jest sliczniutki i duzo je. cycki mam po pas wyciagniete i wczoraj na spanie dostal butelke mleka bo juz mnie piersi bolaly i nie moglam go karmic. piesci sie strasznie przy karmieniu i potrafi na nich wisiec nawet 2 godziny. ale najwazniejsze ze jestesmy w domu bo w szpitalu juz mnie deprecha dopadała. trzymajsie sie i postaram sie co nieco nadrobic co u Was. Chociaz Agusia mnie informowala o rozpakowywaniu :-)

A ja dzis po ostatniej wizycie u gin. Mowi, ze jakby mi sie teraz skurcze zaczely to moge rodzic (krotka szyjka, rozwarcie nac 1,5 palca). A ja tylko co jakis czas mam bole jak na okres. Pewnie znów mi przyjdzie czekac na odejscie wod lub sie przeterminuje.

Myfa wszystkiego naj...

Justynka, fajnie ze juz jestes. Czekamy na zdjecia:)

volcan, ja już tak wyczekuję jakichś objawów porodu, że normalnie taki radar jestem ;-) a tu cisza... tylko mała co jakiś czas się rozepchnie, żeby nie było, że jej tam nie ma ;-)
Justina, witaj z powrotem :-)

reklama
Do góry