reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Justina - fajnie, że już jesteś w domku. Czekamy na fotki Maluszka!

Myfa - sto lat!:-D

A ja właśnie wstałam jakaś taka połamana po poobiedniej drzemce... Mąż powinien być zaraz z pracy. Fajnie, bo nie chce mi się siedzieć sama w domu...

reklama
Hej dziewczynki :-)
Jakos dalam rade obiad upichcic,teraz ciezko maluje z cora kredkami;-):-D.
Wczesniej rozmawilam z kolezanka przeszlo 85 minut przez telefon haha i nie odebralam dwa razy telefonu od meza..a on biedny sms tez napisal...bo bal sie ze ja gdzies na dywanie leze i rodze :-D.Ta opcje juz mam opanowana,nauczylam corcie ze ma mi przyniesc na zawolanie telefon i przynosi(ma wtedy niesamowita radoche) a ja pewnosc ze jak mnie zlapie bol to wezwe karetke i meza na czas.

Wlasnie wrocilam z zakupow (bo w lodowce to juz pustka swiecilo;-)) wczesniej zrobilam obiadek no i wchodze na bb a tu przez ten czas tylko kilka postow przybylo..:-D Cos leniwy ten dzien:tak:
Edis nie przejmuj sie jak dzidzia bedzie chciala juz wyjsc to napewno da znac:happy: a meza to nie caluj.. zeby sie niezarazic:-p
Ola_o cos mi sie zdaje ze jeszcze tylko troszke i corunia bedzie z Toba:tak:
Justina ale ci zazdroszcze:wink: Zdrowka zycze dla synusia:-)

wpadam i nawet nie nadrabiam
muszę leżeć bo są nadal skurczę, a lepiej dla maluszka aby jeszcze z tydzień posiedział (wg usg dopiero 36 tc) i też z tego powodu po 5h na porodówce nie walczyliśmy dalej i nie wspomagano rozwoju porodu lekami...
w szpitalu strasznie, miałam doła dziś i ryczałam całe rano, bo coś im się nie podobało z maluchem, ale po konsultacjach stwierdzili że ok :baffled:
teraz będę dużo leżeć i leniuchować
całuski dla wszystkich

reklama
kurcze , ja wypisuje smski do kaczuszki zeby sie dowiedziec czy nadal zapakowana a ona juz na BB posty wali;-)

Justina , fajnie ze wrocilas i to z bobaskiem:-) Duzo zdrowka dla Ciebie i syneczka!

Do góry