reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Mnie cos dzisiaj moj maluszek po rzebrach daje popalic juz nie wiem jak mam siedziec hehe:-D
Samochody to jeszcze ujda ale motory... ja mam ich dosc najpierw mial faze na scigacze teraz na jakies crosy :crazy: chociaz jak ma jezdzic to wole zeby na crosach smigal bo to tylko po lakach i lasach a te scigacze to samobojstwo...:dry: no ale wez tu takiemu przetlumacz jak on twierdzi ze to jego pasja:unsure:

Agusia a mój wymyslił że jest zlot w Toruniu - Majówka (1-3 maja) i ja mam z nim jechać i z chłopakami... hehe.. ciekawe co kumple powiedzą na małego bobasa i brudne pieluchy :) na masce :) heheh normalnie mnie rozśmieszył...

Agusia , moj maz to z kolei jest maniak rajdow samochodowych.Ja raz bylam i podziekowalam:-) wrocilam wykonczona i spieczona jak kurczak.A on jak tylko jakis jest to umawia sie z kolega i jada , a jakie nagrody zawsze wygrywaja:-) haha prawie zawsze maja jedno z ostatnich miejsc , ale im chodzi o zabawe a ja sie ciesze , ze ma jakies zainteresowania.Tylko powiedzialam zeby odpuscil sobie rajd w marcu bo jak bym zaczela rodzic to nie zdazy wrocic i bede nerwowa:-)

Mnie cos dzisiaj moj maluszek po rzebrach daje popalic juz nie wiem jak mam siedziec hehe:-D
Samochody to jeszcze ujda ale motory... ja mam ich dosc najpierw mial faze na scigacze teraz na jakies crosy :crazy: chociaz jak ma jezdzic to wole zeby na crosach smigal bo to tylko po lakach i lasach a te scigacze to samobojstwo...:dry: no ale wez tu takiemu przetlumacz jak on twierdzi ze to jego pasja:unsure:
mój tata jeździ na motorze a ja w tamtym roku zrobiłam prawko ....:)) też uwielbiam motory:)

Mój chciał mieć motor, ale w końcu sam stwierdził że On to by się chyba na tym zabił :-D i sobie odpuścił :-).
Emil_e
zaczęłam się śmiać teraz :-D, bo Ci z forum hondy też się umawiają na maj do Borska na 3 dni chyba jakoś 14-16 maj :-D na początku myśleliśmy żeby jechać, ale z dwu miesięczną córeczką to raczej nie jest dobry pomysł :-p ten temat u nich na forum pojawił się chyba tydzień temu, a już prawie wszystkie domki są tam zarezerwowane :-D maniacy :-p

ja musze uciekac niestety , bo synek idzie spac i nie chce mu tu stukac w klawiature:-) a meza nie ma i nie ma:-( wyszedl do kogos naprawiac kompa i jeszcze nie wrocil.Ostatnio z powodu brakow w kasie znow zacza dorabiac , zawsze jakis dodatkowy grosz:-)
To do jutra kochane!Milej i spokojnie przespanej nocy:-)

dokładnie... ale mój M się smieje ze mnie że zaczynam dzień od BB a ja z niego że od stron allegro z BMW i jeszcze jakiegoś innego forum :) a jak zobaczy jak ulicą jedzie jakaś inna beemka to aż sika w majty i cieszy się jak koń do sera :)

volcan papa

ja też spadam mały jutro do szkoły a ja padam po tej nocce nieprzespanej...oby dzisiaj było lepiej

miłego wieczorka

Mojemu mezowi, tez podobaja sie motory, a ja sie ich boje:-(Nie jestem typem ryzykantki:-)
Jesli chodzi o czkawke, to moj dzidzius ma tak okolo 2 razy dziennie.

Acha w czwartek jade do szpitala ustalic termin cesarki i w ogole popytac jak to wszystko wygladac bedzie.

reklama
He he ja się z mojego zawsze śmieję jak jedziemy a on podnosi rękę tak na przywitanie jak jedzie z naprzeciwka ktoś w Hondzie :-D he he a jeszcze lepsze jest to że rzadko kto mu odma****e :-D:-D (a taki zwyczaj niby mają na hondzie trójmiasto, ale pewnie akurat te osoby o tym nie wiedzą :-D)

Do góry