reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

hej trzoszke was poczytalam:-)
Myfa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

Madzik 100lat dla meza!!!
Tez mi sie chce plackow po wegiersku ale jakos nie mam sioly trzec ziemniakow,ale moz e na dniach zrobie.

Miroslawa kurde taki pyszny obiad robisz ze i mnie sie zachcialo.
tez mialam dzis rosol robic ale mam jeszcze pulpety wiec rosol bedzie jutro.

Dwie rozpakowane,ktora nastepna???

My dzis jedziemy na 15 z Szymkiem do przychodni,wczoraj miala byc u nas pielegniarka ale rzekomo nie mogla sie dodzwonic do mnie i do meza i nie przyjechala i my musimy jechac.

reklama
Kurcze , dzis maz ma szkolenie i wroci dopiero po 16 wiec musze niestety sie skulac z 4 pietra i pojsc po synka do szkoly.A najgorszy bedzie powrot i wdrapywanie sie po schodach:-( jak ja to lubie!

Tak Was dzisiaj podczytuje ale jakos nie mam weny zeby cos konkretnego pisac... to chyba po tej "okropnej" nocy:szok:
Co do obiadu to jakos mi sie nie chce robic.. nawet nie mam zadnego pomyslu
Miotlica wiec uciskaj ten paluszek ;-) moze cos w tym jest:-)
Myfa sto lat z okazji urodzinek! :happy2:
Tanu ja dwa dni temu tez sie zastanawialam gdzie Ola .. i juz myslalam ze moze na porodowce;-) ale niestety pomylilam sie :-D bo wczoraj juz byla hehe

Hoho, widzę, że dziś urodzinowo:-) no to wszystkie najlepszego jubilatom!!:tak:

A bóle głowy to też się mogą pojawiać niestety od kręgosłupa:-( A mamy je wszystkie nieźle przeciążone, śpimy w dziwnych pozycjach, jakieś uciski się robią i ból głowy gotowy.Ale jeszcze tylko troszeczkę!!:tak:

A ja się pochwalę, że ja już dziś po 3xS:-D Schody były, sprzątanko było (odkurzanie, scieranie kurzy i mycie podłóg) i nawet seksik... choć z tym ostatnim to tak nie do końca, bo niby się dało, ael ból nie do wytrzymania:no::-(takie dziwne bardzo mocne kłucie czułam i mąż stwierdził, że krzywdy to on mi robił nie będzie. No i nie wiem, co to mogło być:baffled: Może to nadzerka, bo wiem, ze sie mi zrobila w czasie ciązy. Jutro mam wizyte u ginka, to zapytam.

madzik , ale masz energii:-) kurcze , podziwiam! Ja to patrze zeby zrobic cos szybkiego i bez wysilku , zeby nie stac przy garach ,bo nie mam ostatnio sily i cierpliwosci.

Volcan tak normalnie to jaq już w ciązy danwo przy garach nie stał ale dziś się wysiliłam na utrodziny męża:-D nie myśl że tak zawsze jest:-D nie dałabym już rady ale dziś jakoś mam energię:tak:

Monik mi tez nadżerka się zrobiła w ciąży:-( a wcześniej nie miałam:szok: to normalne?? ehhh

No wąłśnie coś Oli nie widac;-) ciekawe ciekawe...
Coraz więcej dziewczyn już zbliża się do terminu, hmm ciekawe czy pełnia przyniesie skutek.

Dobra a u mnie tort przygotowany-mrozi się w lodówce a ja do sklepu usze uderzyć po jakąs wołowinke:baffled:

Witam:-)
Noc byla calkiem niezla ..ale coz za poranek-dziewczyny czuje sie tak jakby mnie ktos skopal:baffled:,stawy bola i kosci,to napewno od wagi bo mam 14 kg na plusie juz.
Jak ja dam rade wytrzymac jeszcze 3 tygodnie?
Myfa wszystkiego dobrego:-)
Madzik to samo dla Twego meza:-)
Zaraz usne normalnie...

Volcan tak normalnie to jaq już w ciązy danwo przy garach nie stał ale dziś się wysiliłam na utrodziny męża:-D nie myśl że tak zawsze jest:-D nie dałabym już rady ale dziś jakoś mam energię:tak:

Monik mi tez nadżerka się zrobiła w ciąży:-( a wcześniej nie miałam:szok: to normalne?? ehhh

No wąłśnie coś Oli nie widac;-) ciekawe ciekawe...
Coraz więcej dziewczyn już zbliża się do terminu, hmm ciekawe czy pełnia przyniesie skutek.

Dobra a u mnie tort przygotowany-mrozi się w lodówce a ja do sklepu usze uderzyć po jakąs wołowinke:baffled:

Madzik, mi lekarz mówił, ze to bardzo częste w ciąży, wszystko przez zmiany hormonalne. Kazał się nie przejmować (cytologię miałam robioną i wyszła ok) i mówił, że niekiedy znika sama z siebie w okresie połogu, no a niekiedy trzeba się nią zająć później. Pozstaje mieć nadzieję, że zniknie sama z siebie:tak:

reklama
dziewczyny...czy od was tez sie boja mezowie telefon odbierac...moj za kazdym razem mysli ze rodze:):)

Hehe, Tanu, właśnie dziś o to męża pytałam. A on zdumiony, że niby czego ma się bać. No to ja, że przecież mogę dzwonić, bo się poród zaczął. A on: "Aaa. No tak. Jakoś o tym nie pomyślałem." No rozwalił mnie całkowicie:-D On już się tak przyzwyczaił, że ja z brzuchem jestem, że chyba do niego nie dociera, że to może być w każdej chwili teraz:-D

Do góry