reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witajcie!

nadrobiłąm wczorajszy dzien...

u nas ok...nadal bez zmian...skurczów brak, boli jakichkolwiek brak...cierpliwosci u mnie tez jak na lekarstwo...

wczoraj popłąciłam rachunki na marzec i sie załamałam...za wszystko zapłaciłam wiecej...w sumie na 7 rachunkach miałam 200 zł wiecej...kosmos jakis...

i na dodatek chyba wczoraj zepsułam mezowi kurtke....mielismy takie same puchowe kurtki z alpinusa i jego sie wybrudziła wiec wyprałam zgodnie z metka-najdelikatniejszy program na 30 stopni-pusciłam program do wełny, bez zamaczania, potem dodatkowe wiowanie, i wyszła mega płaska, a przed praniem miała z 10 cm grubosci...jak sie spojrzy pod swiatło to sa przeswity....bo sie puch w srodku pozbijał....mam nadzieje ze jak porządnie wyschnie to da sie ja napuszyc jakos...jak nie to sie wsciekne....

chwilowo uciekam...worce pozniej
wrzuć ją jeszcze raz do prania razem z 3 piłkami teniosowymi..one rozbijaja puch podczas prania...

reklama
Ee tam, jakie porodówki, pewnie jeszcze śpią;-)choc jakbym się myliła, to by nie było źle :-D Ja się dopiero z łóżka zwlokłam...

Witaam dziewczynki
Nie miałam czasu już wczoraj napisać a teraz nie zdąże nadrobic postów.
Zabieram się za robienie kolacji oraz tortu dla mojego MĘŻA:tak: Ma dziś 29 urodziny:-)

Myfa wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji urodzin:-) szybkiego i łatwego rozwiązania:-) Buziaki!!

Ostatnia edycja:
Nocka minęła mi bez wiekszych rewelacji, wypatrywałam symptomów ale nie nadeszły. Teraz wcinam śniadanko (straszną miałam ochtę na sałatke owocową) i popijam kawke, bo coś z tym ciśnieniem nie tak. Dziś mój termin z OM, jutro z USG. Zwolnionko wczoraj dostałam do poniedziałku 9-go.

Hej dziewczynki!!
Ja też już po śniadanku, z psem na spacerze też już byłam, rosół na kuchence mruga, teraz jeszcze posprzątać trochę i mam wolne:-)

Myfa, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!!!!!

Ja również dołączam się do życzeń.
STO LAT !!!

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 70
Również się przyłączam do życzeń ;-) Myfa wszystkiego naj, naj ;-) łatwego i szybkiego porodu i ujrzenia dzieciaczka w jak najszybszym czasie ;-)

Załączniki

• hurra_urodziny.jpg
    hurra_urodziny.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
M Y F A wszystkiego najlepszego!!!!

ja troszkę pospałam...długie pół godzinki :(

idę robić obiadek a potem pojadę po synka i do rodziców może :)

dołożyłam rano trzecie S ale narazie cisza :D
zaczynam od początku :) pójdę na spacer..potem znowu wdrapię się na moje 4 piętro..a wieczorem ,heheh

Do góry