wrzuć ją jeszcze raz do prania razem z 3 piłkami teniosowymi..one rozbijaja puch podczas prania...Witajcie!
nadrobiłąm wczorajszy dzien...
u nas ok...nadal bez zmian...skurczów brak, boli jakichkolwiek brak...cierpliwosci u mnie tez jak na lekarstwo...
wczoraj popłąciłam rachunki na marzec i sie załamałam...za wszystko zapłaciłam wiecej...w sumie na 7 rachunkach miałam 200 zł wiecej...kosmos jakis...
i na dodatek chyba wczoraj zepsułam mezowi kurtke....mielismy takie same puchowe kurtki z alpinusa i jego sie wybrudziła wiec wyprałam zgodnie z metka-najdelikatniejszy program na 30 stopni-pusciłam program do wełny, bez zamaczania, potem dodatkowe wiowanie, i wyszła mega płaska, a przed praniem miała z 10 cm grubosci...jak sie spojrzy pod swiatło to sa przeswity....bo sie puch w srodku pozbijał....mam nadzieje ze jak porządnie wyschnie to da sie ja napuszyc jakos...jak nie to sie wsciekne....
chwilowo uciekam...worce pozniej
reklama
madzik_
Fanka BB :)
Witaam dziewczynki
Nie miałam czasu już wczoraj napisać a teraz nie zdąże nadrobic postów.
Zabieram się za robienie kolacji oraz tortu dla mojego MĘŻA Ma dziś 29 urodziny:-)
Myfa wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji urodzin:-) szybkiego i łatwego rozwiązania:-) Buziaki!!
Nie miałam czasu już wczoraj napisać a teraz nie zdąże nadrobic postów.
Zabieram się za robienie kolacji oraz tortu dla mojego MĘŻA Ma dziś 29 urodziny:-)
Myfa wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji urodzin:-) szybkiego i łatwego rozwiązania:-) Buziaki!!
Ostatnia edycja:
Nocka minęła mi bez wiekszych rewelacji, wypatrywałam symptomów ale nie nadeszły. Teraz wcinam śniadanko (straszną miałam ochtę na sałatke owocową) i popijam kawke, bo coś z tym ciśnieniem nie tak. Dziś mój termin z OM, jutro z USG. Zwolnionko wczoraj dostałam do poniedziałku 9-go.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Hej dziewczynki!!
Ja też już po śniadanku, z psem na spacerze też już byłam, rosół na kuchence mruga, teraz jeszcze posprzątać trochę i mam wolne:-)
Myfa, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!!!!!
Ja też już po śniadanku, z psem na spacerze też już byłam, rosół na kuchence mruga, teraz jeszcze posprzątać trochę i mam wolne:-)
Myfa, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!!!!!
Nika81
nareszcie razem
:-):-):-):-):-)
Myfa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Myfa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Agusia1987
Entuzjast(k)a
reklama
emil_e30
Fanka BB :)
M Y F A wszystkiego najlepszego!!!!
ja troszkę pospałam...długie pół godzinki
idę robić obiadek a potem pojadę po synka i do rodziców może
dołożyłam rano trzecie S ale narazie cisza
zaczynam od początku pójdę na spacer..potem znowu wdrapię się na moje 4 piętro..a wieczorem ,heheh
ja troszkę pospałam...długie pół godzinki
idę robić obiadek a potem pojadę po synka i do rodziców może
dołożyłam rano trzecie S ale narazie cisza
zaczynam od początku pójdę na spacer..potem znowu wdrapię się na moje 4 piętro..a wieczorem ,heheh