reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ajjj ja juz na ten temat sie nie wypowiadam bo tylko ochoty sobie narobie a dopiero wieczorem bedziemy sie widziec..:-D
Niedlugo mama do mnie przyjedzie i do ikei mamy zamiar sie wybrac musze kupic jakas mala szafeczke na drobiazgi dzidzi bo niestety nie mam gdzie trzymac jej kosmetykow i takich tam;-) no i moze cos jeszcze ladnego w oko wpadnie :-p

reklama
my od poczatku ciąży normalnie:) w 7 miesiącu był zakaż ze względu na infekcje..ale potem było ok i spróbowaliśmy tydzień temu ale coś mnie zabolało...a w czwartek lekarz powiedział że mam juz rozwarcie i mój M się wystraszył że on mi to zrobił.. ale jak się tylko dowiedział że to może przyspieszyć poród to mam dzisiaj leżeć i czekać aż wróci..:) no to ja grzecznie czekam :)

ech do ikei...moglabym tam codziennie jezdzic:-p jak nie lubie zakupow to ten działa na mnie hipnotyzujaco-wchodze i nic juz nie zuwazam:-) jakbym miala trafic "6"w totka to chyabtylko po to zeby wszystko tam przepuscic;-)

Witajcie dopiero nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień i myślałam że już nie dam rady doczytać do końca. Ja również 2w1 skurcze są brzusio twardnieje wizyta w poniedziałek może wytrzymam do tego czasu oby .Śmigam zjeść objadek i może się położę z małym miłego popołudnia.:-)

Ha, była u mnie koleżanka i humor mi się poprawił:tak: Ja dzis tez bede meza namawiac na kolejną probe seksiku, musi się udac! A czy podziała czy nie - jak dzidzius będzie gotowy, to podziała, jak nie, to nie :-D A teraz obiadek i na spacer, taka piękna dzis pogoda, ze szkoda w domu siedziec. :-) Może jak mały poczuje tę wiosnę w powietrzu, to sie zdecyduje ruszyć z brzucha :tak:

Cos diewczyny jakis zastój siezrobił - tak sobie mysle, ze potem sie posypiemy nagle wszystkie w jednym terminie :-D PRzypominam, ze pełnia 11 marca...;-)

A propos kurzu na pietrach, to u mnie tez się kurzy. Niedawno kupilismy oczyszczacz powietrza, drogie urządzenie, ale musze przyznac, ze działa. Po remoncie nie moglismy doprowadzic mieszkania do porządku, moglam kurze scierac codziennie, a na drugi dzien znowu był widoczny kurz, masakra. A teraz, jak to ustrojstwo trochę pochodziło, to raz na tydzien jak kurze przetrę, to jest wystarczająco i super w domku czysto. Niestety nie podam linka do tego, bo nawet nie wiem, jak to sie fachowo nazywa i jaka to firma. Maz chyba na allegro kupil i kilkaset zł kosztowało. Ale efekty są super (a bylam przeciwnikiem tego zakupu, bo sie balam, ze to wywalone pieniądze będą).

Ja dzisiaj jakiegoś lenia złapałam :-p nawet nie chce mi się dzisiaj pisać, tylko Was podczytuję :-D. Troszkę posprzątałam tylko w pokoju.

Agusia, ja też mam lenia, a do tego jest mi zimno.... Mężuś miał napalić w piecu, ale przyjechał pracownik z innego oddziału i musieli gdzieś razem pojechać, a ja marzne...nie dam rady sama napalić w piecu, bo mam problemy ze zchylaniem się, mały tego nie lubi i daje mi to ostro odczuć....:baffled:

reklama
Ja teraz każdego dnia się czuję inaczej hmm przed wczoraj to myślałam że zaraz urodzę :-p nie miałam siły wstać z łóżka bo od razu mnie skurcze łapały, i w ogóle jakoś tak do niczego się czułam :crazy: wczoraj już było lepiej, nawet pojechaliśmy z mężem do znajomych, a dzisiaj nie mam humoru i najchętniej bym cały dzień przespała :-p

Do góry