reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Ja o tym 3"S" to chyba moge juz do porodu zapomniec.. moj D ubzdural sobie ze nie bedzie dziecka krzywdzil (bo ostatnio nagadalam mu ze juz ma dzidzia bardzo nisko glowke) moglam lepiej nic mu nie mowic..:-D ale moze jeszcze dzisiaj go namowie :-D

Maleństwo, mój to się już nie może doczekać, kiedy tylko ten 38 tydzień się zacznie, kiedy ciąża będzie już donoszona, i kiedy będziemy mogli poszaleć przy 3 "s";-)

hehe ja licze dzis na 3 "S"(jesli lekarz pozwoli) pierwszy raz chyba od pol roku:-):-):-)
czuje sie jak dziewica:)....
Tylko nie wiem jak Miłoszek na to zareaguje....wkoncu cała ciaze nikt mu tam nie przeszkadzal....nie wie co to:-)

czesc Dzieuszki,
widze ze wy tu "eS-ujecie" niezle... ja sobie z mezem codziennie indukujemy i ja tam nie wierze ze to cos działa- skurczow jak nie bylo tak nie ma, ani przepowiadajcych, ani pordowych w ogole zadnych. Wczoraj mnie brzuch bolał ale to chyba dlatego ze za duzo sobie pojadłam:-pa dzidziusiowi to chyba nawet sie podoba bo zaczyna zawsze brykac "po"-a przed porodem podobno liczba ruchow sie zmniejsza-wiec u nas sexik nie działa:zawstydzona/y:

reklama
no ja wam powiem ze my od poczatku ciazy nic a nic...

ale jak powiedziałam małzowi ze mały juz bedzie bezpieczny za brzuchem to sie przekonał...na poczatku nic chciał bo powiedział ze nie ma sumienia włazic małemu z buciorami do korytarza :-D:-D:-D

Do góry