reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Tanu, u mnie też świecie cudownie.
Jak się dalej będzie tak ciepło robiło, to ja nie wiem ile jeszcze wytrzymam w tej mojej zimowej kurtce, zmieniła bym ją na coś ciut lżejszego, tylko niestety w nic się nie zmieszczę :-D
Tanu mieszkasz przy tej drodze, która przecina Mińsk i leci bezpośrednio do Warszawy? Jeśli tak to współczuję, bo tam wiecznie są korki i tłum aut, przebić się przez Mińsk to masakra, ale podobno w planach jest jakaś obwodnica miasta, żeby ten cały ruch przerzucić z miasta ....

....
no niestety własnie przy tej.....:(:( okna to ja od strony ulicy niestety nie otworze...dobrze ze przynajmniej podworko mam sympatyczne.....jesli przejezdzasz tedy to pewnie bedziesz mniej wiecej wiedziala gdzie mieszkam.....bo zaraz obok jest "zloty kurczak" a w moim bloku sushi bar:)

reklama
:-)ja juz trzeci dzien tak sobie weranduje ,juz mialam dosyc tej zimy.Slicznie kwiaty mi zakwitly az chce sie zyc,nareszcie wiosna:tak:teraz tylko czekam na porod.

Oto one:

M*R* rzeczywiscie u Ciebie juz wiosna:-)
A ja niestety jeszcze przez te zaspy musze sie przemieszczac...:baffled:
Ale mam nadzieje ze juz niedlugo zacznie robic sie cieplo bo chcialabym spacerki zaczac w typowo wiosennej atmosferze:tak:

No ja chyba też jeszcze skoczę do ogórdka, uporządkowac to co po zimie w nim zostało. Jescze sadzić raczej nie wskazane, bo ma jakieś ochłodzenie (krótkotrwałe) przyjść. W sobotę troche rozpoczęłam, ale mnie M pogodnił. A potem to już ani czasu nie bedzie ani mozliwości. Bedzie sam robił, żeby mamuni i córuni się przyjemnie siedziało na ogródeczku :-)

A ja dziś idę do internisty po kontynuację zwolnionka. Ciekawa jestem na ile dostanę, skoro termin mam na za 2 dni.:-(

U nas to bez roznicy,wiosna ,jesien i zima to wyglada podobie(choc w tym roku to byl nawet snieg:szok:).Idzie przywyknac;-).

Ja prace ogrodowe to planuje dopiero na kwiecien,chlopak mojej mamy tak mi ladnie ogrod wypielegnowal na zime ze teraz tylko suche listki trzeba posprzatac,skosic trawke i finito.
To milego dnia laseczki,ide sie dotlenic:-)

oj i na czwartym piętrze się kurzy okropnie.. a mój blok też przy wylotówce z Gorzowa i jeszcze pociągi i tramwaje.. a od podwórka budynki gdzie palą w piecach i okna mam czarne od sadzy i dymu..
właśnie wróciłam z zakupów.. pogoda przyjemna choć słoneczka brakuje ale da się wytrzymać bo 8 stopni na plusie.. grzejnik skręcony, balkon otwarty, ptaszki ćwierkają :) i tylko na balkonie mi pełno kupek zostawiły :(
ja już 2xS zaliczyłam (spacer i schody ) hehehe

reklama
od rana mam nadal duże bóle podbrzusza, skurcze były chwilami nawet co 3 minuty... wezwałam męża z pracy poszłam się wykąpać i uszykować i mi przeszło - mąż mnie zamorduje :baffled:

Do góry