reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Magda wyjdzie wyjdzie :) napewno :) hehe :)

Ja rowniez mam ciezkie chwile ze tak je nazwe bole brzucha dziwne jakies i do tego bol w pachwinach i b często budze się w nocy. Budzi mnie nie tylko konieczność skorzystania z WC ale i bol :( i dziś jak się obudziałam w nocy byłam cała mokra:szok:

czy wy tez tak macie, ze budzicie się spocone - masakraaaaaaaaaa :szok::crazy::crazy: az mokra jestem nie kazdej nocy tak mam ale prawie :zawstydzona/y::-:)-:)-(

kasiuLLka kochana, mi to chyba słoń na brzuchu musiałby siąść . To już wypróbowane . ;)
Nika81 to , że wyjdzie to ja wiem, tylko mogłaby już wyjść. ;)

Wspolczuje wam tych boli brzuszka i spochnietych rak i nog.
Mi juz opuchlizna zeszla z nog po cc,moge wreszcie zalozyc buty!!!

Maagda wiem ze juz Ci ciezko ale napewno na dniach uizysz swojan dzidzie:-).

Moj m pojechal do kolegi cos tam pomoc przy samochodzie a ja znow sama no nie calkiem bo z synkiem.

Cos dla poprawy humoru:
Irlandczycy ścigają Polaka o imieniu Prawo Jazdy - Wiadomości - WP.PL

Ewelcia ty chociaz z synkiem siedzisz :-) bo ja to juz z nudow umieram:tak: nie mam co ze soba zrobic mieszkanko posprzatalam obiad prawie zrobiony w tv nic ciekawego nie ma.. poprostu szalu mozna dostac od tego siedzenia..:-p

dziewczyny!

jest juz dostęp do watku zamknietego

nie ma go narazie tylko agusia1987-jest jakis problem, ale mam nadzieje ze dzis go rozwiąża

jeszcze jestem w 2-paku
ojej mamusia miała termin tylko 1 dzień przede mną :sorry2:

po wieczornych perypetiach nocka była straszna miałam okropne bóle jak na @ ... :szok:, ale przeszły zobaczymy co dalej...

Hej dziewczyny.
Ja dosłownie na sekundkę. Brat ma dziś urodziny i zaraz będę pożerała torta.
"Laski" marzec się zaczął więc rozpakowywać się !!:-D:-D Która tam pierwsza w kolejce na liście była ?? ;-)

jakaś leniwa ta niedziela:)
ja leniu****ę...sama z synkiem to mogę odpocząć :) dobrze że maly sam obą już sie zajmuje :)

brzuszek się napina dzisiaj :) i to całkiem boleśnie:) ale ściskam nóżki i czekam :)) do wtorku a potem 3xS :)

a w ogóle to pora aby dzisiaj jedna z nas się rozpakowała :)

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalenka jakiesgos dobrego tortu to i ja bym zjadla-znow narobilas mi ochoty:baffled:.

Emil_e ja tez czekam z niecierpliwoscia na jakas pierwsza marcoweczke.
Masz racje jakas leniwa ta niedziela,chlopa mojego jeszcze nie ma a ja siedze na necie synka przed chwila nakarmilam i spi:-)

Do góry