reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Nika 81 ja skręcam łóżeczko w środe albo w czwartek w świerzo wyremontowanym pokoiku- juz sie nie mogę doczekac, zaraz dodam zdjęcia i Wam wysle jak to wszystko wygląda!!!!! :-)

reklama
a ja weszłam główne forum a potem zwiążki rodzinne potem album rodzinny.. marcowe mamy09 a potem nasze dzieci..

ale też jest na marzec 2009 , w albumie zamkniętym

Witam mamusie
Ech a ja po tej nocy to bardziej zmeczona niz zanim sie polozylam:baffled: Znowu mi sie zaczely sny jakies makabryczne, wczoraj pożar a dzisiaj jakies małpy biegały, w łapach mialy widły i na nich przepołowione dzieci. No cos strasznego a jak sie budze to sie nie ma nawet do kogo przytulic, mąż na weekend do brata pojechał...
ide zobaczyc co na innych watkach i co z tym zamknietym tez bym sobie poogladala dzidziusie:tak:

Melduje ze ja mam dostep do watku zamknietego:) a wczoraj wieczorem probowalam to sie jeszcze nie dało, wiec mamusie lada chwila wszystkie pewnie uzyskaja dostep:) dobra to podziwiam te malenstwa marcowe nasze:)

Witam:) Ja dziś śniłam, że ściągam sobie pokarm i obudziłam się z plamami na koszuli:-).
Co do albumu, to ja dostępu jeszcze nie mam.
Acha...dziś zaczął mi się 38tydz. :tak:
Milej niedzieli życzę!

Witam mamuski ja tez nocke mialam okropna . Wczoraj bylam na dniu otwrtym w przedszkolu potem na roczku siostrzenicy i caly dzien zakonczyl sie bolem brzuszka maskra, do tego wstawalam chyba 8 razy w nocy .
Emile z ktorej czesci Gorzowa jestes bo ja z Dolinek

witam, ja nadal 2w1 :baffled:
lenia mam, nic mi się nie chce, więc tylko sobie poczytałam ale nie mam weny co tu pisać, więc miłej niedzieli życzę :-)

reklama
Do góry