reklama
emil_e30
Fanka BB :)
a ja weszłam główne forum a potem zwiążki rodzinne potem album rodzinny.. marcowe mamy09 a potem nasze dzieci..
ale też jest na marzec 2009 , w albumie zamkniętym
ale też jest na marzec 2009 , w albumie zamkniętym
G
gosia88
Gość
Witam mamusie
Ech a ja po tej nocy to bardziej zmeczona niz zanim sie polozylam Znowu mi sie zaczely sny jakies makabryczne, wczoraj pożar a dzisiaj jakies małpy biegały, w łapach mialy widły i na nich przepołowione dzieci. No cos strasznego a jak sie budze to sie nie ma nawet do kogo przytulic, mąż na weekend do brata pojechał...
ide zobaczyc co na innych watkach i co z tym zamknietym tez bym sobie poogladala dzidziusie
Ech a ja po tej nocy to bardziej zmeczona niz zanim sie polozylam Znowu mi sie zaczely sny jakies makabryczne, wczoraj pożar a dzisiaj jakies małpy biegały, w łapach mialy widły i na nich przepołowione dzieci. No cos strasznego a jak sie budze to sie nie ma nawet do kogo przytulic, mąż na weekend do brata pojechał...
ide zobaczyc co na innych watkach i co z tym zamknietym tez bym sobie poogladala dzidziusie
G
gosia88
Gość
Melduje ze ja mam dostep do watku zamknietego a wczoraj wieczorem probowalam to sie jeszcze nie dało, wiec mamusie lada chwila wszystkie pewnie uzyskaja dostep dobra to podziwiam te malenstwa marcowe nasze
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Witam Ja dziś śniłam, że ściągam sobie pokarm i obudziłam się z plamami na koszuli:-).
Co do albumu, to ja dostępu jeszcze nie mam.
Acha...dziś zaczął mi się 38tydz.
Milej niedzieli życzę!
Co do albumu, to ja dostępu jeszcze nie mam.
Acha...dziś zaczął mi się 38tydz.
Milej niedzieli życzę!
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Sprawdziłam teraz jeszcze raz i już mogę oglądać!!! Więc zmykam podziwiać maleństwa!
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Witam mamuski ja tez nocke mialam okropna . Wczoraj bylam na dniu otwrtym w przedszkolu potem na roczku siostrzenicy i caly dzien zakonczyl sie bolem brzuszka maskra, do tego wstawalam chyba 8 razy w nocy .
Emile z ktorej czesci Gorzowa jestes bo ja z Dolinek
Emile z ktorej czesci Gorzowa jestes bo ja z Dolinek
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Ja tez mam juz dostep do watku zamknietego
ale sie naogladalam tych slicznych dzieciaczkow i brzuszkow;-)
ale sie naogladalam tych slicznych dzieciaczkow i brzuszkow;-)
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Na nieobecnościach zamieściłam wiadomość od Justyny ;-)