reklama
ionka
Fanka BB :)
nic to, jak tylko mozna będzie, to zakładam te majtasy modelujące i mam nadzieję, że szybko dojdę do formy :-)
no i znowu ćwiczyć będę
a tymczasem cały dzień jem
a co do rozstępów, to może na brzuchu nie mam, ale za to jaki piękny tyłek mam i uda
no i znowu ćwiczyć będę
a tymczasem cały dzień jem
a co do rozstępów, to może na brzuchu nie mam, ale za to jaki piękny tyłek mam i uda
Witajcie:-)
Ja już po wizycie, wszystko dobrze. Kubek chyba uwielbia pokazywać ptaszka, bo co lekarka przyłoży sondę do brzucha, to pierwsze widać ptaszka
Miałam też KTG i o mało zawału nie dostałam, bo znikło tętno. Ale na szczęście tylko dlatego, że mały się wiercił i się przesunął.
Widzę, że znów temat pępków i brzuchów;-) Mój pępek nie wylazł na wierzch, ale jest równy z brzuchem. Rozstępów świeżych nie mam - tylko stare z dojrzewania.
Ja już po wizycie, wszystko dobrze. Kubek chyba uwielbia pokazywać ptaszka, bo co lekarka przyłoży sondę do brzucha, to pierwsze widać ptaszka
Miałam też KTG i o mało zawału nie dostałam, bo znikło tętno. Ale na szczęście tylko dlatego, że mały się wiercił i się przesunął.
Widzę, że znów temat pępków i brzuchów;-) Mój pępek nie wylazł na wierzch, ale jest równy z brzuchem. Rozstępów świeżych nie mam - tylko stare z dojrzewania.
ionka czemu nie mozesz slodkiego ? ja jem i juz prawie koncze bo mnie mdli ale fajnie smakuje jak sie mlekiem popija Fiolkowa dobre z tym ptaszkiem najwazniejsze ze wszystko ok .moj M na imprezce i sobie poje ciasta ,desery,lody i mniammmmmmmmmmmmmm jezor mi do podlogi wisi i slina cieknie
ja nie chce zapeszac bo jak sie pochwale to zaraz jutro beda jak narazie zero rozstepow z M siedzimy zawsze i tak patrzymy na ten moj brzuszek i mowimy ze fajowo duzo smaruje oliwka dla bobasow ale nie wiem czy to dlatego moze moja skora taka jest niepodatna na rozstepy .Ale zeby nie zapeszac moga jeszcze byc .Czy wiecie do kiedy brzuszki rosna ? do konca czy jak .ale mnie lupie cos w lewym boku matkooo co to ://moze za dlugo siedze czy co /
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Alleluja!!!!!!!!
Skonczylam prasowanie :-)
Z ciekawosci chyba jutro policze ile tego bylo, bo normalnie nie do uwierzenia!!! 8 godzin
A mam jeszcze 3-4 prania do zrobienia. Bo ja jestem taki guuuupek, ze nie moge tego rozlozyc w czasie, tylko wszystko na raz robie a pozniej cierpie...
Mi pepek coraz bardziej wylazi. Myslalam, ze bedzie bolalo, ale odpukac jest niezle
Tylko mnie ta skora na brzuchu boli i wlasnie tak piecze!! Niefajnie.
Rozstepow brak, a smaruje sie co pare dni tylko, bo ze mnie len
Skonczylam prasowanie :-)
Z ciekawosci chyba jutro policze ile tego bylo, bo normalnie nie do uwierzenia!!! 8 godzin
A mam jeszcze 3-4 prania do zrobienia. Bo ja jestem taki guuuupek, ze nie moge tego rozlozyc w czasie, tylko wszystko na raz robie a pozniej cierpie...
Mi pepek coraz bardziej wylazi. Myslalam, ze bedzie bolalo, ale odpukac jest niezle
Tylko mnie ta skora na brzuchu boli i wlasnie tak piecze!! Niefajnie.
Rozstepow brak, a smaruje sie co pare dni tylko, bo ze mnie len
ucieklyscie wszystkie spac Macie tez takie fazy ....ide do kuchni wynesc tylko talerz i otwieram lodowke ......widze sledzie -chce mi sie sledzia widze ser zolty -chce mi sie sera widze wode mineralna -pije wode bo mi sie chce a w koncu koniec koncem wzielam 3 male pomarancze ,ktore zaraz zamierzam zjesc czy jest to normalne ?
reklama